Avautuu 09:00

Wossikka

ruoka-seurusteluravintola
Arvosana 1.8 / 5

Perinteikäs ruoka-seurusteluravintola Pitäjänmäellä. Edullinen lounas-buffet, myös a`la Carte annoksia ja pizzoja. Päivittäin aktiivista toimintaa ja tapahtumia.


Arvostelut (24)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Groupon lahjakortti. Oli vissiin pääasia saada rahat vaan pois. EI SAADA UUSIA ASIAKKAITA. Erittäin vaikea saada pöytä kun ilmoitti, että on lahjakortti kyseessä, mikä nyt ei oikeastaan ole lahjakortti jos siitä pitää maksaa. Piti olla naudan sisäfilee pihvi. Oli joku luokittelematon. Ehkä ulkofilee. Toinen oli täytetty minuuttipihvi, mihin oli purkista suoraan laitettu suuri annos jotain yrttituorejuustoa. Yök! Vesi oli 2€:n arvoinen "mineraalivesi", koska siellä killui jotain sitruunan paljoja. Perus juottola. Erittäin tylyä palvelua. Nuhjuinen. ÄLKÄÄ MISSÄÄN NIMESSÄ MENKÖ!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.06.2015
Arvosana: 1

Palvelu oli ala-arvoista, tarjoilijan aloitus tyly, suorastaan ilkeä. Suuri pettymys. Ruoka lähes syömäkelvotonta, atria-tasoa. Ravintola oli nuhjuinen ja likainen, tuntui olevan enemmän juottola kuin ruokaravintola. Huoltoasemalta saa parempaa. En suosittele!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.06.2015
Arvosana: 0

Kiitos fantastisista pihveistä ja loistavasta palvelusta. Groupon toimii ehtojensa mukaan. Ennakkovaraus ja homma toimii, vaikka täyttä olikin. Tulen uudestaan isommallakin porukalla. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 0

Boikotoikaa Ravintola Wossikkaa Pitäjänmäellä! ! Tänään saimme tyttäreni kanssa kokea törkeintä asiakaspalvelua mihin voi ikinä kuvitella törmäävänsä. Olimme päättäneet juhlistaa loman alkua hyvällä aterialla, jonka olin lunastanut aiemmin Grouponin kautta. Perheemme on hyvän ruoan ystävä, Groupon-tarjous on välillä ihan mukava tapa tutustua uusiin ruokapaikkoihin. Sain maksamisen jälkeen lahjakortin, jonka eräpäivä oli 7.6, ja saatesanoina: pöytävarausta ei tarvita. Ravintola olikin nälkäisinä tullessamme lähes tyhjä. Kaivoin lahjakortin esille kassalla, ja ensimmäinen kommentti tarjoilijalta oli: emme myy enää Groupon aterioita, ja vetosi kokkiin. Olimme ällistyneitä ja näytimme kuponkia ja ehtoja. Pyysin omistajaa tai kokkia paikalle. paikalle ilmestyi aggresiivinen, epähygieenisen näköinen kokki (kuulemma entinen omistaja), joka syytti meitä siitä, että tulemme väärään aikaan. "Ongelma on teidän kun tulette vääränä päivänä". Vetosin tyhjään saliin,hän sanoi, että "ravintola on TEILLE täynnä". Olimme aivan pöyristyneitä ja vihaisia. Siis Groupon-asiakkaina olimme heille alinta kastia. Seuraavien tavallisten asiakkaiden tilaus otettiin auliisti vastaan. Tämä rosvoravintola on tehnyt selvän sopimusrikon, ja kohtelu oli alle minkään arvostelun. Päätimme tyttäreni kanssa ojentaa Wossikalle nöyryyttävän asiakaspalvelun ensimmäisen luokan laatusertfikaatin. Palasimme kotiin ruokahalumme menettäneinä. Emmekä astu kyseiseen ravintolaan enää koskaan jalallakaan. Tätä sanomaa myös jaan auliisti muillekin ruoan ystävilleni. Nyt keitän kotona hyvät kaurapuurot ja nautin tulevat ravintola-ateriani kaukana Wossikasta.
Tykkää · Kommentoi · Jaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 05.06.2015
Arvosana: 0

Ostimme grouponista lahjakortin jossa oli alkupala ja sisäfilepihvit. Alkupalana otimme frittikorin ja se olikin ihan ok. Pihvit kun saapuivat pöytään, ihmetys oli valtava. Annos oli huoltoasema tasoa ja odotukset eivät täyttyneet ollenkaan. Oon jonkun sisäfilepihvin aikaisemmin syönyt mutta tästä en ole edes varma oliko kyseinen laatuliha lautasellani.
Paikka on enemmän pubi kuin ravintola. Pöydän varauskin oli mielenkiintoinen projekti ku meillä oli lahjakortit.. Piti käyttää oveluutta että saimme pöydän varattua tyhjään ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.05.2015
Arvosana: 0

EI toista kertaa syömään. Ruoka huoltamo tasoa!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2014
Arvosana: 0

Vein kaverin illalliselle perinteiseen Pitäjänmäen ravintolaan. Ensimmäistä kertaa syömässä vaikka muuten paikka oli tuttu. Ystävällinen tarjoilija suositteli minulle "best selleriä", bouillabaissea.

Kaverini otti pihvin ranskalaisilla eikä joutunut pettymään, maistuvaa ruokaa. Kesällä ravintolalla on suurehko terassi käytössään, jossa voi makoisasti nauttia auringon paisteesta. Kaikin puolin laadukas ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 23.07.2014
Arvosana: 0

Tilasin lämpimän leivän.
Annoksen saaminen kesti 45 minuuttia.
Liha oli haaleaa, muu annos kylmää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.03.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Minulta taidettiin ottaa ylihintaa juomista. Liikaa sisäänpäinkääntynyt paikka, ei jäänyt hyvä mieli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.12.2013
Arvosana: 1

Buffetlounaasta saattaa osa olla syötävää, mutta valitettavasti suuri osa on ammattitaidottomasti valmistettu. Vihannekset saattavat olla täysin ylikypsiä, osa ruuista jäähtyneitä jne. Palvelu on täysin kiinni henkilöistä. Osa jopa vedättää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.12.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (3)


Sijainti

Sulkapolku 3, 00370 Helsinki - Reitti
09-551354
http://www.restaring.fi/wossikka/

Vaihtoehtoisia ravintoloita