Avautuu 16:00

Sevilla Presidentti

espanjalaista
Arvosana 2.9 / 5

Aistien juhlaa, aitoa tunnetta ja makujen kiihkeää rytmiä. Sevilla on matka hurmaavista alkupaloista huikentelevaiseen makeaan. Nautittavimmillaan hyvässä seurassa.


Arvostelut (42)

Syötiin grillattua broileria ei minkäänlaista merkkiä grillistä aneemisen valkoinen kun keitetty lisänä piti olla tomaatti/sipulihöystö joka kostui yhdestä tomaattiviipaleesta ja yksi sipulirengas ja se ainoa väriläikkä oli piilotettu broilerin "koiven" alle ja se siitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aluksi otimme talon salaatin. Hyviä raikkaita makuja. Jopa artisokkaan oli saatu sävyä, vaikka yleensä en siitä pidä. Paella oli täyteläistä ja maukasta, ei liian tulista. Annos oli vain niin suuri että siitä jäi aika paljon syömättä. Eli ei ainakaan nälkä jäänyt. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja meidät huomioitiin hyvin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Negatiivisesti pettynyt.
Ruoka ja tapakset kylläkin maittavaa. Seureessani eräs otti merellisen salaatin, nappiosuma! Palvelusta ei niinkään..nuori...noin 16v-18v tarjoilijatyttö ei ollut ollenkaan amattimainen (jokseen iästäkän johtui), puhui epäselkeästi, eikä oikeen itsekkään tiennyt mitä tarjosi ja tuntui vältttelevän pöytää. Laskussa kesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 21.12.2014
Arvosana: 0

Kävin kokeneen lounasruokailijan suosituksesta. Ilmeisesti lista, henkilökunta, konsepti tai kaikki em. ovat muuttuneet, koska en itse suosittelisi kenellekään.
Otin sen halvimman lounasvaihtoehdon eli lounasnoutopöydän (perinteinen ja mielestäni paras tapa testata ravintolan laatu). Tilatessa kysyin, mitä siihen kuuluu ja sain vastaukseksi kysyvän katseen (ilmeisesti autenttisuutta oli haettu sillä, että molemmat tarjoilijat näyttivät olevan latinomaista, eivätkä osanneet kovin hyvin suomea) kun sanoin, että vissiin tuo keitto ja salaatti, tuli vastaukseksi "Joo" (kahvista tms. ei mainittu mitään, tosin lähdinkin kyllä lounaan jälkeen vikkelästi muualle kahville, joten eipä tuo suuresti haitannut).
Salaattipöydässä taisi olla kuutta eri lajiketta, joista puolet perusaineksia eli jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkkua. Loput kolme ainakin yrittivät olla autenttisia espanjalaisia, mutta maultaan ne olivat joko mauttomia tai suorastaan pahoja. Yksi oli espanjalainen perunasalaatti, jossa oli kuoriperunoiden lisäksi mm. mauttomia tölkkipaprikoita. Toinen oli jonkinlainen papuhöttö, joka ei maistunut oikein miltään. Kolmantena oli jokin majoneesipohjainen yritelmä, jossa ei sitten maistunut muu kuin se kitalakeen tarttuva majoneesi.
Keittoruokana oli perisuomalainen nakkikeitto, joka oli ihan ok, mutta mitään espanjaan viittaavaakaan siinä ei kyllä ollut.
Leivät olivat ihan hyviä, mutta samanlaisia pakasteesta paistettuja saa toki nykyään jokaikisestä supermarketistakin. Leivän päälle oli perusvoi ja perusvalkosipulituorejuusto.
Kaiken lisäksi astiat olivat aivan liian pieniä - varsinkin salaattilautanen - muuhun kuin alkupalaruokailuu.

Ehdottaisin Sevillan henkilökunnalle opintomatkaa vaikka viereiseen Kiasman ravintolaan, jossa samaan hintaluokkaan saa oikeasti välimerellisen ja todella runsaan sekä erinomaisen makuisen salaattinoutopöydän. Vielpä ihan pöytiintarjoilulla.
Tällaisenaan tämä lounas kun pilkkaa niin Suomen kuin Espanjankin ruokakulttuuria.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.06.2014
Arvosana: 0

Lauantai-illaksi kahdelle hengelle tehtyä pöytävarausta, josta oli saatu vahvistuskin, ei löytynyt. Saatiin kyllä pöytä, mutta ei sitä mikä oli toivottu (toivottu pöytä oli kyllä tyhjänä koko ruokailumme ajan ja jäikin tyhjäksi). Tilatun kivennäisveden sijaan tuotiinkin lähdevettä pullossa, mutta laskutettiin kyllä kivennäisvedestä (huomattiin myöhemmin). Tarjoilijan suomenkielen taito alkeellinen, joten eipä yritetty valittaa. Ruoka tosin oli hyvää (paahdettu lohi), mutta palvelurahoja ei tällä kertaa jätetty pöytään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 09.06.2014
Arvosana: 0

Olimme noin 10 hengen porukalla illastamassa perjantaina, suht kiireiseen aikaan ravintolassa. Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoaka-annokset sellaisia että sai vatsansa sopivasti täyteen sekä oli maukasta. Kiitos mukavasta illasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.05.2014
Arvosana: 0

Ostin "mureaksi grillatun" häränpihvin ranskalaisilla perunoilla. Pihvi oli todella sitkeä ja ranskalaiset olivat säälittäviä. En varmasti mene enää toiste ja petyin pahasti. nälkäkin jäi joten suuntasimme ruuan jälkeen mäkkäriin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 26.01.2014
Arvosana: 1

Tulimme Sevillaan isomman seurueen kanssa josta oli ilmoitettu etukäteen.
Puolet seurueesta pääsi melkein heti pöytään mutta toinen puolisko sai seistä ja odotella aulassa lähes vartin.
Vain yksi tarjoilija hoiti n. 20 hengen tilauksia joten hän käski meidän hakea juomat itse tiskiltä. Kas kun ei ruokiakin pitänyt itse tehä!
Ruoka oli laadutonta shaissea. Ylihinnoilteltu ja hemmetin pieni annos joka ei täytä läheskään normaalia miestä. Pitäisi varmaan ostaa alkupala kylkeen, mutta sekin maksaa lähes saman verran kuin pääruoka!
Ei enään ikinä uudestaan S ryhmän kidutusravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 10.11.2013
Arvosana: 0

Ruoka ei ollut kovin espanjalaista, paella enemmänkin vetistä riisiä. Muuten ihan kiva paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 01.01.2013
Arvosana: 0

Söin Iberico porsasta, annos maksaa melkein 30€. Ei siinä mitään, Iberico porsas itsessään on kohtuullisen hyvää, sitä on vaikea pilata. Mutta kokonaisuus oli erittäin mauton. Viinikastike oli erittäin laimean makuista ja muutenkin tosi laihaa, kokonaisuus suolatonta, eikä pöytäsuolaakaan ole saatavilla. Perunapaistoshomma oli tekstuuriltaan ihan ok, mutta myös tosi mautonta. Kokonaisuus jäi siis kovin valjuksi.

En tiedä, mutta tuntuu että palvelukonseptissa on myös vikaa, nimittäin odotimme ovella tarjoilijaa aika pitkään. Meidät ohitti toki useita tarjoilijoita, joista osaan ei saanut mitään kontaktia ja loput vain sanoivat että kohta joku tulee. Ilmeisesti ainoastaan yksi tarjoilija saa ylipäänsä tehdä noinkin suuria ja vaativia päätöksiä?! Hankalaa ja jäykkää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 21.10.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki - Reitti
020 1234608
http://www.ravintolasevilla.fi/hki_presidentti.php