Avautuu 11:00

Urban Lights

kiinalaista
Arvosana 3.6 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Annoksiin sisältyy salaattibuffa, joka pitää sisällään mm. Lidlin natriumglutamaatti perunasalaattia sekä säilykepunajuuria.

Alkuruoaksi won-ton keittoa, joka OK, mutta pääruoka oli niin vahvasti suolattua ettei pystynyt syömään. Tästä saatiin 6 euron alennus.

Riisi mautonta ja ylikypsää...

Drinkkilistaa ei ole, joitakin annoksia ei saatavilla. Taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 01.05.2015
Arvosana: 0

Oltiin koko perheen voimin syömässä Isänpäivä-ateria. Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka, mikäs sen parempaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: 0

Todella hyvää ja ystävällistä palvelua. Ruoat tulivat nopeasti ja annokset olivat perus aasialaiseksi hyviä. Hyvä kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.10.2014
Arvosana: 0

Groupon diilillä käytiin syömässä :alkukeitto, friteerattua kanaa, pekingin härkää ja friteerattua banaania. Halpaa oli tällä diilillä, kaikki tämä vain 7e. Lapset otettiin ihanasti huomioon ♥ iso paikka, avaraa, hyvin mahtuu isompikin porukka , rattaat myös. Ruoka oli meistä mauskasta ja voitaisiin tulla uudestaan ja suositella muille .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.09.2014
Arvosana: 0

Yleis-aasialainen.

Megahertsi-ostarin Aasia-ravintola tilaan avattiin edellisen "thaimaalaisen" jälkeen uuden yrittäjän voimin jälleen kerran aasialaista ruokaa tarjoava ravintola.

Sekavan salaattipöydän (mitä perunasalaatti tekee aasialaisen ruoan yhteydessä) lisäksi tarjolla on mittava noutopöytä erilaisia lämpimiä ruokia. Myös kasvisvaihtoehdot löytyvät.

Aloittelin susheista. Näitä löytyi muutamaa erilaista, kaikki viileitä kuten edellinenkin kommentoija totesi. En kuitenkaan epäile pakastinta, jääkaappikamalle tämä vaikutti ja taso oli sitä mitä kiinalaisissa ravintoloissa yleensäkin. Eli melko vaatimaton. Ihmettelenkin miksi jokaisessa kiinalaisessa ravintolassa täytyy olla thaimaalaista ja sushia, eikö olisi järkevämpää tehdä se muutama ruokalaji paremmin kuin tarjota näitä puolivillaisuuksia jotka ovat vain kalpea häivähdys kunnollisesta? Jos siis miettii että tässäkin tapauksessa itse riisi tuntui olevan vain sitä itseään, eli keitettyä riisiä jota on taputeltu kasaan. Eli poissa riisiviinietikka ja sokeri...

Mutta pikaisten sushimaistiaisen jälkeen oli aika maistaa lämpimiä ruokalajeja. Maistelin kanaa mustapapukastikkeessa, ok mutta ei tästä jälkipolville jäänyt kerrottavaa. Friteerattua possua, perus-ok. Plussaa siitä että pallojen sisässä oli sitä possua ihan oikeastikin eikä vain näennäisesti. Chilihärkä oli parasta antia. Oikeasti maukasta.

Kokonaisuus kuitenkin keskitasoa nippanappa, tuskin tulee haettua lounaspassia täyteen koska lähistöllä on huomattavasti parempiakin lounaspaikkoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.09.2014
Arvosana: 3

Urbaani valo.
Ysikakskyt lounasbuffet. Vesikannu tuodaan heti tiskille saapuessa pöytään, kysytään jopa mihin pöytään. Lisäksi on tarjolla hintaan kuuluvat limonadit hanasta. Kahvi/tee ja keksiä jälkkäripuolella myös.

Susheja muutamaa sorttia. Ihan okei, vähän turhan viileitä - onkohan pakastimella jotain osuutta asioihin.

Keitto on loppunut. Sitä tehdään lisää, vaikka lounas on loppumaisillaan. Kana-peking on ihan kelvollinen, ainakin kuumaa. (Pekingin kanaa on myös laarissa, se on vähän tylsää.) Onneksi laarissa on runsaasti muutakin, lähes kymmentä eri sorttia. Arvostan tätä. Sushi

Pekingiläiskanan lisäksi tavaraa todella on. Osa on kaluttu tyhjiin, mutta jostain niitä siihen ilmaantuu lisää. Thai-henkinen curry-tofu on oikein hyvin maustunut. Nautaa jossain soosissa vihanneksilla. Possua jossain soosissa vihanneksilla. Kanaa cashewissa. Friteerattuja mustiksia ja possuja. Höyrykasviksia. Erinomaista härkää chilissä. Mestan tsilihärkä on yksi onnistuneimmista buffetosumista aikoihin. Tuorettakin tosin, homma on kuokattu laariin aivan just. Unohdinkohan jotain?

Maisema Hertsikan kiertoristeykseen ja Itäväylälle. Pimeällä voi jopa olla ihan hauskat urbaanit valot. Terassi on kookas, tila on kuuma. Minikauppakeskusfiilis, ihan hyvässä. Palvelu ja siisteys ja hinta ovat kelpo luokkaa - valikoimalla ja poimimalla myös ruuasta saa mainion olotilan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.09.2014
Arvosana: 6

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Insinöörinkatu 2, 00880 Helsinki - Reitti
0400 603 258
http://urbanlights.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita