Keittiö auki

Amarillo Hyvinkää

tex mex
Arvosana 1.5 / 5

Arki erottaa, Amarillo yhdistää!

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!


Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Valehtelematta aina tympeää ja erittäin väkinäistä asiakaspalvelua. Vaikuttaa täysin siltä että vanhoja tarjoilijoita ei kiinnosta pätkääkään tehdä työtään.
Ruoka on täysin ala-arvoista ja kuvottavaa ketjuruokaa, joka on heitelty lautaselle vähän niin ja näin.
Ravintola vaikuttaa erittäin siivottomalle ja kaikista eniten ällöttää nachokori, jonka tarjoilija tuo pöytään sen jälkeen, kun on paljain käsin lääppinyt koneesta nachot koriin.
=Koriin, joka on juuri ollut toisen asiakkaan pöydässä. Pitäisikö esim. käyttää tiskikoneessa?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 0

siis vittu. . oltii syömässä kavereittenkaa ja sitte ku oltii saatu syötyy, poke hakkas meijät ja katko nilkat ja tässä metekassa silt putos huulipuna siltä homo pokelta. vittu mitä homoja teillekki otetaan töihi. ei vittu. vaaditaanko teillä mitää koulutusta.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 125€ Lisätty: 28.12.2014
Arvosana: 0

Tällaisen paikan luulisi osaavan tehdä oikean fajitan, ja niinpä menimme pojan kanssa herkuttelemaan. Poika on kova syömään mutta hänelläkin venähti naama kun vihdoin saimme ruoan eteemme. Liha oli aivan kumista, pavut olivat suoraan purkista ja mausteet olivat tainneet unohtua. Tarjoilijoita ei kiinnostanut muu kuin ottaa rahat ja saada pöytä äkkiä tyhjäksi. Lähdimme kotiin kaupan kautta ja kotona teimme paljon paremmat fajitakset. En suosittele kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 11.05.2014
Arvosana: 0

Olen käynyt Amarillossa useita kertoja vuosien varrella. Yleensä heiltä saa hyvää ja nopeaa palvelua, näin oli myös viime kerralla. Tarjoilijat ovat ystävällisiä ja osaavat asiansa. Ruoka on hyvää. Pieni miinus siitä, että listalla olevat ruoat ovat lähes kaikki erittäin kaloripitoisia. Olisi kiva, jos kevyitä pääruoka-vaihtoehtoja olisi muitakin kuin broileriburrito (joka on kylläkin oikein hyvänmakuinen!). Toisinaan kun tekisi mieli syödä ravintolassakin kevyemmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2013
Arvosana: 0

Tarjoilija tuli nopeasti ottamaan tilaukset ja ruokaakin tuli ennen kun oli saanut salaatin syötyä. Aluksi oli hyvää palvelua mutta sitten kun oli kahvia menossa ottamaan ja se oli loppu niin joutui huutelemaan toiselle puolelle ja vaikka (toinen tarjoilija , ei se ensimmäinen) kuuli niin ei reagoinut mitenkään ja joutui odottamaan kauan ennen kuin sai kahvia vaikka paikka oli aika tyhjä. Muutenkin töykeä ja ylimielinen palvelu oli jollakin tarjoilijalla, eikä tullut muuta kuin hapanta naamaa vaikka itse hymyili ja oli ystävällinen. Ruoka oli muuten hyvää vaikka hieman kallista kokoon nähden. Mutta itse en enää uudestaan mene ellei kuole nälkään suunnilleen. Osalla oli asenne kohdallaan ja hymyä mutta jotkut sai olon tuntumaan sellaiselta ettei ole tervetullut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 23.09.2013
Arvosana: 0

Tex-mexin nälässä Helsinki-Tampere motarilta suunta Hyvinkään Amarilloon. Odotus ja herkutteluhetki sai kuitenkin täyden oikean suoran päin pläsiä, sen verran surkea oli koko ruokailukokemus. Paikalla ei näyttänyt olevan kuin pari ruokailijaa, joten tarjoilija saapui nopeasti paikalle ja ruokatilaus onnistui nopeasti. Tilasin kesäspesiaalia Pulled Pork Sandwichin, jonka menun tekstin perusteella oletin olevan tuhti ateria. Tähän asti kaikki oli OK.

Sitten odotettiin ja odotettiin. Noin 45min kuluttua sain ateriani eteen. Ensimmäinen reaktio oli että jahas, onkos tämä oikea ateria. Oikeaksihan se osoittautui. Maissi oli ihan hyvää, ehkä parasta koko ruoassa. Itse sandwich oli täyttä kuraa. Sandwichin "revitty ylikypsä possu" olikin pieniä lihakuutioita, joista ei saa revittyä tekemälläkään. Lisäksi jalapenot puuttuivat kokonaan. Chipotle ei maistunut burgerissa yhtään missään. Tämä kaikki oli lätkäisty korin pohjalle, ja näytti siltä, että varmuuden vuoksi burgeria oli tempaistu nyrkillä läjään ja mausteet olivat vain yhdessä kulmassa. Ruoka meni nälässä kuitenkin alas nopeasti, mutta annoksen pienuudesta johtuen nälkä ei lähtenyt.

Tästä luokattomasta burgerista sai vielä pulittaa 16e, koska S-etukortti oli jäänyt autoon ~10m päähän ravintolasta. Noh tuohon tuumattiin että ei se haittaa, mutta täys hinta tempaistiin silti laskuun. Paikka ei todellakaan ole käymisen arvoinen, jotain on pahasti vialla, sillä koskaan en ole Amarilloissa vastaavaa luokattomuuslaatua kohdannut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.06.2013
Arvosana: 0

Laatuun nähden hieman ylihintainen. Maistuvaa ruokaa toki, tämäkin voitaisiin luokitella perus ketjuravintolaksi. Ei esiintynyt ongelmia palvelussa eikä ruuan laadussa, ruoka oli ehkä hieman kuivaa ja mautonta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.03.2013
Arvosana: 0

Pöytävaraus kävi todella kätevästi netin kautta! Helppoa!
Kun tulimme illalla ravintolaan, meille oli varattu hyvä pöytä ikkunan vierestä. Meitä tultiin heti palvelemaan ja ruoka tuli nopeasti vaikka ravintolaan tuli tosi monta ihmistä samaan kellonaikaan kuin me.
Tilasimme hampurilaisen ranskalaisilla sekä pihvi maissilla. Ranskalaiset sai vaihtaa halutessaan (ilman veloitusta) esim. uuniperunaan tms. Pihvi oli täysin mureaa, molemmat annokset olivat loistavia, maut kohdallaan.
Talon valkoviini oli hyvää, pehmeän raikkaan makuista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.02.2013
Arvosana: 0

Suomen amarilloista(viidessä) paras, jossa olen käynyt. Annoskoot olivat isommat ja maultaan paremmat, kuin useimmassa muussa. Palvelu oli ystävällisempää kuin muualla, vaikka ei ollutkaan hirveän nopeeta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 05.12.2012
Arvosana: 2

Erittäin hidasta palvelua keskellä päivää, vaikka ravintola oli lähes tyhjillään. Pää- ja jälkiruoan saaminen kesti 1,5 tuntia. Ruoan perään joutui kysymään ja silti mitään ei tapahtunut. Kukaan ei tullut kysymään maistuiko tai mitään muutakaan. Tuli todella tunne, että tarjoilijat ovat vain siellä töissä. En voi suositella. Asiakkaalla ei tuntunut olevan henkilökunnalle mitään väliä. Valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 40€ Lisätty: 05.07.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Uudenmankatu 4, 05800 Hyvinkää - Reitti
010 766 4342
https://www.raflaamo.fi/fi/hyvinkaa/amarillo-hyvinkaa