Keittiö auki

ABC Jalasjärvi

liikenneasema
Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Muuten hyvä paikka, mutta huonot asiakkaat. Paikallisten nuorten, vanhojen, pultsarien ja kaikkien muidenkin kokoontumispaikka. Täällä voi nähdä vaikka mitä. Palvelu sen sijaan on aina ollut ystävällistä, ja ruoka perus-abc-kohtuullista. Lehtipihvi jopa hyvää, pitkästä aikaa syötynä. Hinnat vaan ovat liian kovat tällaiseksi paikaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Ajattelin antaa uuden mahdollisuuden Jalasjärven ABC:lle talvella kokemani jättimäisen pettymyksen jälkeen. Silloin ruoka oli kylmää ja kohtelu töykeää, joten toivoin asian parantuneen.

Muistin taas, miksei perjantai-ilta ei ole ollenkaan hyvä aika mennä syömään pienen paikkakunnan huoltoasemalle, joka ilmeisesti on paikallisten nuorten iltaelämän keskus. Aivan järkyttävä elämä asemalla, autoja oli parkkeerattu kuinka sattuu, mopot kiersi rallia pihalla ja nuorisoa seisoskeli tupakoimassa joka puolella siiderit käsissään. Olo oli kuin olisimme olleet ruokailemassa nuorisotalolla.

Sisustus paikassa on perin apsimainen, tylsät ketjuvärit, viihtyvyys nolla ja ruokarauha lähestulkoon minimaalinen, sillä ihmiset kulkevat sisälle juuri ruokailutilan halki. Lattioilla oli ranskalaisia, sanomalehtiä, ruokailuvälineitä ja roskaa, pöydillä tarjottimia jätteineen.

Kassalla oli meitä palvelemassa nuori tyttö. Hän otti vastaan tilauksemme, paikalliset Pöyröö-ateriat Notta ja Köppäänen helahoitona, toisessa siis isot kanapihvit, toisessa nautaa. Annokseen kuuluu todella ison hampurilaisen ja jättiannoksen ranskalaisia lisäksi juoma ja 5 erilaista dippiä, jotka on normaalisti saanut itse valita. Nyt valinnan mahdollisuutta ei annettu, kuivasti todettiin, että annokseen kuuluu "keskikokoinen juoma". Joka tietenkin pitää itse lorotella linjaston automaatista. Pidän tuota linjastolla jonottavien ihmisten välistä ronkkimista nolona, etenkin kun automaatti puskee aina ensin kupillisen limsavaahtoa ja astian täyttymistä joutuu odottelemaan jonon tukkeena liian kauan.

Pöytä, johon istuimme oli jotenkin rikki, sillä käsillä ei voinut nojata pöytään ollenkaan ettei se keikkunut.

Annos tuli yllättävän nopeasti ja talvella sattunut pettymys toisti itsensä.
Annokset tuodaan pöytään isolla lautasella. Keskellä lepää iso hampurilainen, jossa on keskellä kunnon pihviveitsi, mutta ei haarukkaa.
Annoksen ulkonäössä ei sinänsä ole moittimista, se on melko tavanomainen isoksi hampurilaiseksi, mutta täytteitä oli sopivasti, eikä kastikkeisiin tukehtunut, siitä pisteet. Ainekset on kauniisti sämpylöiden sisällä ja tasaisesti jokapuolella hampurilaista.

Mutta miksi annoksen sämpylä on aina kylmä? Ihan niin kylmä, että ensimmäiset haarukalliset maistuu ikävältä, ennenkö lämmenneet maustekastikkeet vähän levittävät lämpöä. Selvästi sämpylöitä on käytetty parilalla, mutta päällimmäinen leipä on valitettavasti niin kylmä, että se tekee annoksesta kokonaan haalean tekeleen. Kylmää ruokaa ei viitsi kovin monesti ostaa tälläisellä hinnalla, joten käyntikertamme jää nyt kyllä viimeiseksi.

Ranskalaiset maistuivat sille perustylsälle keittorasvalle, eikä niitä pelastanut edes aterian dippivalikoima. Viisi dippiä, joista kurkkudippi oli täysin syömäkelvotonta, aivan kummallinen, ilmeisesti sinappinen, sivumaku. Pelkkä majoneesi on aivan turha dippi ranskalaisille! Kolmessa purnukoista oli jotain eriväristä massaa, mutta kaikki maistuivat kutakuinkin samalle. Yhden mies tunnisti Chiliksi, kahdelle en keksinyt makua ja jätin nekin syömättä.
Mikäli hampurilaisen pihvi ei olisi niin hyvän makuinen, antaisin ruualle huonommat arvosanat. Mikään muu annoksessa ei ollutkaan erikoisen hyvää tai syötävää. Lisäksi kun vielä tarjoilu on epäystävällistä ja totista, jätämme tämän maanteiden muonituskeskuksen osaltamme rauhaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.06.2013
Arvosana: 0

Vuoden 2011 Maaliskuulla oli Jalasjärven ABC jäsentarjouksessa parilahärkää. Myyjä kertoi sen olevan Brasialaista lihaa,mutta huomisin kysyin uudellee,sanottiin sen olevan Atrialaista,siinä vaiheessa kysyin,miten se on mahdollista,kun eilen luettiin paketin kyljestä Brasialaiseksi.Vastuussa oleva esimies tuli selittään,että Atrian liha oli mennyt Brasialaiseen pakkaukseen!!!!!!!!!!! En uskonut.Mikähän on hiili jalanjälki,kun 35 km päässä on Atrian nautateurastamo!!!!!!
Jos ulkolaisen lihan saa 5 € kilo halvemmalla,ei se tee 150 gr lihanpalalle lautasella kuin 0,75€ aterialta!!!!! On vaikea enään luotta ABC toimintaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 02.01.2012
Arvosana: -2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Oikotie 1, 61600 Jalasjärvi - Reitti
06-433 4970
http://www.abcasemat.fi/verkosto/liikennemyymalat/jalasjarvi

Vaihtoehtoisia ravintoloita