Ei tietoa

Pizzeria Valentino Ristorante

Arvosana 5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (24)

Palvelu pelaa ja todella ystävällinen henkilökunta!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 07.11.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pitsa oli ok. Asiakaspalvelu oli erittäin huonoa ja röyhkeää. En suosittele pelkästään tietyn asiakaspalvelian takia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.06.2016
Arvosana: 0

Mahtavan iso pizza oli. rapea ja ohut pohja.todella kaunispaikka Ruokailla.suosittelen käydä maistamassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2015
Arvosana: 0

Ylihintaista, mikrossa lämmitettyä kebabia. lounaalla vesi ja salaatti maksoi lisää, ei ihme että olin ainut asiakas kiireisimpään lounasaikaan. Ensimmäinen ja viimeinen kerta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 24.08.2015
Arvosana: 0

mahtavat pizzat oli ja runsas salattipöytä. kaunis oli myös sisustus.pizzapohja ihanan ohut rapea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.04.2015
Arvosana: 0

itse ainakin aina olen saanut hyvää pizzaa ja salatti maukasta. noita alempia kun lukee niin hakemalla haettuja asioita..enkä kyllä ole nähnyt että liike olisi ollt likainen..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.10.2014
Arvosana: 0

Hyi mitä pizzaa ja kauhean kallista. Salaatti oli seissyt varmaan eilisestä ja pizzaa ei pystynyt syömään. Yksi pala maistettiin kolmeen pekkaan ja loppu roskiin. Ei enää ikinä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.10.2014
Arvosana: 0

Kylmää kebabbia, homeen makuista tomaattimurskaa. Pizzapohja oli kovaa. Melko kallista, jopa vesi maksaa. Alkusalaatti oli ollut luultavasti muutaman päivää näytillä :( kukaan ei seurueesta syönyt loppuun ja saatiin hyvät naurut! Myös tosi likainen liike.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.10.2014
Arvosana: 0

Hei,

ensimmäinen kerta, kun mitään julkisesti arvostelen (ikinä, missään). Jäi kyllä niin huono maku kys. mestasta. Pysähdyttiin kahden pienen tyttäreni kanssa Valentinoon. Lastenpizzojen sijaan kysyin, voidaanko ottaa lapsille 1 aikuisten pizza puoliksi. Tämä kuulemma oli ok.

Pizzat olivat todella outoja: muodottomia ja maistuivat oudolle. Itse taistelin omani lähes kokonaan, mutta lapsilla jäi omansa syömättä.

Kun maksun aika koitti, tarjosin maksuksi kahta lounasseteliä ja viitosta. Selvisi, että 8.80 maksavien pizzojen lisäksi vedet maksoivat 1 euroa ja olut 6.80! Lisäksi puolitusmaksu oli 1.50. Aika iso hinta muodostui, ja kaiken kukkuraksi omistaja (ilmeisesti) ilmoitti, ettei ota vastaan lounasseteleitä, vaikka ovessa komeili Lounas-tarra (virallinen logo).

Pienen juttutuokion jälkeen paikan ystävällinen rouva sanoi omistajalle jotain vieraalla kielellä, johon tämä tiuskaisi "selvä, mutta sinä maksat nämä itse omistasi!". Eli lounassetelit sitten kelpasivat lopuksi, mutta taisi rouva käydä sitten niillä itse syömässä jossain muualla (kiitos hänelle, toivottavasti saat lopultakin hyvää ruokaa :).

Tilanteen piti jo olla ohi, mutta kun ajoimme autolla vielä lähtiessämme oven ohi, ukko näytti sanovan meistä jotain terassilla olleelle poikaporukalle, jotka kääntyivät kaikki hymyssä suin katsomaan meitä päin.

Sellainen paikka. Jos extreme-nöyryyttäminen kuuluu lomasuunnitelmiin, suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.07.2014
Arvosana: 0

vaikka noita alempia viestejä lukee niin aina kun olen käynyt kyseisessä paikassa niin palvelu on ollut hyvä ja pizza maistunut aivan mahtavalle.ymmärrän kyllä jos jäävesi maksaa koska voi olla talossa kovat vesimaksut.myös kuitti tulee aina käteen.monessa paikassa ei kuittia saa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Koskentie 11, 42100 Jämsä - Reitti