Ei tietoa

Jämsänkosken Vanha Mylly

Arvosana 3.9 / 5

Arvostelut (10)

Mukava viihtyisä paikka. Ystävällinen palvelu, kaikki toimii niin kuin pitääkin. Ruoassakaan ei paljon valittamista, itse tehtyä ja laadukkaan oloista, mutta pihvissä saisi kyllä olla vähän enemmän makua. Saatan poiketa toistekin jos tänne asti taas joskus eksyn.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Karitsa ja maksa erinomaisia. HIljainen paikka mutta kannattaa poiketa, ehdottomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: 0

Hyvä palvelu. Mukavan hiljaista. Ihanat maisemat. Ennen kaikkea loistava ruoka. Eikä ole liian kallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.05.2015
Arvosana: 0

28. 2 9heg seurue, KIITOS kokille!
Ruoka oli hyvää,jäi HYVÄ maku suuhun.
KIITOS!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.03.2015
Arvosana: 0

Kiitos! Todella hyvä ruoka. Ystävällinen palvelu. Ensi kerran Jämsän lähettyvillä liikkuessa uudestaan. Kannattaa pysähtyä tai vaikka vartavasten ajella paikalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.11.2014
Arvosana: 0

Syötiin ylikypsää karitsan entrecotea kera ruohosipuliohran. Oli todella mureaa ja herkullista ruokaa! Entisenä paikkakuntalaisena tiedän, että Vanhalta Myllyltä saa hyvää ruokaa ja odotukset Kuppilat Kuntoon jälkeen oli korkealla. Menu oli internetsivuilla hieman 'vanhahko' tai ainakaan kaikkea internetsivuilla ei näy. Hieman jämsäläisen markkinoinnin 'heikkoutta' näkyvissä, vaikkakin sivut ovat melko päivitetyt. Alkupalaleipä suolattoman voin ja sormisuolan kanssa oli todella hieno oivallus ja kieltämättä leipää olisi syönyt mielellään enemmänkin :). Aikoinaan Vanhalla Myllyllä käytiin metsästäjän leivän vuoksi(joka edelleen listalla; toivottavasti jauhelihapihvi ei ole yhtä surullinen kuin 5 vuotta sitten), mutta nyt oivallus ruokalistalla näkyi ja puhtaat maut ja laadukkaat ruoka-aineet on se homma. Yksi kehitettävä bisnesidea olisi mielestäni sesonkidrinkkien teko, mikä varsinkin kesällä helteillä olisi mahtava juttu. Tarjoilijat olivat nuoria opiskelijoita, jotka tarvitsevat hyvää esimerkkiä ja mielestäni olisi mahtava ele, jos tarjoilija suosittelee jotain juomaa ruoan kanssa! Lisäisi varmasti paikan myyntiä myös. Juomalista(perus karhu,upcider siideri) ei ikävä kyllä saa juomakriitisenä itseltäni arvostusta. Enemmän siis vain sesonki näkyviin(tällä hetkellä esim.parsa kera hollandaisen, korvasienet vaalean kalan kera, mojito tuoreesta mintusta)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 19.05.2013
Arvosana: 0

Myllyttärien suosittelema paistettu maksa oli maukas ja juuri oikealla tavalla roseeksi paistettu. Uudet perunat olisin mieluummin syönyt keitettyinä, mutta paistetutkin olivat ihan OK. Köyhät ritarit olivat suussasulavia, ja koko ateria kokonaisuudessaan hyvä. Pitkän miinuksen antaisin siitä, ettei kanssaruokailijan kahviin ollut tarjolla laktoositonta tai edes vählaktoosista maitoa - elämme kuitenkin 2000-lukua! Paikka oli koko ajan täynnä, itse osuimme sopivasti paikalle juuri yhden seurueen poistuessa ja pääsimme nopeasti pöytään.
Itse ravintola on perin sokkeloinen ja portaita on paljon, liikuntarajoitteiselle ei oikein voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.07.2012
Arvosana: 0

Paikkana ihana ja viihtyisä. Palvelu oli ystävällistä ja hyvää. Tilaamani häränlihapihvi ja sienikastike olivat herkullisia. Lisäkkeinä varhaisperunat ja salaatti olivat myös hyviä. Kokki oli unohtanut annoksesta pavut ja kirsikkatomaatit. Huomautin asiasta ja sain heti tilalle maistuvat lisukkeet. Ravintolassa oli kuulemma juuri tällä viikolla kuvattu Kuppilat kuntoon-ohjelmaa. Täytyykin katsoa tvstä sitten kun se julkaistaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 02.06.2012
Arvosana: 0

Ravintolan nimikkopihvi. Annoksen perunat kylmiä ja asia korjattiin ripeästi. Pihvi erinomainen, valkosipulipernoista oli unohtunut valkosipuli (saimme pyynnöstä valkosipulia kipossa), annoksen lisäkkeistä pekoni mustaksi ja kuivaksi paistettua, smetanaa teelusikallinen ja suolakurkkuja sai lautaselta etsiä. Mutta pihvi oli erinomainen 180g. Ravintola siisti, ilmapiiri hyvä ja paljelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 13.06.2011
Arvosana: 0

Vanhaan myllyyn tehty pienekö ravintola jonka ikkunoista voi ihailla järveen heijastuvaa paperitehdasta. Eli oikein mukava paikka. Vähän syrjässä pääteiltä, joten hiljaista oli ja palvelu sen myötä ripeää. Ruoka jakoi mielipiteitä, toiset annokset olivat selvästi parempia kuin toiset ja puolivalmisteita sekä pakasteita epäiltiin käytetyn, mutta kaikki oli kuitenkin syötävää. Toisaalta mikään ei ollut niin erinomaista, että sen takia täytyisi erityisesti tulla paikalle uudestaan. Mikäli nälkä sattuu yllättämään Jämäsänkoskella päin, on tämä ravintola ihan turvallinen valinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.03.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Koskentie, 42300 Jämsänkoski - Reitti
http://www.vanhamylly.com/