Ei tietoa

Kesäkahvila Suviranta

Arvosana 2.7 / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Asiakkaiden harmiksi hinta on noussut mutta laatu ei ole parantunut. Liian paljon vaihtelee ruoka sattumien varaan, toisinaan hyvinkin runsas annos mutta toisinaan pihvi palanut ja hampurilaisen sisältä ei löydy juuri mitään.

Ikävä toissakesänä ollutta 10€ juustoburgeria, joka nyt maksaa 13,5€ eikä vesikään ruokajuomana ole enää ilmaista.

Lisäksi ruuan valmistus kestää todella kauan eikä pitkästä jonostakaan varoiteta edes kassalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

luokatonta asiakaspalvelua

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 13.11.2014
Arvosana: 0

Hyvä ruoka, ei yhtä nopeasti kuin mäkkärissä mutta emme sitä odottaneetkaan.
Hymyilevä tarjoilija, joka piti huolta meistä.
Joko saa mennää uudestaan?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.05.2014
Arvosana: 0

ruuan tulo kesti yli 2 h ja kun vihdoin tuli, oli jopa ranskalaiset raakoja! Hampurilainen vetinen eikä maistunut juuri miltään. Henkilökunta oli nyrpeää eikä pahoitellut pitkiä odotusaikoja tai hyvittänyt milläänlailla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.05.2014
Arvosana: 0

Pari kertaa ollaan käyty hampurilaisilla, ne on tosi hyviä ja hinta kohdallaan. Viimeksi erehdyin kuitenkin tilaamaan lehtipihvin.. Lautasella oli siis jauhelihapihvi! Vaikka listassa luki, että naudan ulkofile, ei ollut ulkofilettä nähnytkään.. Lisukkeena 1 säälittävän kokoinen (ehkä 4cm pitkä...) joku pekonirulla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 04.08.2013
Arvosana: 0

Aivan loistava palvelu ja ruoka. . Suosittelen kaikille :) ammattitaitoista henkilökuntaa ja rento meininki:) terkut henkilökunnalle Kuusamonlikalta ( kuljettaja) ;) tulen pian uudestaan :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.07.2013
Arvosana: 0

Ruoka tuli nopeasti kermaperunat annoksessa olivat kylmiä ja suolattomia, toki ne lämitettiin uudestaan kun sitä pyysimme. Annoksessa oli pihvi jonka päällä oli pari nappia maustevoita, voit olivat sulaneet uudelleenlämityksessä, seurauksena todella rasvaiset kermaperunat. Saalattina pari papua ei muuta. Olisin niin toivonut parempaa, sillä olisi miljöönä kiva paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.06.2012
Arvosana: 0

Ihana miljöö, kiva staili, iloinen ja ystävällinen palvelu. Ruuan tulo kesti 50 min mutta siitä varoitettiin ja terassi olikin ihan täynnä. Juustohampurilainen oli todella suuri ja super-herkullinen ihanine, erilaisine ranskalaisineen. Pian Mustangilla uudestaan. Suosittelemme, nam!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 19.06.2012
Arvosana: 0

Olen asioinut Suvirannassa uusien omistajien aikana muutaman kerran ja kahdesti myös nauttinut maukasta ruokaa. Ja senhän tiedän, ettei paikka ole pikaruokala, sillä jos pikaruokaa haluaa, sitä saa mäkkäristä. En siis olettanutkaan että ruoka valmistuu alle puolen tunnin.
Palvelu oli erittäin iloista, ruoka hyvää ja muutenkin paikka on muuttunut edukseen. Nyt terassilta näkee jopa kauniin joki-maiseman, mikä ennen oli piilossa puiden ym takia. Kahvikin on huomattavasti parempaa kuin edelliskesänä, jolloin kahvikuppiin sai usein kahvin mukana jotakin ikäviä sattumia,
Tällaistä kesäpaikkaa on toivottu, nyt vaan lämpimiä ilmoja odottelemaan jotta pääsee nauttimaan myös muutaman huurteisen isompaan janoon.
Tsemppiä uudelle yrittäjällle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2012
Arvosana: 0

Uusi yrittäjä aloittanut ja nimennyt paikan Motor Cafe Suvirannaksi. Ruoka-annoksen Pekoni-sipuli Burger valmistuksessa kesti 45 minuuttia vaikka sisällä oli kaksi tilausta (4 hampurilaista) ennen meitä. Salaattia annoksessa oli niin vähän, etten itse edes kehtaisi niin vähää laittaa lautaselle. Hampurilaisen pekoni ei ollut riittävän kypsää, muuten hampurilainen oli ok. Ranskalaisia vähänlaisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 29.04.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Turengintie 31, 14200 Janakkala - Reitti