Keittiö auki

Heinosen Leipomo - Kahvila - myymälä Centrum

lounas kahvila kakut
Arvosana 4 / 5

Heinosen Leipomo on vanhin paikallinen leipomo. 50 vuotta se on kuulunut joensuulaisien ja lähialueella asuvien elämään. Tuoreet ja samana päivänä leivotut hillomunkit, lihapiirakat, wienerit ja ruokaleivät ovat tunnettua Heinosta. Kahvila-myymälä Centrum sijaitsee aivan Joensuun ytimessä, liikekeskus Centrumin alakerrassa. Tule herkuttelemaan Heinosen Leipomon maukkailla kakuilla, leivoksilla, kahvileivillä ja suolaisilla herkuilla sekä erikoiskahveilla. Suurempaan nälkään tarjoamme päivittäin vaihtuvan ruokaisan salaattibuffetin, erilaisia lämpimiä leipiä sekä maistuvia keittoja ja laadukkaita wokkeja erityisruokavaliot huomioiden.

Tule maistamaan paikallisesti jauhatettua Unison Coffee-kahvipaahtimon premium-kahvia! Piipahda siis aamiaisella tai lounaalla, kahvilla tai teellä, voileivällä tai herkuttelemassa kakkupalasella. Kahvilastamme löydät gluteenittomia sekä vegaanisia vaihtoetoja ja kaikki kahvimme saa kauramaidolla. Esteetön pääsy.


Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hinta vois olla edullisempi. Palvelu erinomaista ja kiva rauhallinen ja ennenkaikkea SIISTI paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.06.2015
Arvosana: -1

En voi ymmärtää että gluteeniton leipä maksaa lounassalaatin kanssa 1 euron/kpl. Maksmme jo ruuastamme muutenkin enemmän kun normaaliruokavaliolla olevat.Jos näin toimite voisitte alentaa salaatin hintaa meille keliaakikoille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.03.2015
Arvosana: 0

Ihana salaattibaari, hyvää tuoretta leipää (paikan päällä sekä kotiin viemisiksi) ja aina iloinen hyvä palvelu, tykkään!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 24.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakatu 29, 80100 Joensuu - Reitti
0458984484
http://www.heinosenleipomo.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita