Avautuu 11:00

Huviretki Jyväskylä

ruokaravintola
Arvosana 1.8 / 5

Huviretkessä ruuan perustana ovat parhaat, huolellisesti valitut ja tuoreet raaka-aineet. Ruokalistalta löytyy tuttuja klassikkoannoksia sekä uusia tuulia edustavia ruokaelämyksiä. Lounas- tai päivällisretki, juoma- ja syömähetki, valitse mieleisesi milloin vain!


Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Meitä palveli ilmeisesti opiskelija, jolla ei ollut ohjaajaa mukana eikä kai kukaan ollut kertonut, miten homman pitäisi toimia. Viinipullo ja lasit lyötiin pöytään avaamatta pulloa, alkupalat vietiin nenän edestä pois (keskeneräisenä) pääruoan tullessa liian ajoissa. Jälkiruoka suklaafondant oli haaleaa. Friteerattu bataatti oli aivan kaameaa puuta.

Ystävällinen miestarjoilija hyvitti haaleat jälkiruoat. Alkupaloiksi tilatut etanat oli hyviä. Pääruoka savuinen kassler oli hyvää, mutta bbq kastiketta oli ihan liikaa ja annos oli aika kälyisen näkönen. Hinta ja laatu ei kyllä kohtaa. Baileysjuustokakku oli huikeaa.

Kävimme vielä kahvilla Huviretkessä, jolloin latte ja cappuccino olivat täyttä kuraa. En suosittele. Mutta lakritsi creme brulee oli hyvää.

Pääasiassa kökköä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 15.01.2016
Arvosana: -1

17. 10.2015 ilta klo 22 tilasin kasvissyöjän röstiperuna- annoksen. Annoksen ulkonäkö oli jo pöytään tuodessa surkea. Kaikki lautasella oli lillutettu öljyssä ja pannulla liian pitkään. Bataattisiivut olivat ohuenohuita sitkeää kengänpohjaa muistuttavia siivuja ja röstiperunat läjä ylikypsää rasvaa lilluvaa höttöä. Kaiken lisäksi annos oli kokonaisuudessaan niin ylisuolattu, ettei toista vastaavaa annosta ole runsaiden ravintolaruokailujen historiassa tullut lautaselle. Suolauksen lisäksi annokseen oli hypsytelty päälle sormisuolaa.Pari pientä haarukan kärjellistä ja annoksen syönti oli lopetettava. Keittiöön palautetusta annoksesta korvaus oli ruhtinaalliset noin 1,50e. Ruokailija kumppanin annos oli maksaa ja kohtuullisesti onnistunut, ylisuolausta lukuunottamatta. Tässä ravintola tilanteessa ei auttanut miespuolisen tarjoilijan pahoittelut ja erittäin kohtelias käytös. Tämä kokemus jää ehdottomasti huonojen ravintolaruokakokemusten top teniin!!
Irmeli Ahola Helsinki

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: 1

32,90 euron hintainen pippuripihvi á la Huviretki oli ylihinnoiteltu. Se olisi ollut kiva annos 10 euron hintaan lounasravintolasta, pahaakaan se ei ollut. Pippurivoi oli maultaan ihan hyvä, ja kastikkeen maku oli hyvä, mutta samanlaista jauhokastiketta saa opiskelijaravintoloista. Sisäfileepihvi oli sitkeä, pariloitut kasvikset vetisiä eikä perunakakku eronnut pakastealtaan kermaperunoista. Parasta annoksessa oli Vaasan maalaisleipä, jota tuotiin ennen ruokaa. Annoksesta puuttui kaikki se, mikä siitä tekisi 33 euron arvoista. Tuntui hyvältä idealta antaa tälle ketjuravintolalle mahdollisuus, mutta noin keskinkertaista ruokaa muualtakin ja yleensä huomattavasti halvemmalta.
Palvelu oli ihan tavallista hotelliravintolatasoa, etäisen ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 11.09.2014
Arvosana: 3

Isännänleike ollut perinteisesti suosikkini,
mutta nyt oli tapahtunut muutoksia.. Lautasella oli 3 porkkanaa, n. 7 cm halkaisijaltaan oleva muusi joka oli vetinen. sienkastike maukas , mutta sitäkin todella niukasti... Säästölinjalla mennään

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 10.11.2013
Arvosana: 0

Ravintolahampurilainen oltiin pakattu kivasti kansi erillään, ja sillä oma kastike. Maultaan jätti vähän toivomisen varaa, ja ensimmäine tarjoilija oli kylmän oloinen. Muuten puitteet kunnossa, ja ruoka ihan ok. Seuraava tarjoilija paikkasi hyvin ensimmäisen töykeyden, juttu lensi ja hymyä löytyi,

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 27.10.2012
Arvosana: -1

Hieno rauhallinen paikka. Äkkiseltään ihmetytti kun ihmisiä lamppasi sisään ja katosi kuin mustaan aukkoon, mutta siellähän olikin hissi johon hotellin asiakkaat menivät. Hyvä palvelu :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 09.04.2011
Arvosana: -2

Pieneksi osoittautunut annos osoittautuikin erittäin kerkulliseksi kokemukseksi! Tilasin täältä Patruunan pihvin, joka oli kaikilta osilta erinomaisesti valmistettu. Pakko vielä ylistää että kyseinen pihvi maistui taivaalliselta, kuten myös kaikki muu mitä pihvin mukana tarjottiin! Käyntikerrallamme paikalla ei ollut paljoa asiakkaita, joten palvelu pelasi erittäin hyvin. Tosin sanottakoon että palvelu ja sisustus on sitä samaa mitä näissä Cumuluksen ravintoloissa on yleensäkin tottunut näkemään, eli ei kummoista, mutta ihan toimivaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 05.01.2011
Arvosana: 2

Todella maukkaat ruuat. Annoksissa on hyvin yhdistetty pääraaka-aineet lisukkeisiin ja kastikkeisiin toimiviksi kokonaisuuksiksi. Miljöö ja palvelu ovat keskiluokkaista, tai lähinnä palvelu oli paikoitellen hieman välinpitämätöntä. Onneksi annoksien maku korvaa keskitasoisen palvelun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 29.10.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Väinönkatu 5, 40100 Jyväskylä - Reitti
014-653 272
http://www.huviretki.fi/ravintolat/jyvaskyla/fi_FI/jyvaskyla/

Vaihtoehtoisia ravintoloita