Keittiö auki

Hong Kong City

Arvosana 2 / 5

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olipa outo kokemus. Oltiin ainoat asiakkaat ja palvelu oli jotenkin töykeän tai kireän oloista. Salaattipöytä oli aika karu ja ruokakin maistui kasvisten osalta vanhentuneelta. Hapanimelä kyllä toimi tässäkin kinkissä ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 30.09.2016
Arvosana: 0

Kävimme pitkästä aikaa täällä. Todella positiivinen yllätys. Erittäin hyvä ruoka ja asiantunteva, ystävällinen palvelu. Jatkossa tulemme ehdottomasti käymään useammin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 10.08.2016
Arvosana: 0

Kävimme eilen syömässä, pari kertaa olen ollut aiemminkin. Vähän samat kokemukset joka kerralla. Ruoka ihan ok, mutta muissa kiinalaisissa ravintoloissa ollut kuitenkin vähän parempaa. Mutta sitten iso miinus, aivan liian paljon soijaa ja mausteita kastikkeissa, lisäksi maistuivat melko samoilta pohjat. Toinen iso miinus ehkä suurin, kaikissa kastikkeissa liian paljon chiliä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: 0

Kävimme lounasbuffet aikaan syömässä lämpimänä kesäpäivänä. Ravintolassa oli todella kuuma ja vain muutama tuuletin kierrätti ilmaa, jossa oli vaikea hengittää. Peruskastikkeet oli ihan ok, ei mitään mieltäräjäyttävää. Tarjoilija esitteli ruokalajit ääneen - ei muita kylttejä kertomassa sisällöstä. Kana/possu pallerot maistuivat oudosti oluelle ja näyttivät hieman raa'ahtavilta keskeltä, joten jäivät syömättä. Lisäksi uppopaistetut leipäpalat ja pakaste sipulirenkaat laareissa kummastuttivat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.08.2015
Arvosana: 0

Järkyttävä kokemus vuosien jälkeen. Tilasimme kaksi eri annosta ja molemmissa samat kastikkeet eri lihoilla. Samat pakastevihannekset molemmissa. Lisäksi henkilökunnan jäsen tuli istumaan läheiseen pöytään ja tuijotti koko ajan. En enää koskaan mene paikkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.09.2014
Arvosana: 0

Erinomaista ruokaa! Ja nopea take away-systeemi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.01.2014
Arvosana: -1

Otimme erilaiset annokset sekä kanaa että porsasta, mutta pettymykseksi ainut ero oli tosiaan liha: kastike oli kummassakin samaa soijaista llitkua samoilla pakastevihanneksilla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 12.08.2013
Arvosana: 3

Chow mein härkä oli kamalaa, kastikkeeseen oli käytetty pakasteherneitä ja -porkkanoita. Itse liemi oli kuin etikkaa chilillä. Palvelu oli jäätävää ja ynseää. Olen aikaisemmin käynyt kolme kertaa tässä ravintolassa. Ensimmäisellä kerralla ruoka oli hyvää, toisella päinvastoin ja nyt olen antanut uuden mahdollisuuden kahdesti. Enää en anna. Tuorevihannekset käyttöön ja aasialaisia makuja kehiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 28.02.2013
Arvosana: 0

Jyväskylässä kauppakadulla asuessa tuli usein tästä haettua ruoat kotiin ja välillä myös syöty paikanpäällä. Perus kiinalaismättöä, ei mitään tajuntaa räjäyttävää tai mullitavaa makuelämystä, mutta mahan saa täyteen ja ei ruoan makua moittiakkaa voin. Omistaja yleensä vaikuttanut hieman nihkeältä ja palvelussa ollut toivomisen varaa. Vaikuttaa kuitenkin olevan hieman ns. hitaasti lämpenevä kaveri, sillä itselle alkoi juttua tulla ja palvelun tasokin parani, mitä useammin tuli käytyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.01.2013
Arvosana: 1

8. 9 euron hintaan saa vähän yli kymmenen osittain päivittäin vaihtuvaa makuvaihtoehtoa. Paikan keitot vaihtelevampia kuin muissa aasialaisissa ravintoloissa Jyväskylässä. Jyväskylän parhaat lounastarjoillut nuudelit.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.06.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppakatu 10, 40100 Jyväskylä - Reitti
014-685386

Vaihtoehtoisia ravintoloita