Keittiö auki

Pizza Best

kebab pizzeria
Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viihtyisä paikka ja hyvä palvelu, mutta. ..

Vähän nihkeä kuva jäi lounaasta, sama pizza (omituisilla täytteillä, en nyt saa päähäni mitä) seisoi ties kuinka kauan pöydässä, kanankoivet olisivat kaivanneet lisää mausteita ja paistolämpötilaa, ranskalaiset oli ihan ok. Kun uusi pizza vihdoin todella pitkän odottelun jälkeen saapui tarjolle oli se sentään hyvää muttei mitenkään erityistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.10.2016
Arvosana: 0

Pizzat mennyt huonoon suuntaan. Niitä ei tehdä enää rakkaudella. Pizzani oli kylmä ja haisi kannen avatessa pahalle ja maistui myös oudolta. Täytteet oli selvästi pilaantuneet tai vanhentuneita. Tomaatin paloissa oli isot kannat. Maha meni heti sekaisin. Loppupizza meni roskiin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: -1

Muuten pidän mestasta ja monesti siellä syönyt ja kelpo ruokaa aina saanut. Viihtyisä sisätila ja palvelu on pelannut. Ruoat ovat hieman ylihinnoiteltuja enkä tämän päiväisen käynnin jälkeen toista kertaa enää koskaan kun minä ja toinen seurueestamme saimme todella pahoja vatsan väänteitä kanasta tai smetana kastikkeesta. Ja pari kertaa aiemmin olen saanut homeen makuista pitsaa. Taidan vaihtaa mestaa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.12.2014
Arvosana: 0

Aina ennen olimme saaneet todella hyvät pizzat joten tilasimme taas uudelleen ja tällä kertaa saimme homeen makuista pizzaa. Soitimme perään ja saimme kuulla pelkkää selittelyä "tuoreista raaka-aineista",suostuivat tuomaan tilalle kebabit,aika turhaa sekin koska paha olo oli jo pelkästä ajatuksesta että on syönyt pilaantunutta ruokaa. Eipä tee mieli uudestaan tilata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.07.2014
Arvosana: 0

Pizzassa vähän täytteitä. Pohja paisto melkein läpi. En tilaa enään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.10.2013
Arvosana: 0

Tilasimme pizza bestistä 2 pizzaa kotiinkuljetuksella. Molemmissa pizzoissa pohjat olivat palaneet ja täytteitä oli niin vähän että pohjan pystyi näkemään keskeltäkin. Toiseen pizzaan pekonia oli laitettu huikeat 3 parin sentin mittaista siivua, kun taas toisesta pizzasta puuttui lisätäyte, josta kuitenkin veloitettiin. Nälkä ja vitutus jäi. Ei enää ikinä tämän paikan ruokia! Menkää ihmiset kebab houseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.07.2013
Arvosana: 0

Lounaalla maukasta perusruokaa + pizzaa. Noutopöydän ruoka saisi olla lämpimämpää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 18.01.2013
Arvosana: 1

Iskender kanakebab. "Leipä" oli pizzapohjaa, kanaa ehkä se 4 palaa. Annos kylmä ja erittäin pieni painon 200g salaatteineen.
Lähinnä vitsi koko annos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.01.2013
Arvosana: -1

Muutaman kerran Jyväskylän parhaan pizzerian arvon Citylehdessä voittanut pizzeria Lutakossa. Pizzalista osin omaperäinen.
Pizzat ja kebabit hyvää Jyväskylätasoa.

Pidemmät arviot
http://lukanlusikassa.blogspot.com/p/sivukartta_13.html

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.04.2012
Arvosana: 0

en suosittele kenellekään! haimme 2 pizzzaa jotka olivat kylmiä ja toisen pizzan pohja oli myös palanut.täytteet maistuivat siltä että ne ovat seisoneet monta päivää..pohja mauton..olimme todella pettyneitä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 29.11.2011
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Schaumanin puistotie 10, 40100 Jyväskylä - Reitti
014-610 068
http://www.pizzeriabest.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita