Ei tietoa

Pizza Mamma Mia

Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (17)

Hinta mukavan edullinen, mutta ruoka mautonta ja rakenteeltaan huonoa. Ei voi suositella pasta annoksia siis missään mielessä. Syämättä jäi.
Miehen pitsa oli kuin öljy astiassa uitettu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 27.08.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olettepa te nirsoja , aina kun olen käynyt niin henkiökunta on ollut mukavaa ja ruoka hyvää (varsinkin kebab)

Limbbari on tosin aika kallista

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.02.2016
Arvosana: 0

Alku alkoi hyvin. Saapuessamme paikkaan, oli kassalla ystävällinen vanhempi herra ottamassa ensimmäistä tilausta vastaan. Muita tilauksia oli ottamassa nuori äkäinen pikkumies, jonka asiakaspalvelu oli aivan toista maata.

Tilasimme kavereiden kesken neljä pitsaa yksitellen, ja 20 minuutin odottelun jälkeen kolme suurta pizzaa tuli pöytään. Oma pizzani oli mielestäni kehnoa, jollain tavalla "löysää" ja pohja aivan ohutta, sekä jalopeno mautonta mutta tämähän on tottakai vain mielipideasia. Kaksi muuta pizzaa olivat kuulemma hyviä.

Puolen tunnin odottelun jälkeen kävimme kyselemässä neljännen pizzan perään, jolloin tämän nuoren äkäisen pikkumiehen hermot pettivät täysin. Saimme niskaamme syytökset siitä, että olisimme tilanneet vain kolme pizzaa, ja syönyt yhden ilmaiseksi. Pöydällämme olleet kolme pizzaa todistivat kuittien kera sen, että asiakas oli tässä tilanteessa oikeassa. Pikkumiehen tilanteesta lähdettyä takahuoneeseen kiukuttelemaan tämä vanhempi herra tarjosi uutta pizzaa, mutta otimme ennemmin tuon yhden pizzan hinnan takaisin. Tämä sentään onnistui. Jokaisessa tilanteessa se omistajan veljenpoika ei ole paras asiakaspalvelija omaan pizzeriaan, se huomattiin tässä tilanteessa.

Normaalit pizzat 7€, neljän täytteen Fantasiapizza 7.50€, lasi vettä 0.5€ ja puolen litran juoma 2.50€ likaisen lasin kera.

En käy toiste, enkä suosittele kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 26.09.2013
Arvosana: 5

Paikka oli tyhjillään kun astelimme sisään (10:30 aamupäivä), tilasimme ruuat ja juomat johon asti kaikki näytti kohtuu lupaavalta. Juomalasit olivat tosin hieman epäsiistejä. Tilatut pitsat tulivat pöytään vastakkaisessa järjestyksessä kuin mitä tilattiin ja neljättä ei kuulunut ollenkaan. Pitsan koko toki oli hyvä, mutta ei voi kuin ihmetellä kuinka henkilökunta voi asennoitua asiakasta kohtaan. Noin puolentunnin odottelun jälkeen ystäväni lähti kyselemään pitsaansa. Vastaus oli tavallaan odotettu; joko kaikki on jo tuotu tai neljättä ei olla edes tilattu. Hetken kuluttua toinen henkilökunnan miehistä tuli hieman äkäisesti tivaamaan kuitteja tilauksistamme, ja saatuaan/nähtyään niistä kolme hän alkoi kädet lanteilla väittää että olemme syöneet nyt yhden pitsan ilmaiseksi ja käveli suuttuneena pois. Kaikilla meillä kuitenkin oli kuitit, yksi ei vain ehtinyt kaivaa sitä lompakostaan. Lopulta astelimme porukalla kassalle jossa tämä äkäinen pienempi mies oli jälleen kovasti laittamassa vastaan, vedoten kolmeen kuittiin. Kaikki kuitit kuitenkin annettiin, ja onneksi kohtelias vanhempi herra (liekö paikan omistaja) tarjosi pitsaa, mutta ystäväni päätyi ottamaan rahat takaisin. Palvelusta jäi erittäin huono maku suuhun. Uusi slogan puljulle voisi olla: Maksa neljä, syö kolme, kaupanpäälle törkeät väitökset maksamattomasta ruuasta. En varmasti vieraile toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.09.2013
Arvosana: 1

Tilasin eri pizzan mitä sain. Vein sen mökille, oli kauhea pettymys, kun pizzassa oli herkkusieniä ja kinkkua, piti olla jauheliha, salami ja kebab-pizza. Lisäksi sain sakot pizzerian edessä. Jäi huono fiilis ja viikonloppu pilalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 19.08.2013
Arvosana: 2

Pizzat ovat ok. "Falafel" sitä vastoin on suurin vitsi aikoihin -- eineskasvispyöryköitä. Kotiinkuljetus kesti melkein kaksi tuntia, toisaalta olikin loppiaissunnuntai.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.01.2013
Arvosana: 1

Ruoka tilattu viisituntia ja 25min sitten, eikä vieläkään saapunut. Kaksi kertaa soiteltu ravintolaan ja kyselty missä ruuat viipyy. Kaksituntia sitten sanoi, että "tulossa on". Tunti sitten sanoivat, että kuski soittaa meille? Ruoka ollut siis autossa jo kaksi tuntia, vai mitä tässä pitäisi ajatella. Ei oikein homma toimi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.12.2012
Arvosana: -1

Yksi harvoista paikoista mistä saa kanadöneriä mutta pettymyksekseni kanaa oli annoksessa todella vähän. Salaattipöydän ja annoksen salaatti sekä tarjottu juomavesi olivat lämpimiä. Näiden asioiden takia en voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2012
Arvosana: 0

Tuttu paikka oli sijanniltaan, tänään kävin ensimmäistä kertaa. Siistiä oli, tervehdittiin sisään tullessa heti. Söin itse kebabrullan taco kastikkeella, kebab tosi hyvää ja muutenkin hyvänmakuinen koko "setti". Lisäksi ihan tuoreenoloista salaattia tarjolla. Seuralaiseni söi kasvispizzan, jota piti keskivertona. Menen uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 08.01.2012
Arvosana: 0

Hyvät pizzat ja mahtavat hampurilaisateriat edulliseen hintaan. Erityismaininta laadukkaasta kebab-lihasta! Tavanomainen salaattipöytä ja ystävällinen henkilökunta. Nopea kotiinkuljetus ilmaiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 23.12.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Voionmaankatu 34, 40700 Jyväskylä - Reitti