Suljettu nyt

Nattarin Veturi

suomalainen kotiruoka
Arvosana 3.1 / 5

Lounasbuffeet 8 € (kotiruoka)
( Klo 10.30-15.00)
Kaikki
-pizzat
-kebabit
-kanaruoat
-salaatit
kahvi/tee sisältyy myös hintaan


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ikimuistoinen lauantailounas. Kuppilan Internet-sivusto lupaa päivän kalaa, mutta heikosti suomea ymmärtänyt tarjoilija lupasi vain tonnikalaa pizzan päällä. Onneksi listalla oli falafel-annos, jonka valitsin riisin kera. Seuralainen otti lehtipihvin. Salaattia sai noutopöydästä. Yllättäen falafel-lautanen koostui ohuelle riisipedille asetetuista, valjun tomaattikastikkeen peittämistä falafeleista - ja suuresta ranskanperunakeosta. Ilmeisesti tarjoilija ei ymmärtänyt tai kuullut tilausta. Äärimmäisen sitkeä lehtipihvi oli katkennut kahteen osaan, eikä edes pihviveitsi siihen pystynyt. Lisäkkeet eli ranskanperunat ja sekavihannekset olivat pakasteesta. Luonteettomat falafelitkin lienevät pakaste-eineksiä.

Mahdollisesti kuppilan arkilounaat ovat vallan syötäviä, mutta listaruoat tahraavat paikan maineen. Vähintä, mitä voisi tehdä, olisi päivittää Internet-ruokalistat ja passittaa kokki ravintolakouluun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.08.2016
Arvosana: 0

Todella hyvää ja maukasta ruokaa. Salaattipöytä oli todella raikas ja tuore. Jälkiruoka ja kahvi oli kaupanpäälle, se oli piste i:n päälle. Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: -2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita