Ei tietoa

Outin Lounas-Buffet

syö niin paljon kuin jaks
Arvosana 4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintola muuttanut uuteen osoitteeseen ja pienen etsiskelyn jälkeen löytyikin. Ravintolan nykyinen sijainti on osa entistä störmbergin aluetta. Viitoitus toistaiseksai vielä puutteellinen.
Lounas oli monipuolinen salaattipöytineen. Lohikeitto oli erinomainen. Uunijuurekset ja talon jauheliphapihvit olivat maukkaita. <ystävällinen palvelu tallella. Onnea uudessa paikassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.05.2016 Näytä aiemmat arvostelut (5)
Arvosana: 0

Olen käynyt useasti ja olen oikein tyytyväinen salaattipöytään. Lämmin ruoka myös maittavaa.Pitsa-puoli tuottaa kovasti pettymyksiä joka kerta. Makuyhdistelmät kummallisia. PAHIN PETTYMYS ON, ETTÄ PITSAN PALAT KYLMIÄ JA KUIVUNEITA.kEKSIKÄÄ JOTAIN, MITEN SAADA PITSAT PYSYMÄÄN KUUMINA (lämpöpöytä ?lämpölamput ?) Hyvää jatkoa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.10.2015
Arvosana: 0

Tulipa viikolla käytyä lounaalla. Ei tällä rahalla monipuolisempaa ruokaa voi saada. Runsaasta salaattipyödästä löytyy kevennystä. Täytyypä poiketa uudelleen kun työt Kauhajoen suuntautuvat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.05.2015 Näytä aiemmat arvostelut (5)
Arvosana: 0

Yhdeksällä eurolla sain syödä kylmää pitsaa ja HK:n eineslihapullia niin paljon kuin jaksoin.

Osa pitsoista maistui kuvottavalta, esim. "jauhelihaa" ja "kinkkua" sisältävä versio. Päädyin täyttämään mahani lähinnä salaatilla.

Miljöössä tai palvelussakaan ei ollut mitään mieltä ylentävää. En menisi uudestaan, vaikka sattuisin vielä Kauhajoelle eksymään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.05.2014
Arvosana: 0

Syö ja juo niin paljon kuin jaksat -konsepti. Tarjolla vastaavista paikoista tuttuja lisukkeita, limuja, maitoa, kahvia, pitsoja, kebabia, ja lauantaina käydessämme oli lisäksi tarjolla ainakin uunikalaa ja karjalanpaistia. Lapselle ilmaiseksi pillimehua, kiitokset ystävällisestä palvelusta. Jos haluttaa syödä itsesi ähkyyn, Kauhajoella se onnistunee parhaiten täällä. Suosittelen niin lapsiperheille kuin rekkamiehillekin. Ainakin kesäisin lisäksi ulkoterassi käytössä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.05.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Topeeka 25, 61800 Kauhajoki - Reitti
0400305881
http://outinlounasbuffet.onverkossa.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita