Ei tietoa

Kotipizza Kerava - Keskusta

pizzeria
Arvosana 1 / 5

Arvostelut (4)

Keravan surkein pizza. Täytettä ei nimeksikään ja maku täysin mauton.Palvelu myös hälläväliä-tyyliin. Onneksi Keravalla on muitakin pizzapaikkoja. En avaa paikan ovea enää ikinä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yleensä Kotipizzasta saa juuri sitä, mitä on halunnutkin. Toisin kävi. Tilasin tuplasalami- herkkusieni-pitkä vihreä chiliyhdistelmän ja valkosipulit niskaan. Alennuskupongilla otin, liekö vaikuttanut asiaan? Salamia ruhtinaalliset KAHDEKSAN viipaletta, sieniä oli vaikea löytää, chili oli aaivan jotain muuta kuin olin pyytänyt.. Valkosipulia eivät saaneet mokattua. Ala-arvoista sianruokaa. Ei ikinä enää. Onneksi täällä on paljon muitakin pizzerioita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2015
Arvosana: 0

Surkeaa palvelua, kumpikaan ei tiedä mitä tekisi (vaalea viiksentynkiä omaava mies ja tyttö jotain tatskoja oli ainakin).

Puhelintilaukset ohittivat paikalle vaivautuneet, heissäkin oli joku etuilujärjestys. Mautonta, raakaa ym. Yleensä kotipizza maut ovat vakioita, mutta Keravan yksikkö on alle arvostelun.

Ei koskaan enää sinne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.07.2015
Arvosana: 0

Etsin lounaspaikkaa ja mieleni teki pitsaa, joten päätin testata uuden kotipaikkakuntani Kotipizzan. Kohtalo oli kanssani eri mieltä.

Haahuilin hetken ulkona pohtien lounastarjousta, jonka jälkeen siirryin sisälle pähkäilemään samaa asiaa. Tiskin takana oli nuorehko kaveri puhelimessa, selvästikin yksityispuhelu menossa. Pöydissä pari syöjää, pari pöytää siivoamatta, uunissa pitsa tai pari. Perussettiä. Se sentään ei sitä ollut, että vaikka annoin tiskin takana olevalle puhelurauhan minuutin-parin ajaksi ennen tiskille siirtymistäni, ei tämä kuitenkaan tehnyt elettäkään puhelun lopettamiseksi (mistään kriisistä ei puhelussa ollut kyse, jotain naureskelua viikonlopusta). Olisin vielä jaksanut odottaa, mutta kun työntekijä näki minut tiskillä, hän KÄÄNSI SELKÄNSÄ JA JATKOI PUHUMISTA, SIINÄ TISKILLÄ. Se riitti vakuuttamaan minut siitä, että parempi kun en häiritse nyt enkä jatkossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.12.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita