Keittiö auki

Kulmakonditoria Kerava

kahvila
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (10)

Erinomaiset leivokset, jotka ovat jokseenkin kalliita. Ala carte on kohtuuhintainen, mutta salaatit ovat vain keskinkertaisen tasoisia. Kahvila on usein ikävän täynnä, palvelu on silti varsin jouhevaa. Lounaspaikkoja on parempiakin mutta jos haluaa suut makeaksi, ei kulmis ole hassumpi kohde.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.04.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Keravan kulmakonditorion taso on viime aikoina laskenut kun lehmän häntä. Salaatit lähinnän makaronikuraa, jossa vain hyppysellinen jotain muuta. Astiat ovat toistuvasti likaisia. Makeat tuotteet edelleen hyviä, mutta kalliita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Hyvä valikoima kahviherkkuja! Ainoat miinukset paikan meluisuudesta ja paksuista ja liian painavista kahvimukeista. Palvelu on asiallista ja ripeää varsinkin kun ottaa huomioon, että paikassa on usein melko vilkasta. Omia suosikkejani ovat paikan erilaiset ihanat pullat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.05.2015
Arvosana: 0

Gluteenittomia tuotteita kaipaisin enemmän, mutta yksi suosikki paikoistani!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.01.2015
Arvosana: 0

Kärpäsiä tiskillä esillä olevissa herkuissa - PALJON. Lennähtävät aina ilmaan kun sieltä otetaan jotain asiakkaalle .Salaatit ovat yviä, tosin eivät kevyimmästä päästä ja koko on valtava, ei jaksa syödä kerralla.
Leipäateriat ovat hyviä, tulinen chilikana on todella nimensä veroinen ja oikeasti liian tulinen jopa minulle, chilin ystävälle. Maku jäi polttelun alle ja minua jäi ällöttämään kärpäset. Kahvi on hyvää ja teevalikoimat, mutta erikoiskahvit ovat automaattikamaa, eivätkä siksi kovin erikoisia. Tunnelmaton ja sekava paikka, huonosti järjestetyt istumapaikat etenkin keskellä ravintolaa pyöreät pöydät, niihin kompastuu ja siinä ei ole mukavaa istua ihmisten katseiden kohteena. Musiikki voisi parantaa ravintolan tunnelmaa, kunhan ensin saisi sisustuksen tai edes pöydät jotenkin järjestykseen kotoisamman tuntuiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Todella herkulliset ja tuoreet tuotteet. Hinnat kohdallaan, kun kyseessä itsetehdyt leivonnaiset ym. Palveluun kaipaisin vähän lisää hymyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 2€ Lisätty: 10.05.2014
Arvosana: 0

Hyvät tuotteet, hygieeninen annosten valmistus (suojakäsineet kädessä). Palvelu kuitenkin hieman ylimielistä kuten Kulmakonditoriassa Vantaan Tikkurilassakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.01.2014
Arvosana: 0

Viihtyisä paikka, jossa on kiva käydä istuskelemassa kahvikupposen ja hyvien leipomusten ääressä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2014
Arvosana: 0

Myyntitiski suttuinen, ei löytynyt selkeitä lappuja gluteenittomista jälkiruoaista. Yleensä heillä on vain yksi ja sama vaihtoehto. Nyt päädyin suolaiseen rosvoleipään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.10.2013
Arvosana: 0

Viihtyisä kahvila, jossa on hyvä palvelu ja valikoima. Hinnoittelu on vähän yläkanttiin, mutta niinhän se kahviloissa usein nykyisin.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 05.03.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakaari 4, 0420 Kerava - Reitti
020 7416644
http://www.kulmakonditoria.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita