Keittiö auki

McDonald's Kerava

pikaruokaa
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Ilmainen wifi

Arvostelut (7)

ruokaa saatetaan pitää liian pitkään valmiina joten ruoka saattaa maistua hiukan mauttomalta. limut ylihintaisia. ja hampurilaiset maistuvat normaaleilta. vatsa tulee kyllä täyteen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 20.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Burgerit olivat olleet lämpiössä pitkään ja maistuivat lähinnä hikisukalta. Ulkonäöllisesti ruttanoita littusämpylöitä. Siisteyskin voisi olla parempi

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: 0

Tilasin aterian plussana mukaan, ranskalaispaketti oli kyllä iso mutta ranskalaisia enemminkin pienen annoksen verran. Hampurilaiset näytti ja maistui siltä että olivat seisseet jo pitkään valmiina, jäi syömättä kokonaan. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.05.2015
Arvosana: 0

Palvelu hidasta, vaikka asiakkaita ei juuri olisi. Monesti autokaistalta ruokaa hakiessa on tuotteita puuttunut. Jotenkin tuntuu pakka olevan aivan sekaisin kun vertaa muihin mäkkäreihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.10.2014
Arvosana: 0

Tämä on surkein Mäkkäri, jossa olen koskaan käynyt! Henkilökunta vaikuttaa olevan aina jotenkin pihalla, joitakin tuotteita tehdään "varastoon" liikaa. Viimeksi kun kävin, sain haalean vadelmapiirakan tämän takia. Ymmärrän että jotain juustohampurilaisia tehdään kerralla useampi, mutta että piirakoita..?? Eiväthän ne ole hyviä, jos eivät ole lämpimiä! Ihan ensimmäisellä visiitillä tänne tilasin wrapin, jota väsättiin melkein 10 minuuttia tyhjässä ravintolassa. Kun sen sitten sain, sieltä puuttui liha ja kastike kokonaan...sain uuden tilalle, mutta paha maku jäi suuhun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 2€ Lisätty: 29.01.2014
Arvosana: 1

Bulkkiruokaa. Ei voi verratakaan oikeisiin hampurilaisiin. En ymmärrä miten jengi viitsii syödä mäkkäreissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.01.2014
Arvosana: 1

Burgerit ovat ihan sitä mitä pitääkin eli perus McMössöä, tosin palvelu tuntuu olevan melkeinpä hitainta mihin tässä ketjussa olen törmännyt. Vaikka ei olisi edes mikään ruuhka-aika niin välillä burgeria saa odotella pitkiäkin aikoja.

Aikalailla teinien valloittamahan tämä paikka monesti on mutta jos nyt ei ihan pahimman hässäkän aikaan mene syömään niin ihan kohtalainen paikka tämäkin on. Ruuhka-aikana tai teinilauman hyökätessä paikalle en suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puuvalonaukio 2, 04200 Kerava - Reitti
040 7104030
http://www.mcdonalds.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita