Suljettu nyt

Onnellinen Kana

suomalaista
Arvosana 2.8 / 5

Viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola koko perheelle. Tarjoaa omalla menetelmällä valmistettua herkullista kanaa. Lisäksi kalaa ja runsas valikoima kasvisruokia. Myös lemmikit ovat tervetulleita ravintolaan.


Arvostelut (23)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasin Broilerinfilettä talon omassa BBQ-kastikkeessa. Jouduin lähettämään tilaukseni takaisin keittiöön, pyysin jopa tarjoilijaa maistamaan kastiketta mutta ei suostunut. Siis kastike oli pelkkää vettä ja ketsuppia. Samat listat, samat ruoat ja samat huonekalut sekä pölyt lampuissa ja valkosipuleissa seinillä ovat olleet jo viimeiset 26 vuotta eli niin kauan kuin muistan. Tässä ravintolassa ei todellakaan tiedetä mitä tarkoittaa uudistaminen ja nykyaika, sekä henkilökunnan vaatteet voisivsat olla siistimpiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 27.11.2015
Arvosana: 0

Miellyttävä ympäristö ja ruoka vallan mainiota. Rento tunnelma, sopii lapsiperheille

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 03.12.2014
Arvosana: 0

Olen eläinrakas ihminen, mutta mielestäni märän koiran haju ravintolassa on ällöttävää. Ja ajatus siitä, että koirankarvoja joutuisi esim. ruokaan. RUoka on ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2014
Arvosana: 0

Kävimme siidereillä ystävän kanssa, tuli listaakin selattua läpi, mutta päätimme syödä kuitenkin toisaalla. Pieni, nuhjuinen mutta jotenkin symppis paikka on kyseessä. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä, tiskin takana oltiin hyvin perillä asioista. 7€ puolen litran siideristä on aivan liikaa, kun ollaan Keravalla, ja listahinnat ruoalle ovat selvästi yläkanttiin. Naapuripöytä piti ruoastaan ja sitä oli reilun oloisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 22.11.2014
Arvosana: 0

Kana ja kastike oli hyvää, paitsi kastiketta oli 2-3 kertaa liikaa. Tuli hieman keitto mieleen. Perunavaihtoehdot ovat eineksiä, eli sellaista epäselvää mössöä ja maultaan hyvin vaatimatonta. Tähän hintaan pitäisi mielestäni saada kokin valmistamia perunoita jossain muodossa. Palvelu oli toimivaa ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 15.12.2013
Arvosana: 0

Eriitäin ystävällistä palvelua aina ja mm. salaatit ovat todella maukkaita ja terveellisiä. Ei sellaista majoneesikastikkeessa uitettua niin kuin useissa muissa paikoissa... Plussaa myös siitä, että koiran voi ottaa mukaan ravintolaan. Koirathan on saanut tuoda ne salliviin ravintoloihin vuoden 2012 alusta asti. Voisivat muutkin ravintolat ottaa mallia... Muualla euroopassa tämähän on ollut yleinen käytäntö jo monta vuotta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.10.2013
Arvosana: 0

Viihtyisää, hyvä ripeä palvelu. Normaalisti en tilaa ravintolassa kanaa, mutta täällä se kannatti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 26.09.2013
Arvosana: 0

Tilasin pastaa, ruoka lähes syömäkelvotonta. Tuntuu, että talossa joko kokki vailla ammattitaitoa taikka ilman intohimoa. En menisi toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.07.2013
Arvosana: 0

Luulisi, että kanaravintolaksi itseään tituleerava mesta tarjoaisi kanahampurilaisessa esim. kananfilettä, eikä jotain paneerattua valmiseinesmässyä! Kovat hinnat myös á la carte -listalla, jos laatu on tätä samaa sielläkin puolella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 01.07.2013
Arvosana: 0

ruoka oli samaa vuodesta toiseen ja jotain uudistusta saisi tulla

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 16.06.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppakaari 1, 04200 Kerava - Reitti
09-2948615
http://www.onnellinenkana.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita