Suljettu nyt

Pizzeria Diar Napoli

pizzeria
Arvosana 4 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Teollisuuskebab.
Keravalaisten pizzerioiden arvosteluja lukien, tai etenkin pisteytyksiä tutkien tuntuu, että kaupunki olisi pizzan ja kebabin Mekka. Pisteet ovat taivaissa joka paikan kohdalla. Tämä tarkistetaan.

Perinteinen maaseutuseikkailu johtaa minut Keravan teollisemmalle laidalle, pizzaravintola Napolin eteen. Mieletöntä. Turkkilaisten vetämä, pideä ja kepua, salaattia ja leikettä tarjolla. Kokeillaan päivän tarjous, "kebab ranska 6€".

Kohtuulliset hinnat, tosin Keravan vuokratasoon suhteutettuna ei nyt aivan halpaakaan. Hymyilevää palvelua. Paikka ei tunnu ensikokemalta armottoman viihtyisältä, näinpä kirkkaiden loisteputkien ja teollisen fiiliksen keskeltä poistutaan paikalliseen yksityisasuntoon.

Kebujen kanssa kestää, jonottomassa tilanteessa jopa yllättävän kauan. Me kestämme sen. Muovipussi tuntuu kevyeltä. Hmm. Lopputulos on hyvin nihkeän kokoinen annos keskitason alle jäävää kebappia sekä naurettavan pieni määrä tavallisia ravintolapakasteranskalaisia. Kastiketta kebabissa ei ollut nimeksikään. Olikohan laisinkaan? Salaatti on okei, mutta parhaat päivänsä nähnyttä. Parhaiksi osiksi ruokailua muodostuvatkin jääkaapista löytyvät kustomointimahdollisuudet. Sitä tämä annos todella tarvitsee. No, ei se kamalasti maksanutkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 17.12.2011
Arvosana: 1

Keravan 2 paras paikka palvelun ja Ruoka

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 18.05.2011
Arvosana: -5

Ihan kelvollinen pizzeria. Pizzat eivät nyt ihan kaupungin parhaita mielestäni ole mutta ihan kelvollisia kuitenkin. Bonuksena pieni yllätyksellisyys eli jostain syystä olen muutamia kertoja saanut pizzani halvemmalla kuin hinnastossa lukee, missään ei kuitenkaan ole ollut mitään mainintaa tarjouksista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.05.2011
Arvosana: -3

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Lintulammenkatu 6, 04250 Kerava - Reitti
http://www.napoli.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita