Ei tietoa

Hotelli Keurusselkä

Arvosana 1.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Varsinainen elämys.
Kauniilla paikalla sijaitseva, mutta auttamattomasti kelkasta pudonnut hotelli-ravintola. Ensimmäisenä iltana menimme kohtuullisin odotuksin ja hyvin nälkäisinä a la carteen - veden tuominen pöytään kesti 45minuuttia- tyhjässä ravintolassa. Ja tämä sen jälkeen kun olimme itse hakeneet menun 20min odottelun jälkeen.
Kun ruoka viimein tuli, se oli ihan ok, mutta mikään ei pelastanut enää illallista, varsinkin kun kummallakaan tarjoilijalla ei ollut tippaakaan tilannetajua. Tai kiinnostusta, mihinkään.
Ruokailu venyi em. syistä sen verran, että illan kohokohta, karaoke ehti alkaa. Tähän kattaukseen suomalaisen sielunmaiseman synkät tulkinnat kyllä sopivat.
Armottomasti 80-luvun suunnitelmatalouden aikakauteen jämähtänyt ravintola, joka on pystyssä ilmeisesti täydellisen kilpailun puutteen vuoksi (tämä on minun arvaukseni, en keksi mitään muuta järkevää selitystä).

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2014
Arvosana: 0

Live esiintyjiä pitkin viikkoa (mahd. sisäänpääsy maksu).
Tarjoilijat hoitavat hommansa äärimmäisen hyvin ja ovat mukavia, ystävällisiä ja asiansa osaavia, vaikka kiirettä olisikin.
Hieman vanhan aikainen paikka, mutta viihtyisä kunnon ravintola.
Ruokalista vaihtui juuri ja suosittelen todella talon pippuripihviä, joka oli suorastaan taivaallinen kokemus. Ruokalista ei ole liian suuri, joten syötävää löytyy nopeasti ja varmasti jokaisen makuun.
Seisova pöytäkin on hyvä ja moni puolinen.
Jos Keski-Suomessa sattuu seikkailemaan, suosittelen tätä paikkaa lämpimästi kaikille. Ravintolasta upeat näköalat Keurusselälle (järvi) ja kesäisin mahdollista käydä sisävesiristeilyllä (välillä Keuruun keskusta ja hotelli Keurusselkä). Kesäisin myös mahdollisuus kesäteatteri näytöksiin aivan hotellin kyljessä ja muitakin aktiviteettaja löytyy aivan hotellin lähettyviltä.
Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.03.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keurusseläntie 134, 42700 Keuruu - Reitti