Ei tietoa

Majvik Koulutuskeskus

Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kaksi kertaa lounas, kerran illallinen ja yksi aamiainen. Mikään ei ollut pettymys. Ennemminkin tunne ”hyvä ruoka, parempi mieli” kuvaa oloa aterioiden jälkeen!

Lounaalla monipuolinen buffee, jossa tarjolla alkusalaatit ja leikkeleet tai kalat – täysin eri vaihtoehdot molempina päivinä. Jo pelkillä loistavilla ja laadukkailla alkuruuilla sai lounasnälän kaikkoamaan. Pääruuat jäikin vähemmällä huomiolle – niitä tuskin maistoinkaan. Tarjolla kuitenkin pari lämmintä ruokaa lisukkeineen. Myös leivät ja vesi kuten simppeli jälkkäri kahvin kanssa kuuluu pakettiin.

Illallisella oli samoin noutopöytä-meininki. Taas loistavat alkupalat salaatteineen ja leipineen + lihaisa – taisi olla vasikkaa – pääruoka ratatouillen kanssa. Olin ennakkoon varannut lihatonta, joten sain erillisenä tarjoillun ja maistuvan kala-annoksen ratatouille-vihanneksilla. Pari sopivaa nahkapuoleltaan ihanan rapsakaksi paistettua nieriäpalaa maistui paremmin kuin hyvin. Jälkkäriksi tarjolla tuhtia suklaakakkua kahvin kera. Ei ainakaan jäänyt nälkä eikä paha mieli.

Aamulla taas perinteinen noutopöytä. Ei ihan niin kattava kuin isommissa kotimaisissa ketjuhotelleissa saattaisi olla, mutta ehdottoman hyvä valikoima täälläkin. Varmasti jokainen löysi sopivaa aamiaispurtavaa: kaikenlaista vihreää ja kasvista, leikkeleitä, juustoja, puuroa, marjoja, jugurttia, leipiä + riisipiirakoita, munakasta, pekonia…

Henkilökunta oli aika huomaamatonta, mutta tehokasta: tyhjät ja käytetyt lautaset katosivat edestä nopsaan ja buffee pysyi täytenä. Kaikki ruokailumme tapahtui samassa ravintolasalissa, joka olisi toki voinut olla viihtyisämpi, mutta menetteli tämäkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

PL 122, 02430 Kirkkonummi - Reitti