Ei tietoa

Mustakari

Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mustakarille lounaalle kesäaikaan. Paikka on oikein viehättävä, varsinkin kun keli on ns. kohillaan. Syysmyrskyllä voisi jäädä väliin.

Lounaalla on tarjolla kaksi alku- ja pääruokavaihtoehtoa. Oma valintani oli yrttinen vihersalaatti ja porsaanleike. Ensimmäinen oli sopivan freesiä, mutta ei mitään ihmeellistä. Se mitä en annoksesta löytänyt lainkaan oli yrtit. Pääruoan kanssa pyysin saada jotain muuta kuin sienikastikkeen ja tarjoilija kertoi bearnaise kastikkeen olevan mahdollista. Sitä siis. Lisukkeena oli uuniperuna. Kieltämättä oli hieman erikoista nauttia uuniperunaa kesähelteellä. Ehkä s-ryhmä oli saanut ison erän vanhoja perunoita halvalla, mene ja tiedä. Sen tiedän, että tämän kesän satoa peruna ei ollut. Possu itsessään oli ihan OK. Kastike oli pussitavaraa, joten ei siitä sen enempää.

Hinta/laatu-suhde on sinänsä kohdallaan, kun lounaaseen kuului vielä kahvi ja suklaa. Ehkä paikkaa voisi luonnehtia perus lounasravintolaa pykälän verran paremmaksi paikaksi. Pisteet tähän tulee ympäristöstä ja pöytiintarjoilusta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0

Service great, food a total disappointment, not worth eating there, however great to sit outside and have a beer and admire the harbor. The terrace could do with a clean and tidy up.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mustakarintie, 67300 Kokkola - Reitti
(06) 8266 505
http://www.hotelkaarle.fi/mustakari.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita