Ei tietoa

Erkan Kebab Pizzeria Ravintola

Arvosana 4.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (12)

Kebabit kotkan parasta, varsinin Iskender. Siisti, hyvä hinta-laatusuhde, hyvä lounas. Hyvät pizzat. Olut ja hampurilainen on 5/5 kombo. Ei valittamista, paitsi joskus harvoin kuulemma pizzan laatu heittelee, itselle ei ole osunut kohdalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pitsa ei ollut kovin kummoista. Pitsat tulivat nopeasti mutta hinta liian korkea laatuun nähden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Riisikebab-annos, monta kertaa testattu. Pettämättömän hyvä. Pikkuisen voisi kastike olla tulisempaa, pientä potkua. Pizzat myös erinomaisia. Kuulin että paikka menossa täysremonttiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 02.12.2014
Arvosana: 0

9. 8.2014 klo 16 pizzakokki kaivoi nenäänsä eikä pessyt sen jälkeen käsiään. Tuli pizza jo maksettua mutta jätin sen läheisen puiston roskikseen. Kyllä on taso laskenut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.08.2014
Arvosana: 0

Hyvä sapuska, kulahtanut miljöö. Erkasta on lukuisia kokemuksia vuosien varrelta. Ennen se oli aamuyön ja seuraavan päivän pelastus ollen auki lähes aina, mutta nykyään aukioloajat ovat harmittavasti paljon suppeammat.

Pizzat ja kepsut oikein hyviä, lintusalaatti jopa loistava. Nimi vain voisi olla muu, nyt mietityttää, että mitähän lintua on täytteessä käytetty...? Salaatti on iso, kastike (jota on runsaanlaisesti) on hyvää, lisänä ananasta, kurkkua, tomskua ja jännästi mantelilastuja päällä.

Mutta. Aika on ajanut jo kalustuksen ja muun miljöön ohi. Tilaustiski eritoten on jynssäyksen ja kuurauksen tarpeessa. Ruokahalu melkein menee likaisesta ympäristöstä. Suosio on ollut kova, mutta ei siihen pidä tuudittautua - Suursiivo ja uutta kalustetta messiin, niin voittokulku jatkuu hamaan tulevaisuuteen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 30.05.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.05.2012
Arvosana: 0

Best kebabs around the area. A bit pricey thou. Friendly staff.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.02.2012
Arvosana: 0

Useamman kerran perusteella.

Pizzoja en ole täällä testannut, mutta kebabien puolesta tämä on kyllä Kotkan ylivoimainen ykkönen. Ruoka on joka ikinen kerta aivan uskomattoman hyvää, ja annoskoot todella suuria.

Erkanin kaverit ovat olleet täällä jo pitkään, ja puhuvat mielestäni täysin riittävällä tasolla suomea - pienellä aksentilla tosin, mutta kukapa ei. Itse ravintola on hieman pelkistetty, mutta kyllä täällä on hauskaa ollut sekä pienemmällä että isommalla porukalla.

Hinnat ovat kieltämättä hieman korkeampia kuin muualla, mutta kyllä annoksien koko ja laatu on sen mukaista. Monessa paikallisessa halvemmassa paikassa laatu on merkittävästi heikompaa ja ateria ei välttämättä edes täytä.

Yhteenveto: Jos haluaa hyvää kebabia Kotkasta, on suunnaksi syytä ottaa Erkan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.12.2011
Arvosana: 1

Pizzat ovat hyvää kebabpizzeriatasoa, ei mitään vikaa joskaan ei erityinen makuelämyskään. Henkilökunnan suomenkielen taito on hyvin vaihtelevaa, palvelu noin yleisesti kuitenkin nopeaa muttei mitenkään mieleenjäävää. Hintataso on lounasajan ulkopuolella laatuun nähden valitettavan korkea: 9 euroa näistä pizzoista/palvelusta/miljööstä on liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.04.2011
Arvosana: 1

Paras pizzapaikka Kotkassa, parhaat salaatit Kotkassa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 24.03.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keskuskatu 35, 48100 Kotka - Reitti