Ei tietoa

Li Xiang

aasialaista
Arvosana 4 / 5

Kiinalainen take away -ravintola, josta ruoat tilataan luukulta ja esim. autossa odotetaan ruokien valmistumista. Kioskimainen rakennus, ei sisätiloja asiakkaille.


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vaihtanut nimensä n. vuosi sitten (ent. Hao Hao), jolloin myös ilmeisesti omistaja vaihtunut? Ollut nyt puolisen vuotta vakiopaikka, josta haemme aina noutoruuat. Uskalsimme mennä tänne lähinnä vahingossa, kioskimainen ulkomuoto ei ole niin houkutteleva. Todella kohtelias henkilökunta, hyvät raaka-aineet ja maut, edulliset annokset. Ruuat haetaan noutaen, sijainti helpoin autoilijoille. Ehdoton suosikki, harvoin saa näin hyvää aasialaista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2015
Arvosana: 0

Muuten hyvät ruoat ollut. Nyt tosin kolmannella kerralla tuli kanaa curryssa naudanlihan sijaan...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 16.09.2014
Arvosana: 0

Hinta-laatu suhde on hyvä, kokemuksella voin suositella kanaa ja kevätkääryleitä. Palvelu oli erittäin ystävällistä (taisi olla koko perhe mukana), tosin suomen kielessä on vielä vähän harjoitettavaa mutta kyllä selvää sai hyvin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 08.11.2010
Arvosana: 1

Annosten hinta-laatu suhde varsin hyvin kohdillaan, ostin mukaan 5,5 euron katkarapu-riisi -annoksen, joka osoittautui niin riittoisaksi, että vatsan täyteen syötyäni vielä puolet jäi jääkaappiin huomiseksi. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 08.11.2010
Arvosana: 1

Ruoka melkoisen tehdastekoisen makuista, hapanimeläkastike suorastaan pahaa. Friteerattu possu oli kaukana rapeasta. Kieliongelmia, ei ymmärtänyt suomea kuin pari sanaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 01.10.2010
Arvosana: 0

Ruokakioski. Yhden kerran perusteella vaikuttaa ihan kelvolta kiinalaisruokapaikalta - verrattuna suomalaiseen yleiseen tasoon. Kieliongelmia tasoittamassa oli perheen lapsi, joka käänsi asiakkaiden toiveita suomesta kiinaksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 26.07.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tikankatu 1, 48101 Kotka - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita