Keittiö auki

Korkeakosken Kalastuskievari

lounasravintola
Arvosana 3 / 5

Tunnelmallinen kahvila-ravintola sijaitsee Kymijoen varrella.
Ravintolasta on kaunis näkymä joelle ja kalastuslaiturille.
Buffetluonas tarjolla arkisin klo 11-14
Lauantaisin keittolounas klo 11-14
Sunnuntaisin klo 12-15


Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Suosittelijalta kuulin paikan pizzoista ja eläessäni en ole yhtä hyvää syönyt! Henkilökunta oli iloista ja ruokasalissa musiikki osui kohdalleen. Suosittelen minäkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.12.2015
Arvosana: 0

Lounaslistalla netissä luki tarjolla olevan lihapyöryköitä ja silakkarullia. Saavuimme paikalle ennen puoltapäivää, jolloin lounaspöytää katsoessamme huomasimme, että pyörykät olivat muuttuneet pihveiksi ja silakkarullat paitetuiksi muikuiksi. Perunamuusi oli loppu, pieniä muikkuja löytyi huikeat kolme kappaletta. Puolen tunnin odottelun ja lämpimän veden juonnin jälkeen pöytään tuotiin "keitettyjä" perunoita - jotka kuitenkin olivat puoliksi raakoja. Jauhelihapihvit olivat luultavimmin valmiseinestä, täysin mauttomia ja jopa suola oli tarttunut sirottimeen eikä lähtenyt liikkeelle millään. Edes maukas omenapaistos jälkiruoaksi ei pelastanut tilannetta. Toiste en paikalle kyllä tule, vielä muutama vuosi sitten ruoka oikeasti oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: 0

Raaka pizza kokemuksen jälkeen kävimme omistajan kehotuksesta testaamassa pizzat uudelleen. Odotus aika 25 min ja tällä kertaa saimme kypsää rapeaa ja maukasta pizzaa. Voinen siis suositella, jos vain taso pysyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.05.2015
Arvosana: 0

Tunnin odottelun jälkeen tuli raaka pizza eteen. Ei voi suositella. Pizza palautui keittiöön, syömä kelvoton. Pizza täytteet seisoi pöydällä keittiössä ravintolaan mennessä ja samoilla sijoilla ne oli pois lähtiessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.05.2015
Arvosana: 0

Kiva miljöö, loisto palvelu, ruoka hyvää;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.08.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Lohikeittoa Kymijokipäivänä 6,60€ Keittoa sai syödä kuinka paljon jaksoi. Kymijoen lohta ei kuulema ollut saatavilla helteiden takia. Talon kotikalja oli erinomaista ja leipä itse leivottua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 13.08.2014
Arvosana: 0

Keittolounaana lauantaina lohikeitto (pakastekuutioista) maku silti ok. Lapsen hinta oli sama kuin aikuisen,vaikka lapsi ei juuri mitään syönyt. Kahvi oli kitkerää. Aika paljon kehnompi kokemus kuin takavuosina. :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Herkullinen ja runsas lounaspöytä laajalla salaattivalikoimalla! Rahalleen sai vastiketta yllin kyllin! Kotkan paras paikka lapsiperheelle. Ruokaillessaan saattoi seurata lohikalastajien toimia laiturilla. Henkilökunta sai hyvälle tuulelle. Täällä kannattaa ehdottomasti vierailla uudemmankin keran!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.12.2013
Arvosana: 0

Herkullinen ja monipuolinen lounaspöytä. Su: aikuiset 14€, lapset 5,50. Muina päivinä aikuisen lounas kympin kieppeillä. Jälkiruokana ollut suklaakakku vei kielen. Paikkakin todella viihtyisä!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 20.11.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kymijoentie 55, 48720 Kotka - Reitti
0407328080
http://www.kalastuskievari.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita