Avautuu 10:30

Ravintola Bhanchha Ghar Kouvola

nepalilainen, intialainen
Arvosana 3.9 / 5

Tervetuloa nepalilaiseen makumaailmaan nauttimaan herkullisesta ruuasta sekä juomista.
Bhanchha Ghar on laadukas ja harkittu viinilista - tervetuloa kokeilemaan ja nauttimaan!
À la carte -listalla on monenlaisia nepalilaisia herkkuja, kaikki ammattitaitoisten nepalilaisten kokkiemme valmistamia. Arkisin tarjolla on runsas ja maukas lounas, johon sisältyy alkusalaatti/keitto, pääruoka, lämmintä naanleipää suoraan uunista sekä kahvi tai tee.
Ruuan kanssa sopii mainiosti nepalilainen olut, valikoimissamme on myös ruokaan sopivia viinejä sekä perinteisiä lassi-juomia. 
Aidossa tandoori-uunissa kypsennetyt lammas- kana- ja kasvisannokset maistuvat sekä mietojen että tulisten ruokien ystäville.


Arvostelut (4)

Lounasaikaan ainakin saatu kelporuokaa parilla kerralla. Piti valita n. 5 lounasvaihtoehdosta ja ruoka tuli kohtuullisessa ajassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 18.03.2017
Arvosana: 0

Lounastarjous vailla vertaa! Valitse kanaa, lihaa, lammasta tai mereneläviä ja perusmaut loistavia. Myös combo mahdollisuus eli yhdistelemällä saat helposti vaihtelua. Riisi uuri tehtyä ja naan-leivät saivat pyyhkimään viimeisetkin pisarat eri kastikkeita. Erityisesti garlic shrimp, fish rogan rosh ja paneer kahari ovat omia suosikkeja. Sopivan tulista, vaikka voisi olla enemmänkin. Vain salaattipöydän anti kehnoa, voisi olla muutakin kuin porkkana-jääsalaatti-kurkku-skaalaa.
Palvelu ystävällistä ja sujuvaa. Pientä haparointia mutta asiallista. Miljöö kutsuva, musiikki vie mennessään Nepalin vuoristoille..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hain take away annokset. Loistava, nopea palvelu. Ruoka-annokset olivat reilunkokoiset, liha pehmää ja kastiketta riittävästi. Oikein maukas setti. Haen kyllä toistekkin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 27.10.2015
Arvosana: 0

Ystävällinen palvelu, viihtyisä ja siisti ravintola ja lounaaksi nautittu Butter Chicken vastasi täysin odotuksia. Erinomainen paikka lounaalle, sillä palvelu oli nopeaa! Hienoa, että Kouvolastakin löytyy hyvä nepalilainen ravintola!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 23.10.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Torikatu 3A, 45100 Kouvola - Reitti
0418062704
http://www.bhanchhaghar.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita


googleMapsPlatformApiKey