Ei tietoa

Pizzeria Milano

Arvosana 1.4 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

tympeetä palvelua,palanut käppyräinen piza pohja surkeilla täytteillä. pari kertaa käynyt laadun tarkkailun seuraamiseksi.
en voi suositella kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.08.2014
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää, mutta palvelu alatasoista ja vihaista/tympeää. Omistajan tyttären palvelu oli hyvää. Hinnat tosi ylihinnoiteltuja. Pizzat oli tosi hyviä, mutta ka hinta n. 10e +. Vesi 50cent per hlö. Tullessa kysyttiin tuleeko meitä muita ja kun vastattiin, että tulee 40km jäljessä niin tultiin ottamaan tilaukset silti vasta kun isänikin oli päässyt paikalle. Meidän perhe ei käy täällä enään mökkireissuilla yhtä paljon tai jos tympeys jatkuu samanlaisena ei ollenkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.04.2014
Arvosana: 0

Jäi syömättä. Olimme käymässä Kristiinankaupungissa ja oli kova nälkä. Klo oli 20:45. Olisimme syöneet tässä Pizzeriassa, jos työvuorossa ollut Pizzerian omistaja olisi voinut pitää Pizzeriaa auki 15 minuuttia normaalia pidempään. Ei voinut ja tämän teki hyvin selväksi. Pizzat mukaan ja syökää kadulla. Liike menee kiinni klo 21:00. Eipähän tarvitse toista kertaa yrittää tänne syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.03.2014
Arvosana: 0

Eli siis, palvelu on todella mukavaa. Hinta on kohdilaan. MUTTA. Ruoka on kauheaa. Omistajanvaihdoksen myötä pizza ei maistu yhtään täällä ja kebabannokset lähti pois. Tai no, kebab palasi kyllä, kaupan lastuina. Joten sitäkään en syö sitten. Pizzoista tuntuu puuttuvan jotakin ja ne on huonoja. Nuorempana täällä tuli käytyä kun jotkut turkkimiehet pyöritti pizzeriaa, ja sitä ennen jotkut eri omistajat, mutta silloin se oli myös herkkua. Tunnelma on joka tapauksessa hyvä.. Mutta pizza ei.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.02.2014
Arvosana: 0

Hyvä pizzaravintola Kristiinankaupungissa, tosin taso laskenut omistajanvaihdoksen myötä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.04.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Merikatu 35, 64100 Kristiinankaupunki - Reitti