Avautuu 07:30

Coffee House Kuopio

kahvila
Arvosana 2.7 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Oli hauska seurata kun metsien miehet kaatoivat omasta pullosta kirkasta lasiin. Vain Kuopiossa...

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 24.03.2015
Arvosana: 0

Kahvila loistavalla sijainnilla ja pitkillä aukioloajoilla. Tämä on siis auki joka päivä iltayhdeksään ja kesäisin kai joskus kymmeneenkin, vastaavaa kahvilaa ei Kuopiossa ole. Henkilökunta on useimmiten ystävällistä ja paikka on muutenkin viihtyisä, joskus häiritsee pöydillä lojuvat kupit ja tarjottimet. Kahvi on tuoretta, mutta kahvimerkki on kai jotain talon omaa mistä en hirveästi tykkää. Pullat ja sämpylät ovat maukkaita, mutta hinnat ovat korkeat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Ihania erikoiskahveja (Dumle-mocha, valkosuklaa-mansikka-mocha. ..)! Oma vakiopaikka. Syömiset ovat aina tuoreita, mistä plussaa. Ehkä viihtyvyyttä voisi parantaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Tuttu ja turvallinen kahvila. Hyvä valikoima suolaisia, makea tarjonta tylsähköä ketjupullaa. Tänään ostamani croissant oli kuitenkin juuri sopivasti paistettu! Plussaa myös baristojen mielikuvituksellisille erikoiskahvijuomille. Valkosuklaa-mansikka mocha oli ihana kesäherkku!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 6€ Lisätty: 26.06.2014
Arvosana: 0

Vuodesta, kuukaudesta ja viikosta toiseen, tuntuu kuin ihan pihalla olevat harjoittelijat pyörittävät paikkaa? Työntekijät keskustelevat keskenään tai touhottavat jotakin, asiakkaaseen ei kontaktia. Paitsi, aivan viime aikoina olen törmännyt jopa asiansa osaavaan työntekijään. Silti, lähimmät Coffee-Houset Jyväskylässä ja Joensuussa ovat ylivertaisia tähän, varsinkin palvelun nopeuden suhteen, joka on tällaisessa paikassa tärkeää. Kokemus keskiverto kiitos sanomalehtivalikoiman. Ja aivan ylihintainenhan tämä on. Ihan periaatteesta ei tule otettua kahvin kanssa useinkaan mitään, vaikka ihan OK herkuilta näyttävät. Sijainnin vuoksi käyn, jos käyn.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.07.2013
Arvosana: 0

Coffee House on tuttu ja hyvä kahvilaketju. Sijainti on erinomainen, mutta sisätiloiltaan ei viihtyvyydessä yllä muiden koffareiden tasolle.
Kustannukset on ihan ok nykyhinnoilla, ja S-etukortilla saa bonukset talteen. Ihan joka aamu en kuitenkaan kävisi kahvilla ja täytetyllä croissantilla. Kiitokset kuitenkn ruuan ja juoman laadusta.
Työntekijät ovat pääasiassa iloisia ja parhaansa mukaan täyttävät asiakkaan toiveet. Kahvikoneen ollessa rikki myyjä suositteli erästä toista kahvia, joka olikin oikein mainio!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 7€ Lisätty: 04.10.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Haapaniemenkatu 24-26, 70100 Kuopio - Reitti
http://www.coffeehouse.fi/kuopio.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita