Keittiö auki

Huviretki Kuopio

ruokaravintola
Arvosana 2 / 5

Huviretkessä ruuan perustana ovat parhaat, huolellisesti valitut ja tuoreet raaka-aineet. Ruokalistalta löytyy tuttuja klassikkoannoksia sekä uusia tuulia edustavia ruokaelämyksiä. Lounas- tai päivällisretki, juoma- ja syömähetki, valitse mieleisesi milloin vain!


Arvostelut (8)

Palvelu parasta paikaasa. Broileri-kanttarelli.pasta hurjan rasvainen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintolan paras ominaisuus on lyhyt kävelymatka matkakeskukselta. Muuten ruoka on vallan tavallista ketjueinesruokaa; pihvejä, pizzaa, hampurilaisia ja ranut lähes joka annoksen kylkeen. Ok palvelu, ok ruoka, mutta ei mikään juhlaruokala.

Kaikki kasvisruuat perustuvat vuohenjuustoon: vuohenjuustosalaatti, vuohenjuustotorni, vuohenjuusto"hampurilainen" (missä mielikuvitus?). Äänestin tämän takia, että paikka ei tarjoa kohtalaista kasvisruokavalikoimaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: 0

Vuohenjuusto salaatti veti aivan pohjat! Kitkerää, salaatin kannat mukana ja ne viipaloidut porkkanat? :( hirvein ikinä syömäni salaatti! Palvelu oli ok. Viiniä ei osattu suositella, menekin perusteella myytiin? Ei niin että olisi sopinut ruuan kanssa. Ja siiderin hinta 7.50!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 30.11.2014
Arvosana: 0

Yllätyin siitä ettei annokseen kuulunut salaattia vaan pelkät perunat, onneksi tarjoilija kysyi haluanko puolet salaattia ja puolet perunoita. Muuten hyvää ruokaa. Jälkiruuat naurettavan pieniä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola on "pieni" ja ei houkuttele. Jos ihan pakko on syödä niin juu mutta jos yhtään on innostuntu kävelemään 5min niin tarjonta laajenee merkittävästi. Perusaamupala jossa ei oikein ole mitään tarjolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.06.2013
Arvosana: 0

Työmatkalla halusin illalla jotain syötävää ja päätin suunnata hotellin ravintolaan. Ravintola oli melko tyhjä ja oikein ystävällisellä tarjoilijalla oli aikaa minulle, ja hän suositteli minulle pienempään nälkään lämmintä kanaleipää. Aivan uskomattoman hyvää oli ja maha täyttyi kyllä! Suosittelen ravintolaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.11.2012
Arvosana: 0

Tilasin kanakorin, joka on kaikkialla aika samanmakuinen, niin myös täälläkin. Tarjoilijasta hieman miinusta, taisi olla harjoittelija kun oli niin hermostunut ja kädet tärisi..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.10.2011
Arvosana: 0

Työmatkalla kävin täällä syömässä, kun majoituin hotellissa. Ravintola käy hyvin silloin, kun saapuu suhteellisen myöhään perille, eikä jaksa alkaa etsimään enää ruokaa kaupungilta laajemmin. Yleensä en käy S-ravintoloissa, mutta pakkohan niitä joskus on arvioida.

Käyntikerralla oli meneillään "pihvituunausviikot" jolloin liha-annoksiin sai valita kastikkeet ja perunat vapaammin. Käytin sitä hyväkseni ja tilasin naudan pihviannoksen lohkoperunoilla. Se oli ihan ok, ei mitään fundamentaalivikaa, paistoastekin oli se mitä pyysin eli lähes raaka. Lihan laatu oli asianmukainen, ei superhuippu, mutta hintaan nähden normaali. Lohkoperunat olivat myös ihan kohtuudella syötäviä, nälkäinen kun olin. Alkupalaksi tilaamani kala-annoksen kera tämä oli nopeaksi ruokailuksi kiitettävä.

Tämänkaltaisista ravintoloista ei oikein saa arvostelemalla mitään irti, tavara on sen verran tasalaatuista ja yllätyksetöntä, ettei eroja vain synny. Kokemus oli kuitenkin parempi kuin pahimmillaan olisi voinut odottaa. Tarjoilu oli myöhään illalla hyvin nopeaa ja keittiö todella rivakka, koko ruokailu ei kestänyt kuin reippaan puoli tuntia sisältäen 3 ruokalajia. Tarjoilija oli myös kovasti ystävällinen ja leppoisa, siitä plussaa.

Jos yöpyy Cumuluksessa, kyllä täällä kertaalleen voi käydä syömässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 31.10.2010
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio - Reitti
017-617 711
http://www.huviretki.fi/ravintolat/kuopio/fi_FI/kuopio/

Vaihtoehtoisia ravintoloita