Ei tietoa

Domino Pizza

pizzaa, pastaa, kebabia
Arvosana 2.3 / 5

* Aidot italialaiset pizzat ja pastat
* Turkkilaista kebabia
* Hampurilaiset ja salaatit
* Myös lasten aterioita


Arvostelut (16)

Tilasin perhepizzan, joka pääsi palamaan pohjasta oikein kunnolla. Pizzanhan kuuluukin saada pohjaan väriä, muttei niin että pohja hiiltyy. Puolet pizzasta oli syömäkelvotonta, toisesta puolesta söimme osan odotellessamme arvon naishenkilöä, joka tekikin oharit. Heti ensi haukkauksella huomasin että nyt oli pizzassa mennyt paisto yli oikein reippaasti, joten menin kassalle mainitsemaan asiasta. Kassan suomalainen henkilö käski odotella hetken, ja kertoi tulevansa hetken päästä. Hänellä oli puhelu kesken, lopetteli sen jonka jälkeen palveli asiakkaan toisensa perään. Kun asiakkaita ei enää ollut, poistui takahuoneeseen. Pois lähtiessämme kysyin, miksei hän palannut asiaan sovitusti, hän kertoi olleensa silloin puhelimessa. Kysyin että onko hän edelleen puhelimessa, hän kertoi sitten tulleen muutamia asiakkaita, kysyin että eikö olisi ollut korrektia kuitenkin hoitaa asia sovitusti, sain vastaukseksi pitääkö saada hyvitystä. Kyseinen työntekijä ei mielestäni pätkääkään välitä miten asiakasta kohdellaan.
En halunnut jäädä kinaamaan onnettoman kanssa, enkä myöskään halunnut siinä vaiheessa hyvitystä. Onneksi kyseisen paikan voi sivuuttaa jatkossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.07.2017
Arvosana: 0

ruuat ovat olleet hyviä ainakin tällä hetkellä. mutta miinusta tulee palvelusta,muut ei oikein ymmärrä suomea ja yks suomalinen työntekijältä kun kysyy jotain ei hetkauta edes korviaan.toinen miinus on että limmparit on yleensä loppu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.04.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yli 10 kertaa kotiinkuljetuksella tilattu ruokaa ja useita kertoja paikanpäällä syöty. Mitään moitteita ei pojille voi antaa. Lyö kotipizzat 10-0.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Omalla käynnillä paikka oli TODELLA epäsiistissä kunnossa. Useassa pöydissä edellisten asiakkaiden astiat, lattialla roskia (näin kun tarjoilija nosti maasta servetin ja laittoi sen pöydällä olevien astioiden sekaan, eikä vienyt sitä suoraan roskiin) ja ravintolan ikkunat olivat todella likaiset. Ymmärrän että tilaukset hoidetaan alta pois, mutta n. 40 min vierailumme aikana (lopulta olimme ainoat asiakkaat paikalla) ei ravintolassa suoritettu mitään siivoustoimia vaikka enää ei ollut edes mitään ruokia jonossa ja paikalla oli kaksi työntekijää, eli ei pitäisi olla ehtimisestä kiinni. Eli en voisi sano viihtyisäksi kokemukseksi. Itse ruoka oli melko mitään sanomatonta, ei mitenkään mieleenpainuvaa hyvässä tai pahassa. Ruoan osalta käytetty raha ei jää harmittamaan, mutta ympäristö oli aivan järkyttävä ja jo sillä perusteella taitaa jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi käynniksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Pizzeria laittaa lehteen tarjouksia joita eivät sitten kuitenkaan myönnä. Ei jaksa puhelimessa alkaa vääntämään ja tinkimään, tiedä mitä sitten ruokaan laittaavat. Ei kiitos ja boikottiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2015
Arvosana: 0

Siiti paikka, ok pizza, tänne on helppo tulla parkkipaikkoja löytyy.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 04.11.2014
Arvosana: 0

Käytiin lounasaikaan mättämässä pizzat napaan. Täytteiden määrä, niiden asettelu ja pizzan ulkonäkö kohdallaan (koko oli suuri). Maussa ei valittamista, mutta eipä mitään erityistä ylistettävääkään. Tunnelmaltaa kuitenkin mukava ja asiakkaat huomioiva paikka, joten kyllähän täällä mielellään kävisi vaikka toistekkin,

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 20.08.2014
Arvosana: 0

Pizzat todella mauttomia ja löysiä. Pohja maistuu ihan pahville. Tarjoilija tiputteli veitsiä ja haarukoita lattialle ja laittoi nopeasti ne puhtaiden joukkoon odottamaan syöjiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 08.08.2014
Arvosana: 0

Kebab annokset ja pizzat ovat isot, kun syö paikanpäällä. Hieman mauttomia, mutta nälkä lähtee. Perus pizzeria.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 07.05.2014
Arvosana: 0

Pizza suorastaan ui kebab kastikkeessa. Maku oli muuten ihan perus, eli ei yllättänyt positiivisesti eikä kyllä kauhean negatiivissesti.

nälkäänsä syön, mut ei muuten,

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita