Lounas käynnissä

Kylpylähotelli Rauhalahti

hotellin ravintola
Arvosana 2 / 5

Aamiainen, lounas, päivällinen, a la carte


Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ei oikein vakuuttanut millään tasolla

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.09.2015
Arvosana: 0

Smoky Beef burger Bistro-listalta oli hyvän makuinen. Pihvi oli mehevä, maalaisranskalaisetkin maistuivat. Annoskoko riitti näin lounaaksi, mutta suuri nälkä ei sillä lähde. Lounasbuffet oli monipuolinen, ruoka maultaan ihan hyvää. Ei kuitenkaan mitään erikoista. Jälkkärinä ollut aprikoosikiisseli oli todella imelää. Palvelu hieman välttelevää, eikä mitään mieleenpainuvaa. Ympäristönä ihan viihtyisä ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 10.08.2015
Arvosana: 0

Kävimme tänään syömässä päivällisen jolla oli kalaa ja lihana palapaistia. . Kalan maku todella omituinen, en tiedä miten saatu epäonnistumaan, kalan kun saa onnistumaan jo oikealla suolauksella ja kypsennyksellä.Liha palapaistia, josta ei oltu saatu mureaa.. Tietenkin oli enemmän suutuntumaa, maku muutenkin laimea ja kouluruokamainen. Alkuruokapöydän graavilohi on ainoa mikä maistui.. Se oli tarpeeksi suolattu. Ilmeisesti paikassa niin paljon mummoasiakkaita, että ruokia ei uskalleta maustaa vaan tehdään mieluummin suolatonta ja mautonta. 2 pakkettiin kuuluvaa ruokailua viellä jäljellä. Mielenkiinnolla odotan nouseeko taso. Paljon ei ainakaan voi laskea..

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Odoteltiin annoksia noin tunti vaikka asiakkaita ei juuri ollut. Annokset eivät vastanneet tarjoilijan kuvausta. Myös yksi ruoka tehtiin väärin, ja toisissa annoksissa osa oli paistettu/poltettu, osa ei paistamatonta. Asiakkaista ei huolehdittu. Surkea paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.01.2015
Arvosana: 0

Käytiin sunnuntaina klo 17 syömässä. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Tunnelmakin rauhallinen. Alkuruoaksi valkosipulietanoita ja paistettuja kampasimpukoita. Alkuruoat olivat hyviä, namnam! Pääruoiksi otimme kanaceasarsalaatin ja härän grillipihvin, jotka olivat suuri pettymys. Salaatissa oli turhan paljon kastiketta, ja juusto oli kamalaa. Pihvi puolestaan oli liian kypsää ollakseen tilaamaani mediumia, ja punaviinikastike muistutti enemmän lientä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 07.12.2014
Arvosana: 0

Ruoka listalta todella maittavaa. Hinta/laatu suhde kohdillaan. Rauhallinen viihtyisä miljöö. Tarjoilu joustavaa ja ystävällistä. Hyvä ruoka paikka. Voisi ajatella juhlapaikaksikin. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.02.2013
Arvosana: 0

Elämäni kallein kuiva, muovikelmuun säilötty runebergin torttu maksoi 5,50 euroa itsepalveluna, myös muovikelmun sai itse repiä tortun päältä.

Ja en ollut uskoa silmiäni kun näin kahvilatyöntekijän tarttuvan pulliin paljailla sormillaan, ei hanskoja ei ottimia. (Ehkä tapahtui kuivien pullien roskiin heitto, syytä olisi ollutkin.)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 16.02.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio - Reitti
030 608 3100
http://www.rauhalahti.fi/fi/rauhalahti/ravintolat/ruokailut

Vaihtoehtoisia ravintoloita