Avautuu 06:00

Pancho Villa

meksikolaista
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viimeinenkin ravintolamaisuus hävinnyt: Lasit suurissa kasoissa pöydillä, vesi pitää kaataa itse, ruokalistat pöydissä, pöydät likaisia ja tarjoilija ei viitsinyt edes tervehtiä, kun "ravintolaan" saapui. Kanaburrito ei ollut Meksikoa nähnytkään, mausteina selvästi mm. currya. Annos oli pieni ja yli puolet siitä oli raastettua kaalisalaattia. Burgeriannoksien lohkoperunat pehmeitä ja mauttomia, pihvit pohjaanpalaneita ja ylikypsiä. Taso laskenut viime kerrasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.04.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Hyvä ruoka ja isot annokset. Viihtyisä ympäristö ja iloinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: 0

Ei antanut aihetta mennä uudelleen. Alkuun nacholautanen kahdelle (lähes vastaava mikä tulee monessa paikassa veloituksetta), pääruoaksi Pulled Pork -hampurilainen ja puolisolle kana -Bocadillo. Perunat olivat lähes mustiksi palaneita, Molemmat pääruoat mauttomia. Olisi ehkä pitänyt ottaa jokin enemmän "perus" hampurilainen, se olisi ollut vaikeampi tyriä. Huoltoasemaympäristöksi kohtuu viihtyisä ja palvelu oli kohtuullisen OK. Hinta/laatu -suhde ei ollut lähellekään kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

Aurakana burgeri. Sama kun ois kengän pohjaa syönyt. jäi syömättä. voin kertoo, mäkkärin euron juustotki parempia. paha ruoka paha mieli. pakaste pitsa kainalossa kotiin. Yleensä vesi tulee automaattisesti pöytään, eikä siitä makseta erikseen. Ei tarvitse toiste mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 19.04.2015
Arvosana: 0

Ei päästy keskustaan minnekään syömään. Ajateltiin kokeilla Panchoa täällä matkuksessa. aika negatiivista palautetta paikka oli saanut mutta istahdettiin alas ja tilaamaan. Tarjoilija hieman nolona kuunteli kun lueskelin kommentteja paikasta, mutta vakuutti, että kehujakin pn tullut. Tilauksemme oli buritos liha ja Fakitas combo. Runsaasti oli syömistä molemmissa ja hyvä maku jäi paikasta, vaikka ei gurmee elämys ollutkaan, mutta harvoin ketjupaikoissa sellaiseen päästäänkään. Tänne olisi mahtunut pari pikkujoulu porukkaakin. Kulemma päivällä tässä meksikolainen lounaspöytä, jonka näkisin keralla lyövän viereisen abcdef paikan. positiivinen kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 28.11.2014
Arvosana: 0

Hyvää ja maukasta ruokaa. Etenkin hyvää palvelua: Kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.11.2014
Arvosana: 0

Mauton hampurilainen, ei tomaattia eikä suolakurkkua, pelkkää pihviä ja juustoa. Ranskalaisiin sotkettu pahanmakuista paprikajauhetta, ei mainittu etukäteen listassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 04.10.2014
Arvosana: 0

Kävimme vuosi sitten Pancho Villassa syömässä ja koska kokemus oli aivan järkyttävä, ajattelimme ettemme koskaan menisi sinne enää syömään. Ruoka oli mautonta ja kylmää, palvelu hidasta vaikka ihmisiä ei ollutkaan edes paljoa sekä tarjoilijat vain norkoilivat tiskillä. Tänään ajattelimme kuitenki kokeilla uudestaan ja he tosiaan olivat parantaneet vuoden takaisesta! Palvelu oli erinomaista, tarjoilijat tekivät koko ajan töitä ja juomat, alkuruuat sekä pääruuat tulivat ajallaan vaikka ravintola oli lähes täynnä. Söimme alkuruuaksi sipulirenkaita ja pääruuaksi hampurilaiset. Ruoka oli maukasta ja lämmintä. Ainoa miinus oli että edellisten asiakkaiden likaiset astiat olivat vielä pöydässä, mutta nekin tultiin korjaamaan lähes välittömästi pois kun tulimme pöytään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Kävin syömässä Kuopion Panchossa siitäkin huolimatta että olin kuullut siitä pelkkää huonoa, halusin antaa sille mahdollisuuden. Virhe.

Arki-iltana seitsemän jälkeen ravintolassa oli asiakkaita viidessä pöydässä, lopuissa pöydissä oli kaikissa likaiset astiat. Valitsimme sen missä niitä oli vähiten.

Vartin odottelun jälkeen tarjoilija saapui kuiskien kysymään tilauksemme. Hän vaikutti hyvin aralta ja suoraan sanottuna olevan täysin väärällä alalla. Ei tervehtinyt, ei tarjonnut vettä, ei siivonnut likaisia astioita pois vaan siirsi ne viereiselle pöydälle. Ja jätti siihen!

Tilasimme juomat, yhdet alkupalat ja pääruuat. Kaikki saapuivat parinkymmenen minuutin odottelun jälkeen minuutin välein eli lähes yhtä aikaa. Myös ne juomat! Ja vettähän meillä ei ollut eikä sitä saatu.

Alkupalaksi valitut wingsit tulivat ilman aurajuustodippia ja wings-kastike oli erillisessä kipossa kuin dipattavaksi tarkoitettu. Mukana tulleet porkkanat ja kurkut jäivät koskematta kun niistä näki suoraan että ovat nahistuneita ja kuivia.

Kaveri tilasi pihviannoksen mediumina, tuli kypsänä ja täysin kuivana. Liekö esipaistettuja ja mikrossa lämmitettyjä? Talon ranskalaiset oli pilattu liialla määrällä grillimaustetta. Oma annokseni taco possunlihalla oli sekin suuri pettymys. Cuacamoledippi puuttui kokonaan ja liha oli mautonta. Luulisi että tähän mennessä keittiö olisi oppinut muistamaan että miten annokset rakennetaan kun kolmesta annoksesta kahdessa oli puutteita.

Suurin miinus tulee kuitenkin palvelusta. Miten tarjoilija voi seisoskella tiskin takana ilman mitään tekemistä jos salissa on asiakkaat ilman juomia ja pöydät siivoamatta?!

Ei kiitos koskaan enää Kuopion Panchoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 03.07.2014
Arvosana: 0

Ostettiin lounas isän kanssa. Lounas pyötään kuului tortilla lätytyt, täytteenä jauhelihaa, kanaa, kasviksia, juustoa, jalopeenoja ja paprikaa. Sitten oli pari erilaista kastiketta. Lounaaseen kuului myös mehu, tacot, leipä ja pannukakku hilloineen. Hinta oli 7.5e ja siihen nähden aika vähän erilaista syömistä. Tarjoilija oli avulias, avoin ja ammattitaitoinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 06.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Naulakatu 2, 70800 Kuopio - Reitti
0447645202
http://www.panchovilla.fi/kuopio/index.php

Vaihtoehtoisia ravintoloita