Avautuu 11:00

Bella Roma, Kuopio

italialainen ravintola
Arvosana 2.7 / 5

Tervetuloa ravintolaamme, jossa aito amerikkalainen diner kohtaa perinteisen italialaisen perheravintolan.

Bella Romasta löydät suosikki-pitsat ja maukkaat pastat, joiden maku vie matkalle Toscanaan ja Roomaan.

Tilauksen tekeminen on helppoa. Myyntitiskiltämme tilaat ruokajuomat, sekä ruoka-annokset, tilauksen tehtyäsi saat mukaasi hälyttimen, joka ilmoittaa ruokasi valmistumisesta. Tämän jälkeen voit valita itsellesi mieluisen istumapaikan, joko rennon Dinerin tai tunnelmallisen Ristoranten puolella. Saatuasi henkilökohtaisen ilmoituksen hälyttimeen, on annoksesi valmis ja valmiina noudettavissa keittiön antoluukuilta lämpimänä ja tuoreena juuri sinulle valmistettuna.

Buon appetito!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (23)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Italia-pizzassa ei kyllä ollut italiaa muuta kuin ravintolan nimessä, muuten ihan suht ok pizza, mutta noita saa samanlaisia kaikista tusinakotipizzoista ja puolet halvemmalla

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 01.08.2015
Arvosana: 0

Päälimmäisenä mieleen jäi suuri pettymys; hampurilainen kuiva ja köyhä täytteiltään, pihvi pakasteesta ja kylmä. Pasta-annos maultaan ihan ok, mutta ylikypsä/uudelleen lämmitetty ja annos rakenteeltaan mössöä. Yllätys oli, että ruoat maksettiin etukäteen - tosin jälkikäteen olisi jäänyt maksamatta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 1

Lounasruuat ovat parantaneet laatuaan, kun noutopöydästä siirryttiin annosruokiin.
Muutaman kerran salaattia syöneenä lounas on ollut todella positiivinen yllätys.
Lounaaseen kuuluu runsas salaattipöytä, joka sekin loistaa nykyisin usein tuoreudellaan.

Ravintola on viihtyisä ja keskeisellä paikalla kauppakeskusta. Palvelu on iloista ja suht nopeaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.12.2014
Arvosana: 0

Iloinen yllätys. Syömäni hodari oli kookas,maukas ja tuore. Siipan pihviannoksessa oli kuulemma "liikaa rehuja." :) Palvelu oli ripeää myös kiireaikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 22.12.2014
Arvosana: 0

Parantanut tasoaan. Edellinen käynti,melko pian avajaisten jälkeen, tuotti pettymyksen mutta päätimme antaa ravintolalle toisen mahdollisuuden. Onneksi annoimme.
Nyt oli palvelu kohdalaan, asiallista ja ripeää. Ruoka-annoksemme olivat hyvät. Vuohenjuustopasta-annos oli maukas eikä tällä kertaa ollut säästelty raaka-aineissakaan joten lautasella oli muutakin kuin keitettyä pastaa. Rouvan valitsema hodari oli myös hyvä ja annos oli kooltaan jopa liiankin suuri.
Hyvä, hyvä. Tänne tulemme uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.11.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Pizza Cosenza oli1 parhaimmista syömistäni pizzoista pitkään aikaan. Aivan ohut rapsakka pohja ja fyllinkejä hyvin sopivassa määrin. Kyllä taas jaksoi sen aterian jälkeen. Laittakaapa itsenne Tripadvisoriin. Niin ulkomaan elävätkin löytävät teidät helpommin. Kiitos vielä hyvästä palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 16.08.2014
Arvosana: 0

Todella herkullinen pasta Romana sekä nirsolle lapsellekin mahtavasti maistunut grillikana ja maalaisranskanperunat lisukkeineen. Aikuisen annoskoko sopiva, pieniruokaviselle lapselle runsas. Ehdotan aikuisten annoksen puolitusta sekä hinnan puolitusta lapsille. Isommat lapset haluaa muuta kuin lasten listan ruokia.Lapsen palaute: ei ikinä ole saanut ravintolasta niin maukasta ruokaa. Menemme todellakin toistekin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 16.07.2014
Arvosana: 0

Söimme molemmat Milanese- pastan. Ruoka tuli kohtuullisessa ajassa.
Annos oli maukas, mutta erittäin pieni hintaansa nähden. Suurin osa annoksesta oli pelkkää pastaa, broilerin rintafileetä oli joukossa vain muutama pieni pala.
Palvelu oli ystävällistä.
Hinta-laatusuhteen vuoksi emme aio mennä uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 16.02.2014
Arvosana: 0

Otin kasvispitsan, jossa oli mm. kesäkurpistaa. No olihan sitä huikeat kaksi palasta. Pitsa oli pieni, vaikka hinnasta olisi voinut odottaa isompaa. Reunat olivat isoja ja kuivuneita, täytteet keskelä. Ja vedestä piti maksaa 1e/lärvi! Oli lounasaika, joten ajateltiin, että eikö sitä vettä edes voisi saada ilmaiseksi tai kannulla 1e.. mut ei.. Ei tartte mennä toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 26.11.2013
Arvosana: 0

Tiskillä palvelu tökki. Minulle jopa saatettiin nauraa, kun en osannut lausua annokseni nimeä oikein. Tiskillä olisi voinut kysyä - otetaanko alkuruoka, ettei ois tarvinnu alkuruokapöydässä ihmitellä "missä lautaset". Alkuruoka oli siis erikseen ostettava, jos sen halusi.

Harvoin sitä törmää liian nopeaan palveluun. Ruoka tuli aivan turhan nopeasti pöytään, kun ei ollut alkupalaa ehtinyt edes syömään loppuun. Siinä se ruoka sitten tovin ehti jo jäähtyä.

Alkuruokapöytä oli monipuolinen - erinomainen leipä. Pöytä olisi kaivannut täydennystä ja siistimistä. Pääruokana söin pastaa. Annoskoko oli OK. Ruuassa ei juurikaan makua ja todella rasvainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Matkuksentie 60, 70800 Kuopio - Reitti
010 4233217
http://www.ravintola.fi/belladaddys

Vaihtoehtoisia ravintoloita