Keittiö auki

Viikinkiravintola Harald

teemaravintola
Arvosana 3.9 / 5

Viikinkiravintola Harald
Haraldin viikinkimiljöössä seilaat kesteihin keskelle viinkinkiaikaa, jossa ruoka ja juoma ovat kestien kohokohta.Haraldin herkulliset maut koostuvat pohjoisen metsän, veden, ilman ja maan antimista.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (37)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Uusittu ruokalista on todella toimiva, ehkä vähän suppeempi kuin entinen, mutta vois sanoa, että ruokaisempi kuin entinen. Isommat annokset jne. Ystävällistä palvelua, näyttää, että asiakaspalveluun halutaan satsata.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.09.2015
Arvosana: 0

Todella hyvää ruokaa ja houkuttelevan kuuloisia annoksia. Viikinkityyliin aineksilla ei oltu brassailtu liikaa ja maut olivat ns.puhtaita. Koko kuuden hengen seurueemme oli tyytyväinen ruokiin :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 0

Eka kertaa täällä syömässä. Ensisilmäyksellä mukava, viihtyisä ja tunnelmallinen paikka. Vastaanotto ja asiakkaan opastaminen hyvä :) Lounas maistuvaa ja salaattipöytä riittävä. Jälkiruokana pannukakku mansikkahillolla. Nam. Ystävällinen palvelu ja vatsan sai täyteen asiallisella hinnalla, joten täytyy käydä testaamassa pöydän antimet myös joku ilta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.04.2015
Arvosana: 0

Seurueemme söi broileria tomaattikastikkeessa ja jotain sorsaa. Sorsa-annos (18 €) oli ihan ok, vaikkakin hieman hintava lounaaksi, Broileriannoksessa taas oli jäänyt kokilta kaikki mausteet broilerinfileistä, myös suola. Fileet olivat mauttomia ja vetisiä! Aikaisempiin kokemuksiin nähden pohjanoteeraus.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 18€ Lisätty: 05.03.2015
Arvosana: 0

Palvelu kohdillaan, annokset riittoisia ja ihanan erilaisia! Eikä todellakaan tarvinnut kauaa odotella, vaikka porukkaa tuntui riittävän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 09.11.2014
Arvosana: 0

Suuret oli odotukset tänne mennessä, kuvittelin että vähän massasta poikkeavaa ruokaa. Alkuun valittiin porokeitto. Keitto oli tehty jostain ns.puristelihasta, seuralaisen annoksessa n.5cm pitkä suikale kuorta, mikä makkaratangon päällä on, toki syötävää mutta ällö. Jotenkin kuvittelin, että kylmäsavusta tehty tms. mutta tämä oli väriltään pinkkin vivahtava jne. jotenkin tuli halpa kinkku mieleen. Pääruokana kanaa ja vuohenjuusto, ihan ok, kana todellakin ylikypsää ja lisuke vihanneksia oli pari palaa porkkanaa ja yksi lanttu kuutio. Seuralaisen talkoopannu lihojen osalta hyvä, mutta peruna oli kuulema väkevää ja seisoneen makuista. Jälkkärit: tervajäde oli hyvää, letuissa nyt ei oltu rasvaa säästetty, jälkimaku todella rasvainen. Olo oli täysi kaiken syömisen jälkeen. Alkuruokaa ajatellassa alkoi etomaan, ei enää koskaan ainakaan porokeittoa tuolla ja ei ehkä pariin vuoteen tuonne syömään. Palvelu oli asiallisen ystävällistä, siitä plussat :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 04.11.2014
Arvosana: 0

Paras lounas tähän hintaan Kuopiossa. Salaattipöytä on runsas tuoreen leivän kera ja ruoka laadukkaista raaka-aineista. Lounaalla oli lohta, kun kävimme ruokailemassa. Tarjoilu pelasi nopeasti myös. Käymme ehdottomasti uudelleen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.09.2014
Arvosana: 0

Jäi kyllä huono maku suuhun! Tarjoilijaa odoteltiin puolituntia ja ruuat olivat kylmiä tullessaan pöytään. Myös kana oli hyvin kuiva ja mauton. Kyllä on niin peeässämeininkiä jo ettei kyllä mennä toviin uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 05.06.2014
Arvosana: 0

Aina maittava. Joka kerta ruoat olleet napakymppejä, niin suussasulavaa ja herkullista! Täällä ei pety.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 30.03.2014
Arvosana: 0

Täällä on tullut syötyä useampikin kerta, joten pitänee oma osuuteni tänne kirjoitella. Ruuat ei välttämättä kaikilta osin ole siitä halvimmasta päästä, mutta ei missään nimessä ylihinnoiteltu. Ruuat ovat houkuttelevan näköisiä ja poikkeuksetta ovat tähän mennessä tarjonneet makuelämyksiä ja mikä parasta nälkäkin lähtee isommaltakin kaverilta kunhan tilaa sopivan annoksen :).

Palvelussa ei ole moittimista ja homma toimii suhteellisen ripeästi, joten ruokailu hoituu tyylikkäästi ja nopeasti tarvittaessa. Eikä tarvitse tuntitolkulla notkuilla, kuten muutamissa paikoissa sataman suunnalla.

Ystäviä jos täytyy syömään viedä niin luultavasti tänne tuon jos eivät ole aikaisemmin käyneet. Positiiviset fiilikset jäänyt tähän mennessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 16.01.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tulliportinkatu 44, 70110 Kuopio - Reitti
044 766 8202
http://www.ravintolaharald.fi/kuopio

Vaihtoehtoisia ravintoloita