Ei tietoa

Varjola

laadukasta lähiruokaa
Arvosana 3.5 / 5

Laadukasta suomalaista ruokaa lähiseudun antimia hyödyntäen. Tarjolla on sekä runsaita buffeepöytiä että tyylikkäitä À la carte kokonaisuuksia.
Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisesta maalaismiljööstä ja makuelämyksistä! Ravintolamme toimii tilauksesta.


Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jouluista teatteri menun ruokia maistamassa ja teatteriesitystä katselemassa !
Varjolantila on erittäin viihtyisä maatilamatkailu paikka joka tarjoaa omien sanojensa mukaan vanhanajan vieraanvaraisuutta.
Vuosien saatossa paikka on kehittynyt ja palvellut tuhansia ruokailijoita sekä juhlijoita tiloissaan, joten odotukset olivat korkealla jouluisen ruokapöydän suhteen.
Ruokailutila vanhassa kivinavetassa on sisustukseltaan varsin moderni, hyvällä tavalla. Ainoan miinuksen saa äänen kimpoileminen kovista kivipinnoista mikä tekee ruokailutilan erittäin meluisaksi lähes lounasravintolamaisen.
Joulupöydässä on tarjolla varsin "vaatimaton" kattaus, kraavilohta, katajanmarjasilakoita, silikaviaaria ja maksapasteijaa, munajuustoa, salaattia ja tietysti rosollia. Pääruoka osastossa tarjolla on ilman muuta kinkkua, porkkanalaatikkoa, lanttulaatikkoa ja lanttulaatikkoa sekä keitettyjä perunoita.
Jälkiruoka puolella riisivanukasta aprikoosi keiton kera.
Kaikki ruuat olivat maultaan erinomaisia ja maukkaita. Ainut miinut oli mielestäni oli vetelä porkkanalaatikko, tosin maultaan erittäin hyvää. Suosittelen kaikille jouluruan ystäville tätä herkullista joulupöytää. Jäin kaipaamaan savukalaa ja joitakin muita pieniä joulupöydän lisukkeita, jotka tekisivät kattauksesta todellisen herkkupöydän.
Lisäksi teatterin ja ruokailun yhdistäminen kävi varsin mukavasti ja muodosti kokonaisuuden, josta varmasti nauttii...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 26.11.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vilppulantie 51, 41370 Kuusamo - Reitti
020 79 28080
http://www.varjola.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita