Keittiö auki

Alfa Pizza Kioski

Arvosana 4.2 / 5

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kebab tuli mikrosta. Samaten salaatit muovirasiasta. Annoskoko oli pienehkö ja samana iltana kaikilla kolmella ruokailijalla vatsat kipeänä. Sisustus tehty väkisin "mukamashienoksi". En käy enään koskaan enkä suosittele

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 28.09.2015
Arvosana: 0

Parhaat Pizzat Lahdessa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Kävin tänään ekaa kertaa. Oli positiivinen yllätys. Pizza oli tosi hyvä ja sopivasti täytteitä että nälkä lähti ja ähky tuli :)
Suosittelen kyllä
Hinta kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 08.08.2015
Arvosana: 0

Saatiin ukon kanssa mahatauti näistä safkoista. Tilattiin hawajipizza ja rullakebab. Pizza ok, täytteitä vaan tosi vähän, etenki kinkkua. Pohja rapea ja palanut. Kebabrulla oli aivan surkea.. lihaa nimeksikään ja salaattia ihan yhtä vähän. Hyvää taikinaa oli. Ja tosiaan, mikähän se hygienia on siellä paikassa?! IKINÄ mistään ole mennyt maha sekasin, nyt molemmilla! Eka ja vika kerta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.06.2015
Arvosana: 0

Pizzassa tosi hyvä pohja ja hyvät täytteet. Safkat tuli tosi nopeasti. Pieni ravintola vähän sivussa keskustasta, mutta kivalla puutaloalueella ja hyvän baarin vieressä.
Hampurilaisateria oli aivan loistava. Käsin tehty pihvi ja ranskaiset. Hyvät mausteet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 03.01.2015
Arvosana: 0

Erinomaiset pizzat. - Olin hiukan epäilevä kun näin paikan ensikerran, ei oikein kioski vaan oikeastaan pieni ravintola, tien varressa ja puiden ympäröimänä. Parkkitilaa sen sivulla. Kaikki oli paikassa kuitenkin kohdallaan: asiallinen ja hyvin nopea palvelu, kaksi pizzaa valmistui alle 11 minuutissa. Oli kai hiljaista.
Pizzoissa oli kaikki kohdallaan: koko suuri, kunnolla aineita, maku kiitettävä. Ja hinta oli hyvin kohtuullinen laatuun verrattuna. Käyn tai tilaan uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.06.2014
Arvosana: -1

Ystäväni oli kehunut, et täältä saa Lahden parhaat pizzat, joten päätimme tilata mieheni kanssa pizzan ja hampparin. Tilaus tuli alle puolessa tunnissa! Pizza oli tosi iso ja maittava. Pizzapohja oli rapea, eikä pullamainen. Siitä plussaa!!! Mieheni söi Texas BBQ hamppariaterian ja sanoi, että siinä oli maku kohdillaan. Ranskalaiset oli myös tosi hyviä, ei niitä perus tikkuranskiksia vaan vähän isompia. Lisäpisteitä siitä, et ne oli maustettu hyvin. Ehdottomasti tilataan uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 04.05.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita