Ei tietoa

Wing Wah Palace

kiinalaista
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (7)

Ravintola on suht keskeisellä sijainnilla, mutta sinne on hieman hankala löytää. Ravintola on kuitenkin etsimisen arvoinen, sillä se on kaupungin kahdesta sushi-/kiinalaisen ruoan buffésta se selvästi parempi. Palvelu on hieman töksähtävää. Sushibuffé hyvin suppea, koska kalana on usein pelkästään lohta, joka on tosin hyvin ja parillakin tavalla laitettu. Soija pitää hoksata ottaa mukaan sushipöydän viereltä, sillä pöydässä on kiinalaiselle ruoalle tarkoitettu selvästi suolaisempi soija.

Kiinalainen ruoka on laitettu hyvin ja sen laatuu on vähän yritetty panostaa. Kiva lisä on omaleimainen jälkiruoka, jota aina ei buffé-ravintoloissa ole tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 27.04.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ehdottomasti Lappeenrannan paras kiinalaisravintola ja enpä ole Suomessa paljon parempaankaan törmännyt. Lounasbuffet saisi olla n. euron halvempi mutta voit tilata myös "kaksi pientä" ja se tuodaan pöytään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 24.04.2017
Arvosana: 0

Surkein kiinalaisen lounasbuffet ikinä. Kastikkeissa ei ollut vihanneksia eikä edes sipulia seassa. Kummallisen makuisia. Niinsanotun sushin kanssa ei ollut inkivääriä. Aivan ylihinnoteltu. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 04.11.2015
Arvosana: 0

Olen syönyt useamman kerran ravintolassa eikä ruuassa tai palvelussa ole ollut paljoa valittamista, ainoastaan kaipaisi hieman enemmän mausteita ja suomen kielen taitoa voisi kartuttaa hitusen. Ilmeisesti Wing Wah Palace on juurtunut kokkaamaan enemmän "suomalaiseen makuun" sopivia annoksia, ei suinkaan aitoa kiinalaistyyppistä ruokaa (mikä on sinänsä sääli, koska puitteet siihen löytyisi varmasti) eikä uskalla lähteä muuttamaan tapojaan. Tämä näkyy myös ruokalistassa, joka on ollut jo vuosia sama. Kaipaisi uudistusta pikimmiten, mutta ruoka on silti mielestäni OK ja aina on saanut vatsansa täyteen. Ainakin se sopii sellaisille, jotka eivät siedä tuhdisti maustettua evästä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 20.03.2015
Arvosana: 0

Mauttominta Kiinalaista mitä koskaan syönyt. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 02.08.2010
Arvosana: 0

Among the worst places I have ever been eaten. Tasteless, very small portion!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 19.06.2010
Arvosana: 0

Perus kiinalaista. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.03.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Valtakatu 30, 53100 Lappeenranta - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita