Suljettu nyt

Ravintola Kun Ming

kiinalaista, myös sushia
Arvosana 1.8 / 5

Ravintolastamme löytyy perinteistä kiinalaita ja myös japalaista sushia. Meillä on myös lounas buffet maanantaista sunnuntaihin. Joka sisältää eri ruokalajeja, sushia, salaattia, kahvia ja teetä. Pienellä lisäsummalla myös jälkiruokaa.

Tervetuloa!


Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lähdimme kesken ruokailun, ruoka oli todella kammottavaa, mautonta ja mitäänsanomatonta. Siirryimme toiseen ravintolaan syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.05.2016
Arvosana: 0

Karmea buffet lounas. Ruoka kuivunutta ja mautonta. Ei hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: -2
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 0

Vain vesi ja kevätkääryleet olivat hyvän makuiset! :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 24.06.2015
Arvosana: 0

Harmillinen ravintolakokemus. Palvelu oli erittäin hidasta, joskin hyvin ystävällistä. Tilatut annokset eivät olleet menun kuvausten mukaisia. Kana Kung Po, jonka piti olla tulinen, oli vetinen ja mauton. Naudanliha oli ruokalistan mukaan sisäfilettä. Pöytään tuotiin annos, joka oli kaikkea muuta kuin mureaa lihaa. Annoskoot kyllä olivat sangen kookkaat. mutta ulkonäkö ja maku eivät olleet houkuttelevia. Annoksen jäivät puoliksi syömättä. Harmillista. Visiitti jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.01.2015
Arvosana: 0

Ainoa ravintola, josta olen koskaan joutunut lähtemään kesken ruokailun - joka ei oikeastaan ehtinyt alkamaan. Haarukallinen riitti + ulkonäkö. Ala-arvoista ruokaa. Vihannekset suoraan marketin halvimmista, liha/kana vanhaa uudelleen lämmitettyä. Kastike vetistä. En suosittele kenellekään. Ilmeisesti Lohjalta ei löydy tällä saralla kilpailua, kun oikeasti joku ravintola kehtaa tuollaista tarjota.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2014
Arvosana: 0

Ns. peruskiinalainen, jossa lähes kaikki annokset valitettavasti maistuvat jotakuinkin samalta. Palvelu on nopeaa ja miellyttävää ja kumma kyllä lounaspöydän antimet tuntuvat usein voittavan a la carte-listan ruokien laadun. Ok syötävää silloin tällöin, mutta ei varsinaisesti kehuttavaa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.07.2014
Arvosana: 0

Todella hyvää ja nopeaa palvelua, ruoka loistavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 23.01.2014
Arvosana: 0

Ennen todella hyvää ja huokeaa ruokaa tarjonnut kiinalaisravintola, nykyisin tunnetaan ilmeisesti myös eri nimellä. Ruuat olivat ennen parempia ja huomattavasti lihaisampia, nykyään taantuma iskenyt ja lihaa rokotettu pois annoksista josta tulee isoa miinusta. Muuten ruoka kyllä todella kelvollista ja maut hapanimelässä, chilissä, chop sueyssa yms. juuri kohdallaan. Lounas niin ikään monipuolinen, joskin aina lähes sama. Todella runsas ja hyvä kattaus ravintolan mauista. Oli ennen halvempi, nyttemmin nostanut hintojaan josta myöskin isoa miinusta.
Sijainti hyvä, sisustus perinteinen kiinalaismesta. Asiakkaita jonkun verran, musa hirveää kiinalaispaskaa, mutta kuuluu asiaan ja ruuat saa mukaankin, mutta annoskoko hieman kärsii. Hinnathan on kovat verrattuna pääkaupunkiseudun kiinalaisjointteihin, mutta sentään ihan siedettävällä tasolla, kun annoskoot kuitenkin kohtuu suuret. Suosittelen talon tapaan ruokia, itse olen niitä syönyt ja tulinen hapanimeläpunaisuus on kyllä lähes aina ollut suhteellisen hyvää. Kohtuulliset kasvisvaihtoehdotkin, mutta liha on sitkeää, ei lainkaan mureaa niinkun kiinalaisilla on tapana lihansa keittää. Palvelu hyvää, iloista joskaan ei kauhean erikoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 16.03.2010
Arvosana: 2

Hyvä ruoka, tosin lounasaikaan saisi olla enemmän vaihtelua listaan. Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 14.01.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Suurlohjankatu 1 h 14, 08100 Lohja - Reitti
019318187

Vaihtoehtoisia ravintoloita