Ei tietoa

Bistro Cantor

maalaishenkistä bistroa
Arvosana 1.6 / 5

Bistro Cantor on bistroruokaan panostava, kunnianhimoinen mutta rento ravintola, jossa ruokaan suhtaudutaan intohimolla ja rakkaudella. Keittiö tarjoaa hienon kattauksen, mielenkiintoisia makuja ainutlaatuisessa miljöössä.

Suunnittelemme huolella niin kokouslounaat
ja -päivälliset kuin merkkipäiväjuhlat ja vapaamuotoiset illanistujaiset
ystäväporukan kesken – persoonalliset tilamme taipuvat moneen. Loviisan vanhan
kaupungin sydämessä Suolatorilla sijaitseva charmikas Bistro Cantor toimii
aikanaan kylpylänä palvelleessa vanhassa kanttorilassa.

Samassa pihapiirissä on tunnelmallinen olut- ja viinitupa Ölvin. Vanhan kanttorilan
piharakennukseen syntynyt Ölvin sopii erityisen hyvin intiimeihin illanviettoihin –
ohjelmalla tai ilman – ja tila on vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Ota yhteyttä, niin suunnittelemme toiveittesi tilaisuuden tai tule muuten vain
nauttimaan miljööstä ja herkullisesta á la carte -listastamme.


Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ei ikinä enää. Varasin pöydän lauantaiksi Loviisan Wanhojen talojen viikonloppuna. Varausta ei meinattu ottaa koska kyseisenä vkl on niin kiire. Olimme viimevuonna viettämässä
aikaan hääpäivää ja varaus onnistui silloin. Viimevuonna lisäksemme oli 4 asiakasta. No sain kuitenkin pöytävarauksen. Klo 20.00 saavuimme ykköset päällä ravintolaan jossa meidät ohjattiin likaiseen pöytään jonka tarjoilija putsasi kädellä pyyhkäisten...meitä ei siis ilm. tiedetty odottaa. Nyt asiakkaita olo lisäksemme 6 klo. Tilasimme gintonicit ja ruokalistan. Eteemme tuli ryppyinen A4 moniste: Terassimenu jossa tarjolla terassiburgeri,lohikeittoa,ranskalaisia ym .mättöä. Ei siis alacartelistaa taas vedoten ....kun on LW viikonloppu. Mielestäni pöytää tilatessa tämän olisi voinut mainita...niinpä poistuimme maksettuamme juomamme....no ensivuonna hääpäivä illalista en täällä sitten vietä. Viimevuoden lista oli oikein hyvä ja odotin kovin toistoa... No eipä muuta...jäi paha maku suuhun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.09.2015
Arvosana: 0

Kylmäsavulohipasta ja liekitetyt hedelmät nautittuna uusitulta listalta. Hyvää oli ja suosittelen. Pasta keitetty täydellisesti, annos oli kyllä aika rasvainen mutta osasin odottaa sen sitä olevankin. Liekitetyt hedelmät Calvados(?)-liemessä maistuivat. Tunnelmasta ei voi pisteitä antaa koska olin ainoa asiakas, mutta sainpa syödä aivan rauhassa. Palvelu ja hinta olivat hyvät.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 04.10.2014
Arvosana: 0

Osallistuimme Bistro Cantorin / Öl Vinin järjestämään Guinnes-ennätykseen. 1300 m pitkä pöytä kuulosti hauskalle. Toteutus oli kuitenkin vähintäänkin surkea. Pöydästä vain 1/4 oli käytössä, loppu tyhjää pöytää - olisi luullut vaikuttavan ennätyksen syntyyn, mutta se kuitenkin syntyi. Ruoka oli mautonta ja kylmää - kylmä nyhtöpossu, johon rasva on jo hyytynyt on aika vastenmielistä. Lisäksi liha oli täysin mautonta, edes suolaa ei ollut riittävästi puhumattakaan ennakkoon saadusta tiedosta, että siinä on melko vahvaa bbq-kastiketta. Kasvikset olivat suolattomia ja nahistuneen oloisia. Kaalisalaatti mitättömän makuinen. Nuoret pojat jakoivat ruokaa ja asettelivat sitä lautasille kuin ranskalaista illallista - tämä oli mättöruokaa ja jonojoa sata metriä. Puolet henkilökunnasta seisoi tumput suorina tietämättä mitä tehdä eivätkä älynneet ryhtyä purkamaan jonoja. Jakelupisteeseen olissi saatu helposti 4-6 jakopistettä, käytössä vain 2.

Hintaa silti 20 € per annos eli täysin ylihinnoiteltu, sopiva hinta olisi ollut vitosen. Jonotimme 40 minuuttia aivan turhaan kunnes kokki tuli sanomaan, että voitte siirtyä toiseen jakelupisteeseen, joka on tyhjä. Jakelupisteiden numeroinnin logiikka petti, menivät 3,2,0,1 - miksei 1,2,3,4. Oli tyhmää, että yhdestä pisteestä sai vain lihaa tai kasvista, miksei kaikista molempia. Paikkojen numerointi oli ihan turhaa, olisi ollut toimivampaa, että paikat olisi täytetty siinä järjestyksessä kun ruokaa joku onnistui saamaan - loputkin jäähtyi siinä ajassa, kun etsit paikkasi satojen numerojen päästä.

Erittäin huonosti organisoitu tapahtuma.

Myös viime vuonna meni ruokailu samassa ravintolassa pieleen. Pöytävarauksen yhteydessä kerroimme ruuat, joista olimme kiinnostuneita ja kun saavuimme paikalle, kuulimme että käytössä onkin vain buffamenu. Mikä pettymys, myös silloin.

Ehkä tämä ravintola on nyt jo nähty. En enää uskalla kokeilla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 01.09.2014
Arvosana: 0

Lounas aikaan oli tarjolla vain ala carte lista jolta valitsimme hampurilaiset 17,90€ hintaan. Tilasimme annokset ölvinin tiskiltä, cantor oli kiinni. Jouduimme ottamaan kaikki juomat, ruokailuvälineet, mausteet ym itse tiskiltä ja viemään pöytään, niin kuin esim hesburgerissa. Hampurilainen oli hyvä mutta aivan ylihinnoiteltu palvelun tasoon nähden. Ala carte hinta ja pikaruoka meininki. Tuon hinnan hampurilaisesta voi maksaa jos siihen sisältyy pöytiintarjoilu. Lasten ruuat järkyttävän kallliita esim. Nugetit ja ranskalaiset 9,90€.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.07.2014
Arvosana: 0

No juu, kävimme syömässä 10 hengen porukalla. Illallismenu oli ilmoitettu hyvissä ajoin etukäteen listalta. Paikalle tullessa saatiin EI OOTA ainakin alkupaloissa, ihme touhua. Lisäksi palvelu oli mitä sattuu sähläystä. Paska fiiilis jäi. Seurueemme juhlakalun irish coffeekin oli kylmää. Tuotiin uusi kun odotimme melkein puoli tuntia. En ikuni mene ko. paikkaan jos ei systeemit muutu. Ja lisäksi ei edes kysytty pippuripihvien kypsyysastetta, omani oli ylikypsä ja maistui lähinnä paskalta. Ei muuten mutta sääliksi hieman kävi illan juhlakalumme puolesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.05.2014
Arvosana: 0

Söin Menu Cheffin, alkuruokana maukasta maa-artisokka keittoa ja pääruokana oli paneroitua kuhaa ja loistavaa valkoviinikastiketta ! ! Suosittelen kaikille, ja kyllä hyvästä kannattaa maksaa !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 03.05.2013
Arvosana: 0

Söin Menu Chef, kolmen ruokalajin illallisen soijalaseeratulla ylikypsällä porsaanniskalla. Huippu hyvää :)!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 19.04.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Mariankatu 1, 07900 Loviisa - Reitti
0401355003
http://Www.bistrocantor.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita