Keittiö auki

Fransmanni

maalaisranskalaista
Arvosana 1.6 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Jaa a, johan oli reissu joka jää viimeiseksi kyseiseen ravintolaan. Varauksemme oli klo 21. Pöytään pääsyä odotimme 10min jonka harjoittelija neitonen hoiti hyvin. Pääsimme pöytään ja listojen ja veden kanssa. Tilauksen saimme antaa puolen tunnin päästä istuuduttuamme pöytään. Olimme keittiön vieressä josta tarjoilijat kilvan juoksivat ohi. Kukaan ei kysynyt mitään. Asemajaoista ei tietookaan. Sit vahingossa yksi poika meni ohi johon sai katse kontatkin ja pysähtyi kysymään et onko kaikki hyvin... sanoin et ei oo ja samantien hän ohjasi harjoittelija neitosen hoitamaan pöytää. 1.45min kesti etanat puoliksi ja pääruoat. Luokaton suoritus. Ja koko ajan näimme et ketään ei enää meidän jälkeen tullut syömään. Kuka siellä oli illan esimies? Todennäköisesti vanhempi vaalea nainen jolla helisi koko korttelin avaimet hameen helmoissa ja pakka pahiten sekaisin... ihmeellistä touhua!

Jokainen euro oli tänne liikaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Täysi pettymys jouluateria .
Ei ollut kattausta isolla puolella vaan pöytien sekaan pimeään tilaan katettu noutopöytä missä oli niin vähän tarjottavia ettei arvannut juuri ottaakaan . Surkea straksin salaatti jossa ei kurkkua ei tomattia , sienisalaatti ok , jotain makarooni sal josta ei tietoa mitä se oli , ei mitään opasteita mitä pöytä sisälsi jotta erikois ruokavalioinen olisi uskaltanut ottaa mitään .Yhtä leipää ja coctail piirakoita jotain katkarapusössöö ainut hyvä oli tomatti muikut.
kastike josta ei tietoa mitä jossa oli kauheita rutaleita ja löllöjä , kysyin mitä on oli hanhee , järkyttävää
Jälkiruoka pöydässä kaupan kääretorttua johon vetäisty kermavaahtoa päälle , aivan kuivaa jäi syömättä kuten kaikki muukin , kahvi niin laihaa ettei kahviksi voinut sanoa olisiko keitetty vanhoihin poroihin ??
>Vähän tarjottavia ja tämä kaikki pimeässä ettei tiennyt mitä lautaselleen otti.
Lämpimälle tarjottavalle olisi pitänyt olla isot suokalautaset kun oli vain salaatti lautasia ja koko ajan loppu niin että asiakkaat joutui ehtimään niitä toselta puolelta kun henkilökuntaa ei missään .
Sitten kun näki tarjoilijaa ja pyysi lisää salaattia ja muutenkin täydennystä oltiin tosi töykeitä.
Kamala kokemus joululounaasta ja kohtelusta tästä vielä piti maksaa 32 €/h.x2 0 64 € En koskaan tule kokemaan vastaavaa.
Olen aina tiennyt että fransmannissa on hyvä ruoka ja palvelu muissa kaupungeissa mutta nyt tuli pohjanoteeraus.
Ei muuallekkaan voitu mennä koska olimme hotellissa yötä.
Aamupala oli niin hyvää ja täydellistä että siitä olisi maksanutmieluummin sen 64 € ja joululounaasta en yhtään.
Olimme henkilökunnalle vaivaksi ja sellainen oli kohtelukin . No sellainen joulu tänä vuonna tyttäreni kanssa.
Ja se vähäinen mitä pysty maistamaan ei maistanut millekkään, kokki vaihtoon.
Olen hyvin arvosteleva koska käyn tosi harvoin nauttimassa toisten palvelua , koska itselläni on perheravintola ja panostan kaikkeen että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tulisivat toistekkin.
Ruokaravintolan oven aukeaminen ei ole itsestään selvä asia tälläisenä aikana.
Henkilökunta riiteli kumpi ottaa meidän pöydän hoitaakseen ja niin odotimmekin puoli tuntia ennenkuin tultiin kysymään mitä juomia ja käden osoitus vain että tuolla jossain pimeässä osassa olisi jotain syötävää
Eikä siellä ollut edes paljon ihmisiä .
Pettynyt varkaudesta , toivon että selkeytätte ja tutkitte miksi näin . Haluaisin kirjallisen vastauksen miksi näin ?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 32€ Lisätty: 25.12.2014
Arvosana: 0

Tarjoilijaa saa odottaa/etsiä. Ei ole tapahtunut parannusta vuosiin, vaikka ongelmat tiedetään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 01.11.2014
Arvosana: 0

Oltiin perheen kanssa syömässä. Ruoka oli ok. Tarjoilijat ihan pihalla, poukkoilivat pöydästä toiseen. Ruokalistat tuotiin vaan osittain eikä olleenkaan lastenlistaa tuotu ennenkuin pyydettiin vaikka lapsi istui pöydässä. Jälkiruokalista tuotiin pyynnöstä mutta tilausta ei tultu kysymään vaikka yli puoli tuntia odotettiin ja pyydettiin. Sitten otimme laskun ja sitäkin kahdelta eri tarjoilijalta piti pyytää ennenkun sen saimme. Surkea paikka. Ei enää ikinä tänne syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.07.2014
Arvosana: 0

tuli käytyä mikkelissä,teatteripaketin muodossa. kysyin paikallista olutta ruuan kanssa,hyvin suositteli,mutta eihän sitä ollutkaan.seuralaiseni otti kana-ja minä liharuukun.erittäin ihania molemmat.kiitos.mutta se tarjoilijaoiden pomppiminen pöydästä toiseen oli todella häiritsevää.jälkiruoka joka kuului paketin hintaan,ei todellakaan meinannut tulla,ei senpuoleen laskukaan.sitten juoksemalla teatteriin.eli jälkimaku oli todella kiireinen,vaikka ei siihen suurempia syitä tainnut olla.ps.varattiin aikaa ruokailuun 2,5tuntia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.02.2013
Arvosana: -1

Laatu paranee valittamalla.

Jälleen kerran hotellielämää viettämässä ja grillipihvin tilasin. Tarjoilija kertoi, että tarjolla olisi vaihtoehtoista lihaa. Atrian tuottama "luomuliha" tms. Otin sellaisen, ja se oli positiivinen yllätys.

Tällä kerralla liha oli paistettu huomattavasti aikaisempia kokemuksia paremmin. Tätä voisi jopa suositella.
Ranskalaiset oli tällä kerralla hieman kiireessä tehty, mutta salaatin määrä korvasi tätä virhettä mukavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 24.01.2012 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

”Hyvä viini tuo mieleen lukemattomia sanomisen arvoisia asioita. ” Asiasta voinee olla montaa mieltä, mutta näin väittää Mikkelin Fransmannin lautasliinat. Olimme kokousvieraina ja lounastimme noutopöydästä kahtena päivänä. Molempina päivinä alkuun mm. vihreää salaattia, kurkku- ja tomaattilohkoja, oliiveja, tuoretta ananasta, katkarapuja, marinoituja herkkusieniä, perunasalaattia, lohta sekä leipää. Pääruokina saimme mm. kanaa ja lihapullia peruna- ja kasvislisukkeineen. Ihan ok lounas, mutta ei mitään erityismaininnan arvoista. Sopivan monipuolinen: jokaiselle varmasti jotakin. Jälkkärinä automaattikahvia sekä Fazerin Sinisiä ja Geishoja. Ravintola on mielenkiintoinen: avara ja valoisa lasikattoinen sisäpiha. Välillä aurinko paistoi pöytiin lähes häiritsevästi. Tila tuntui turhan lämpimältä auringon paisteen lämmittäessä. Ei siis liene miellyttävin paikka kesähelteillä. Ravintolan sisustus tyypillinen fransmannimainen ranskalaista maalaisromantiikka tavoitteleva.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 09.06.2010
Arvosana: 0

Surkea ja hidas palvelu vaikka asiakkaita oli vain vähän. Ruoka kylläkin ihan hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.03.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Porrassalmenkatu 9, 50100 Mikkeli - Reitti
0152062621
http://www.fransmanni.fi/mikkeli.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita