Ei tietoa

China Jasmine

kiinalaista
Arvosana 3.7 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paras kiinainen / sushi lounas Turun seudulla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 820€ Lisätty: 29.09.2015
Arvosana: -1

Heti tilauksen alkuun ravintola kertoi vaihtoehdosta ottaa lounasta mukaan. Vaikka oli lounasaika tilasin listalta häränlihaa chilikastikkeessa ja tillattaessa tiedusteltiin haluanko miedon vai tulisen kastikkeen, joka oli ehdottomasti hyvä asia, koska kiinalaisilla on tapana maistua aina samalta. Tulinen kastike oli aavistuksen suolainen, mutta makua oli huomattavasti enemmän kuin keskiverto kiinalaisessa. Uusi omistaja on siis saanut ryhtiä paikkaan. Annokset olivat suuria ja suorastaan kuumia. Riisi oli pettymys, sillä se ei ollut ns. stickyä vaan pitkäjyväistä ja eroteltua. Ulkonäkö voisi olla kauniimpi, sillä ilmeisesti soijan määrä tekee kastikkeesta aika tumman. Aiempien arvostelijoiden mainitsemasta mikrosta ei ollut tietoakaan ja ravintola oli maanantaina melkoisen täynnä väkeä, tullivirkailijoista kaupungintalon väkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 128€ Lisätty: 07.09.2015
Arvosana: 0

Kiva sisustus,Ruoka oli herkullista ja annosten lisukkeet sopivat hyvin yhteen ruoan kanssa. Tarjoilu oli nopeaa ja saimme syödä rauhassa. Suosittelen ravintolaa ja tulen itsekkin jatkossa käymään siellä useammin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 03.10.2014
Arvosana: 0

Huhhuh. Saavuin paikalle ja koko ravintola aivan tyhjä. Todella siistiä oli ja hieno ravintola. Sitten menin tilaamaan mukaan ruokaa. Työntekijä kysyi heti hyvin nopeasti "mukaan vai täällä" enkä heti tajunnut mitä hän edes sanoi. Sanoin mukaan. Hän antoi ruokalistan. Kysyin olisiko joku annos jota hän suosittelisi ja avasin äyriäisten kohdalta listan ottaakseni siitä jotain. Hän kuitenkin käänsi sivua ja suositteli kanaa hapanimeläkastikkeessa. Otin sitä ja vaihdoin riisin nuudeleihin. Lisäksi otin kevätkääryleitä. Mikro lauloi heti ja outo fiilis paikkaa kohtaan kasvoi. Nopeasti sain annokseni ja lähdin kotiin. Kotona hyvin pakatuista annoksista paljastui neljä todella pientä, valmiita pakastekevätkääryleitä. Pettymys. Kanaa oli yksi boxi täynnä, pelkkiä friteerattuja kanapalloja ei muuta. Toisessa oli SPAGETTIA. Pelkkää valkoista spagettia. Lisäksi mukana oli muovirasiassa hapanimeläkastiketta. Mikään ei maistunut millekään lukuunottamatta kanaa, joka maistui rasvalta ja suolalta. Jos jotain positiivista palautetta voin antaa niin sen, että ravintola oli siisti ja annokset isoja. Mutta kuka maksaa siitä, että saa keitettyä spagettia ja friteerattuja kanapalloja jossain ketsuppivesikastikkeessa ilman mitään muuta maustetta tai lisuketta? En minä ainakaan enää ikinä. Surkea ruokapaikka ei voi muuta sanoa. Ja jos tuo annos oli kokin itse suosittelema. Toivotonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 11.09.2014
Arvosana: 0

Otettiin kaksi annosta ja jaettiin se, tekstuurissa ei vikaa. Ain ekset ei olleet ylikypsää mössöä Kanassa ja kasviksissa. Friteeratutu olivat aivan korppua. Molemmat annokset olivat täysin mauttomia.

Varoituskellot soivat päässä heti, kun keittiöstä alkoi mikron kello piippaamaan..vaim o ehtikin sanoa, että ei ainakaan täällä mikro sano pling, vastasin ei vielä, plus 15 sekkaa..PLING!

Joten, sitähän se sitten on. Olen kiertänyt pitkin poikin suomea Aasialaisissa ja tämä oli ehkä kolmanneksi heikoin. Eli ei peränpitäjä silti.

Chili oli jotain valmis töhkää pullossa, pitkä miinus siitä. Palvelu oli nopeaa, hyvä niin, jotta pääsimme nopeasti ulos. Näin turistina nyt kun kuljettiin Naantalia läpi, niin väkeä on ilmeisesti niin paljon, että laatu ei merkitse yrittäjille mitään.

Tykkää tai ei, aina tulee uusi, jolta voi kyniä rahat pois.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 24.07.2014
Arvosana: 0

surkeaa, mikroruokaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 15.04.2014
Arvosana: 0

kallista paskaa

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 2147483647€ Lisätty: 15.04.2014
Arvosana: 0

Haemme usein Naantalin China Jasminesta ruokaa kotiin. Annokset ovat muhkeita, maku on aina ollut loistava ja palvelu on erinomaista. Joskun syömme myös paikan päällä, jossa mukava hyvä ilmapiiri ja lapsiystävällinen tila. Jälkiruuat herkullisia. Yksi parhaimmista ruokapaikoista Naantalissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.10.2013
Arvosana: 0

Olimme ainoat asiakkaat lauantai-iltapäivänä. Lähtiessämme tuli vielä yksi asiakas. Kesällä asiakkaita lienee enemmän. Ystävällinen palvelu, annokset suuria, ihan hyvän makuisia. Juuri sopiva lauantai-iltapäivän ateria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 05.10.2013
Arvosana: 0

Kirjoitan tämän arvostelun muutaman ruokailukerran perusteella. China Jasmine on kauniisti sisustettu, siisti ja suuri tila. Ikävä vain, että usein tyhjä asiakkaista. Henkilökunta ja palvelu on todella mukavaa ja ystävällistä!
Hinnat ovat erittäin huokeat. Mukaan otettavista annoksista saa alennusta 15%, jolloin esim. härkäannoksen hinnaksi jää noin 9e. Buffetlounas oli muistaakseni 7-8e.

Ruoka-annokset ovat suuria. Lähes aina meinaa osa jäädä syömättä. Buffet ei ollu mikään järin erikoinen, mutta riittävä. Tarjolla oli friteerattua possua ja kalaa, yhtä lajia nuudeliruokaa ja kahta lajia lihakastiketta ja yhtä lajia keittoa. Lisäksi tietysti riisiä, hapanimeläkastiketta yms. lisukkeita ja salaattia.
Listan annoksissa on aina runsaasti kasviksia, mistä tykkään. Miinusta on joka kerta ollut riisi. Se on aina hieman ylikypsää ja suolatonta. Annoksissa voisi muutenkin käyttää rohkeammin mausteita. Härkää chilikastikkeessa on ollut tähän astisista kokeiluista suosikkini. Hieman enemmän maustetta ja lyhyempi keittoaika riisille, niin paikka olisi loistava.
Parasta on ystävällinen palvelu ja reilut annokset. Kiinalaisista ravintoloista hyvä perusrafla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.06.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tullikatu 13, 21100 Naantali - Reitti
02 435 8181

Vaihtoehtoisia ravintoloita