Ei tietoa

Satamaravintola Syvärin Helmi

satamaravintola+ kahvila
Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Syvärin kurkku.
Hampurilaisia ja pizzoja saimme pöytään. Kaikki olivat tyytyväisiä poistuessaan. Hamppariateria koostuu luonnollisesti pakastepussista saapuvista tavaroista. Kokonaisuus on silti maittava ja kookas. Ranut keskivertoa laadukkaampia. Pizzoissa jonkinlaista sielua seassa.

Palvelu toimii kuin sen pitääkin. Mestassa sisällä aavistuksen epämiellyttävä tuoksahdus vuosista alkoholin parissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.10.2015
Arvosana: 0

Edellistä kommenttia lukiessa tulee mieleen, että onkohan kyseinen henkilö nyt varmasti käynyt mainitsemassaan paikassa. Omia kokemuksiani se ei todellakaan vastaa, ja tuntuu jopa halventavalta ottaen huomioon sen, että tämä kommentti löytyy Googlen hausta viidentenä hakuvaihtoehtona

Olen käynyt syömässä Syvärin Helmessä viimeisein kolmen kesän aikana yleensä kerran viikossa - usein enemmänkin - eli kokemusta kyseisestä puljusta löytyy minulta varmastikin edellistä kommentoijaa ja keskivertoturistia enemmän.

Ruoka on ollut joka kerta todella hyvää, enkä suoranaisesti muista ainuttakaan ateriaa joka olisi ollut jollain tavalla epämiellyttävä kokemus. Tämä tulee vieläpä sellaisen henkilön suusta, jolla on pikaruoankin suhteen melkoisen korkeat standardit. Hampurilaiset ovat aina juuri sopivan kypsiä, sekä täytteitä on varmasti riittävästi. Myös ranskalaiset ovat olleet aina mielestäni keskiverto grilliranuja parempia.

Palvelu on ollut aina ainakin minua henkilökohtaisesti miellyttävää, hymyt, kiitokset ja tervehdykset tulevat kuin apteekin hyllyltä. Tarjoilijatkin kantavat varmasti oman kortensa kekoon palkkansa eteen. Kyseisen asian huomaa varmasti jokainen jolla on vain silmät päässä.

Ruoan hinta on selkeästi kohdallaan. 'Helmen ateria' maksaa 10,5€, johon kuuluu hampurilainen, ranskalaiset sekä 0,5L limonadi. Kyseisellä annoksella on lähtenyt nälkä joka kerta fyysistä työtä tekevältä aikuiselta mieheltä.

Saniteettitilojen siisteydessä en ole huomannut moitteen sijaa edes vuoden kiireisimpinä päivinä, jolloin asiakasjono ylettyy autotielle asti.

Jos on nälkä; älä hyvä ihminen ainakaan kaupan maksalaatikkoa syö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.05.2014
Arvosana: 0

Kyseessä on tavallisen grillin jatkettu varsio. Ruoka oli todella pahaa, eikä kovinkaan lämmintä. Lastenhampurilaisissa oli tulista kastiketta, joka oli sekin omituisen makuista.

Siisteyteen ei oltu panostettu juurikaan. Miesten vessa lainehti kusta, olisi saappaat tarvinnut, eikä tiennyt pitäisikö virtsata lattialle, vai pönttöön.

Tarjoilijoita ei tuntunut paljoa nappaavan, kunhan palkka maksettiin. Ahkerin työntekijä oli läheisen jäätelökioskin tyttö, joka kävi häärimässä ravintolassa, kunhan töiltään ehti.

Jos on nälkä; ostakaa kaupasta vaikka maksalaatikkoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Meijarintie, 73300 Nilsiä - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita