Ei tietoa

Heng Feng

kiinalainen ravintola
Arvosana 3.4 / 5

Arvostelut (35)

Usean take away -visiitin perusteella uskallan suositella à la carte -listan ruokia. Hiukan keskiverto suomikiinalaista parempaa, joskin hintavahkoa. Lounaskin tullut kertaalleen testattua - ok buffa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.12.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruoka perus-kiinalaista eli ihan ok ilman mitään ahaa-elämyksiä - eli hyvää peruskiinalaista. Palvelu ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: 0

Ruoka on ollut aina hyvää, joskin olen kokeillut enimmäkseen kana-annoksia. Kastikkeet selkeästi erilaisia eikä vain yhtä ja samaa. Myös palvelu on erinomaista. Annokset ovat suuria, mutta paikanpäällä on voinut esim. kolme henkilöä jakaa kaksi annosta. Tällöin kuitenkin laskutettiin pieni palvelumaksu myös kolmannelta henkilöltä. Useimmin olen kuitenkin ottanut ruoat mukaan. Tällöinkin on tarjottu vettä tai teetä odotteluajaksi. Hinnat valitettavasti nousseet, mutta ei ole kalliimpaa kuin muuallakaan. Suosittelisin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: 0

Todella hyvää ja fressiä . Varmaan parasta kiinalaista mitä olemme syöneet. Esim. chilikastikkeessa potkua mukavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.05.2015
Arvosana: 0

Henkilökunnan palvelu on tylyä ja joustamatonta. Jos haluat muuttaa annosta joudut maksamaan siitä, vaikka muuttaisit vain kastikkeen mausteita. AIVAN SYVÄLTÄ. Yleensä Aasialaiset on hyvin joustavia ja palvelu valmiita, täällä ei olla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 17.02.2015
Arvosana: 0

Joustavuutta annoksien muuttamiseen ei valitettavasti ole. Lapsen pitää tyytyä syömään nakkeja, sillä pienempiä annoskokoja ei ole saatavilla.
Koko ruokailun ajan kyylättiin, sillä muille seurueen jäsenille ei ilmeisesti ruokaansa saa jakaa.
Ruoka on maittavaa, mutta valitettavan epämukavan ja kehnon palvelun vuoksi ( ainakin tällä kertaa, olemme syöneet monesti paikassa ja olleet tyytyväisiä ) seuraava vierailu saa odottaa pitkään, jos semmoista päädymme enää tekemään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 18.12.2014
Arvosana: 0

Ystävällistä palvelua ja yleensä ollut oikeen hyvät ruoat. Tällä kertaa pettymys itse ruoka, mutta mahdollisesti nyt oli vain henk. koht. makuasioista kiinni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.12.2014
Arvosana: 0

Peking kanaa hoisinkastikkeessa oli mitä mainoimman makuinen ruoka-annos. Hoisinkastike maistui todella hyvältä ja sisälsi hivenen tulisuutta.

Valitettavasti itse ruokailukokemus oli todella kiireinen omien menojen vuoksi, mutta ruoka oli rehellisesti sanottuna parasta kiinalaista jota olen kotimaassa saanut.

Palvelu oli miellyttävää ja varsin nopeaa. Seuruetta palveltiin pitkin ruokailua esimerkillisen hienosti ja hillitysti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.06.2014
Arvosana: 0

Viihtyisä, hyvä palvelu suomeksi ja englanniksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 01.05.2014
Arvosana: 0

Laatu huonontunut todella paljon. Kanakastikkeessa ei mitään makua. Possu oli taas pelkkää suolaista soijakastiketta. Annoksissa ei ollut edes kasviksia. Meitä oli neljän hengen porukka ja kaikilla eri annokset. Toisilta jäi ruoka melkein syömättä huonon maun vuoksi. Hinnat nostettu erittäin korkealle joka ei vastaa millään tavalla laatua. En mene enään kyseiseen ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.03.2014
Arvosana: 0

Sijainti

Tuusantie 3, 03100 Nummela - Reitti
09-42890568