Ei tietoa

Dixon Klubi

pizza/grilli/pubi
Arvosana 1.3 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Palvelu keskivertoa huonompaa ravintolassa hoippui sammumassa olevia asiakkaita epäsiistit WC-tilat levoton ilmapiiri ja tanssiin tarkoitettu tila on pimeä ja pienehkö koppi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2015
Arvosana: -1

Astuessani sisään ravintolaan oven takana seissyt portsari katsoi aiheelliseksi puhutella minua "pojaksi". Koska kyseinen portsari ei ollut isäni ja koska minulla on 35-vuotiaana jo kolme omaakin lasta, katsoin "Hei poika" -huudahduksen olevan selvä merkki siitä etten ole tervetullut ravintolaan. Terveisiä Dixonin omistajille: edes kohtuullinen asiakaspalvelu riittää useimmille asiakkaille, esimerkiksi minulle, Pojittelu ja muunlainen asiakkaan vähättely sen sijaan voi johtaa siihen, ettei kyseinen "poika" tai hänen tuttavansa/naapurinsa enää kyseisessä ravintolassa asioi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.05.2014
Arvosana: -2

Olen ottanut usein pizzan ko paikasta ja tavallista paljon paremman pizzan olen aina saanutkin. Pohja on hyvin paistettu, täytteitä on runsaasti ja ruoka on hyvin pakattu kotiinkuljetusta varten. Seisoskelu lasiluukun takana on mukavaa puuhaa ja hinnasto hyvin näkyvillä. Seutu on ... jännittävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 25.07.2012
Arvosana: 0

Sijainti

Paakakatu 3, 90520 Oulu - Reitti
(08) 349 497
http://www.dixonklubi.fi/