Keittiö auki

Vihiluodon Kalaravintola

kalaruokaa ja mereneläviä
Arvosana 2.5 / 5

Kaikki ruuat tehdään kuin omaan pöytään, alusta loppuun itse ja tuoreista raaka-aineista.
Kuuluisa lohikeittomme on tehty ruodoista keitettyyn kalaliemeen ja oikeaan kermaan.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söimme paistetut muikut ja kalalautasen lounasaikaan. Muikut olivat aivan liian suolaisia ja vihannekset keitetty veteliksi. Kalalautasen kaikki paistetut kalat olivat korppuja ja myöskin liian suolaisia. Kokemus oli pettymys ja kalaravintolalta odottaisi enemmän. Emme poikkea toista kertaa. Henkilökunta oli ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.07.2016
Arvosana: 1

Fish & Chips annosta lähdimme Oulusta asti syömään. Sukulaismies oli kehunut. Ensin aikamoinen odottelu. Kun annokset vihdoin tulivat, niin anoppihan oitis, lähes maistamatta kehuu, että parempaa kun missään Englannissa! (Vanhus kokee maailmaa mielikuviensa ja ennakkokäsitystensä mukaan...) Itse taas, kun olen kymmeniä F&C-annoksia syönyt Lontoossa ja muualla Englannissa, totesin, että onpa aika kamalia lötkyjä! Kaikki rapsakkuus puuttui kokonaan kalapalasista (madetta) ja myös potuista. Mukana ei ollut traditionaalista hernesosetta, vaan tilalla oli värjättyä ja sokeroitua sipulia. Suolaa oli heitetty ainakin minun annokseeni AIVAN liikaa. (Valkoinen kerros kalojenn päällä.)
Englannissa ollaan ylpeitä tästä ruuasta. Kalaa dipataan oluessa ja "batter"-kuorrutteessa monta kertaa ja kala friteerataan ainakin kahteen kertaan. Ei ihme että on siellä rapsakkaa!

Tämä paikallinen yritys oli ilmeisesti lämmitetty mikrossa, niin että oli saatu oikein lötköä kalapuserrusta.

Kaksi vierailukertaa samalla: Ensimmäinen ja viimeinen.

PS. Saaristolaisleipä oli aivan mahtavaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 30.06.2016
Arvosana: 0

Pitkät jonot ja hidas palvelu, joten otimme itsepalvelusta lohikeiton. Saaristolaisleipä oli hyvää, mutta lohisoppa ei maistunut miltään - ei ollut pahaa eikä hyvää, oli mautonta mahan täytettä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.03.2015
Arvosana: 0

19 euroa Fish & Chipseistä on aivan liikaa. Muutama hassu kala. Perunat lohkoja ja aika rasvaisia. (maistui vain öljy).

19 euroa muikuista ja perunamuusista on erinomainen hinta. Lisäksi annos oli iso.

Kalakeitto loistavaa ja se maksaa n. 9 euroa. Saa santsata.

Rapuja (eläviä) tilasin aikanaan (174 eur, olikohan 60 kpl). Nekin oli herkullisia, kun kotona tein.

Paikka oikein viihtyisä ja siisti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 29.03.2015
Arvosana: 0

Fish & Chips. Annokset täydellinen pettymys. Kaikki 3 annosta eri kokoiset. Kalaa todella vähän, vain 4 pientä palasta, jotka mahtui kerralla suuhun. Lisäksi friteerattu kuiviksi. Perunat lohkoperunoita eikä chipseja. Niitäkin vähän ison miehen täyttämiseksi. Annoksessa ainakin puolet liikaa hintaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 13.09.2014
Arvosana: 0

Loistava ja siisti, raikas tunnelma ja paikka, ei ahas eikä tunkkainen ja henkilö kunnan palvelu kiitettävää. Olen suositellut ja tulen auosittelemaan tuttavilleni. Rakennuksen ulkonäkö ei kerro likellekkään kuika hyvä ruokapaikka siellä on, tässä tapauksessa ulkonäköpetti

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Dijon lohi ja kasvisrisotto. Risotto maistui makeahkolle riisipuurolle, vain manteli & joulukuu puuttui. Lisäksi se oli ylikysää. Mitähän riisilajiketta siinä oli käytetty? Lohi oli mauton ja kuiva., olisi kaivanut jonkin pienen kastikkeen kylkeen, koska risottoa ei voinut syödä. Jotain "grillattuja" kasviksia mukana, ne olivat liian raakoja, ei napakoita kuten pitäisi.. Koko annos tuotiin kylmällä lautasella ja ruoka oli myös kylmää. Tästä annoksesta melkein 30 e ei ollut kohdallaan. Lohisoppa oli jotakuinkin ok. Ei kiitos enää tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 27.07.2014
Arvosana: 0

6. 7. tilasin loimulohileivän suurin odotuksin.
olin syönyt vastaavan annoksen alkuvuodesta ja se oli rapea ja maukas, lohi oli kahden leipäsiivun välissä ja vihanneksiakin oli.
eilen syömäni annos oli vaatimattomampi ja lähes kylmä. lautaselle laitettu ilm. kastikekoriste oli kuivunut lautaseen kiinni.
Johtopäätös oli se, että annos oli tehty hyvissä ajoin odottamaan. Mieheni tilaama Fish & Sips- annos oli kuuma ja hyvä.
Olisin huomauttanut asiasta, mutta hlökunta oli koko ajan varattu niin söin leivän "pitkin hampain", nälkä kun oli. Ja kun ruoka piti maksaa etukäteen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 1290€ Lisätty: 07.07.2014
Arvosana: 0

Kympin lohikeitto on täydellistä. Valmistettu huolella ja perusteellisesti ammattitaidolla. Parempaa en ole saanut missään. Lisukkeena oleva ruisleipä on myös erinomaista. Brunssipöytä toimii myös hyvin, annoskoko vain tahtoo kasvaa oman ahneuden vuoksi :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.04.2014
Arvosana: 0

Suurin suosikki! Päivän lounas 7,5 euroa ja annos oli todella reilu! Lounaana oli haukipaistosta, mikä oli todella herkullista, mutta suolaa olisi voinut olla vähemmän. Mahtavat vihannes ja kasvi lisukkeet sekä itse tehty leipä kruunasivat meidän lounaan. Alle 12v puoleen hintaan. Henkilökunta otti myös hyvällä asenteella lapset vastaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 09.03.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rytiniementie 4, 91910 Oulu - Reitti
+358 458797569
http://www.vihiluodonkala.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita