Avautuu 17:00

Huviretki Pori

ruokaravintola
Arvosana 1.5 / 5

Huviretkessä ruuan perustana ovat parhaat, huolellisesti valitut ja tuoreet raaka-aineet. Ruokalistalta löytyy tuttuja klassikkoannoksia sekä uusia tuulia edustavia ruokaelämyksiä. Lounas- tai päivällisretki, juoma- ja syömähetki, valitse mieleisesi milloin vain!


Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Nälkä lähti ja oli asiallisen makuinen.
Olisi ollut varmaan ihan hyvä lounasruoaksi, mutta lähes kolmenkympin hinta oli tästä pöperöstä aivan pöyristyttävä!
Vielä kun lisätään ylihinnoitellut juomat, niin en voi käsittää, miksi joku paikan tietävä kävisi täällä syömässä?!?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 16.12.2014
Arvosana: 0

Oltiin isommalla porukalla (9 hlöä, tulostamme oli ilmoitettu etukäteen) ja saimme ruuat niin eri aikoihin, että ensimmäiset olivat jo syöneet kun viimeiset vielä odottelivat tilauksiaan. Todella kallis kanasalaatti, josta puuttui kana. Ajattelin olla mainitsematta asiasta, jotta en joutuisi enää odottelemaan, kunnes tarjoilija tuli kertomaan kanan unohtuneen. Sain kylmäksi jäähtyneen, kuivuneen kananfileen pienellä tassilla, kun olin salaattini jo syönyt. Syömättä jäi.
Alennusta en saanut mokasta ollenkaan, enkä saanut edes salaattiani tarjoushintaan, vaikka sen piti bonuskortilla olla hieman halvempi. Täysin ala-arvoinen paikka.
Mainittakoon vielä, että tarjoilijat ojentelivat ruokia pöydän yli, jolloin yhden seuralaisemme oluttuoppi kaatui pöydälle. Missään ravintolassa en ole aikaisemmin nähnyt ruokia tarjoiltavan pöydän yli. En ikinä enää mene.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 02.04.2014
Arvosana: 0

Ruokaa sai odottaa tunnin vaikka ei suht pienessä paikassa vaikuttanut olevan erityisen suuri tungos (la klo 17 jälkeen). 4 hengen seurueesta yksi perui lopulta tilauksensa koska ei voinut odottaa pidempään, 2 sai annoksensa 10 min ennen kuin tuli vihdoin viimeinen. Tarjoilijaa ei juuri näkynyt, edes juotavaa ei saanut tilattua lisää loputtoman pitkään odotellessa. Ruoka oli juuri ja juuri kelvollista, joskin aurajuusto oli ripoteltu pihvin päälle paistamatta kylmänä, pihvi oli sitkeää kuin purukumi ja raaempi kuin medium, kastike surkeaa ja ranskalaiset puolikypsiä. Viivästyksistä ei mainittu etukäteen, ei odottaessa eikä millään muotoa hyvitetty jälkeen päinkään. Jopa jäävedet laskutettiin tiukasta palautteesta huolimatta. Laskun saaminenkin kesti eikä sen maksutoimituksesta ollut tulla yhtään mitään epäpätevän tarjoilijan ansiosta. Joka pöytä vaikutti olevan samassa tilanteessa. Äärettömän huono palvelu, epäpätevä henkilökunta, kallis ruoka etenkin laatuunsa nähden, juomien hinnat todella törkeät. Pois lähtiessä yksi seurue pyysi tarjoilijalta että tappelisivat keittiössä vähemmän, he kuulivat pöytäänsä sieltä kaiken. Ei missään nimessä ikinä enää!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.04.2013
Arvosana: 0

Olimme ko paikassa käymäti yli kaksi vuotta, mutta onneksi annoimme uuden mahdollisuuden ja se kannatti! Palvelu hyvää, ruuassa hinta-laatu kohdallaan (ei mitään gourmetia, mutta hyvä perhepaikka). Lasten (8v ja 14v) suosikki!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.05.2011
Arvosana: 0

Ruoka (myös lihat) paistettu öljyssä, 2 hengen grillilautanen oli hyvin kylmä tuodessa joten myös ruoka jäähtyi nopeasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 30.03.2011
Arvosana: 0

ÄÄRETTÖMÄN SITKEÄÄ PIHVIÄ KAIKILLA ( 9 HENK. )

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 16.03.2009
Arvosana: -3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Yrjönkatu 24, 28100 Pori - Reitti
(02) 5509 612
http://www.huviretki.fi/ravintolat/pori/fi_FI/pori/

Vaihtoehtoisia ravintoloita