Stängd

Huviretki Pori

Betyg 1.5 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Nälkä lähti ja oli asiallisen makuinen.
Olisi ollut varmaan ihan hyvä lounasruoaksi, mutta lähes kolmenkympin hinta oli tästä pöperöstä aivan pöyristyttävä!
Vielä kun lisätään ylihinnoitellut juomat, niin en voi käsittää, miksi joku paikan tietävä kävisi täällä syömässä?!?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 16.12.2014
Betyg: 0

Oltiin isommalla porukalla (9 hlöä, tulostamme oli ilmoitettu etukäteen) ja saimme ruuat niin eri aikoihin, että ensimmäiset olivat jo syöneet kun viimeiset vielä odottelivat tilauksiaan. Todella kallis kanasalaatti, josta puuttui kana. Ajattelin olla mainitsematta asiasta, jotta en joutuisi enää odottelemaan, kunnes tarjoilija tuli kertomaan kanan unohtuneen. Sain kylmäksi jäähtyneen, kuivuneen kananfileen pienellä tassilla, kun olin salaattini jo syönyt. Syömättä jäi.
Alennusta en saanut mokasta ollenkaan, enkä saanut edes salaattiani tarjoushintaan, vaikka sen piti bonuskortilla olla hieman halvempi. Täysin ala-arvoinen paikka.
Mainittakoon vielä, että tarjoilijat ojentelivat ruokia pöydän yli, jolloin yhden seuralaisemme oluttuoppi kaatui pöydälle. Missään ravintolassa en ole aikaisemmin nähnyt ruokia tarjoiltavan pöydän yli. En ikinä enää mene.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 02.04.2014
Betyg: 0

Ruokaa sai odottaa tunnin vaikka ei suht pienessä paikassa vaikuttanut olevan erityisen suuri tungos (la klo 17 jälkeen). 4 hengen seurueesta yksi perui lopulta tilauksensa koska ei voinut odottaa pidempään, 2 sai annoksensa 10 min ennen kuin tuli vihdoin viimeinen. Tarjoilijaa ei juuri näkynyt, edes juotavaa ei saanut tilattua lisää loputtoman pitkään odotellessa. Ruoka oli juuri ja juuri kelvollista, joskin aurajuusto oli ripoteltu pihvin päälle paistamatta kylmänä, pihvi oli sitkeää kuin purukumi ja raaempi kuin medium, kastike surkeaa ja ranskalaiset puolikypsiä. Viivästyksistä ei mainittu etukäteen, ei odottaessa eikä millään muotoa hyvitetty jälkeen päinkään. Jopa jäävedet laskutettiin tiukasta palautteesta huolimatta. Laskun saaminenkin kesti eikä sen maksutoimituksesta ollut tulla yhtään mitään epäpätevän tarjoilijan ansiosta. Joka pöytä vaikutti olevan samassa tilanteessa. Äärettömän huono palvelu, epäpätevä henkilökunta, kallis ruoka etenkin laatuunsa nähden, juomien hinnat todella törkeät. Pois lähtiessä yksi seurue pyysi tarjoilijalta että tappelisivat keittiössä vähemmän, he kuulivat pöytäänsä sieltä kaiken. Ei missään nimessä ikinä enää!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.04.2013
Betyg: 0

Olimme ko paikassa käymäti yli kaksi vuotta, mutta onneksi annoimme uuden mahdollisuuden ja se kannatti! Palvelu hyvää, ruuassa hinta-laatu kohdallaan (ei mitään gourmetia, mutta hyvä perhepaikka). Lasten (8v ja 14v) suosikki!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 15.05.2011
Betyg: 0

Ruoka (myös lihat) paistettu öljyssä, 2 hengen grillilautanen oli hyvin kylmä tuodessa joten myös ruoka jäähtyi nopeasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 30.03.2011
Betyg: 0

ÄÄRETTÖMÄN SITKEÄÄ PIHVIÄ KAIKILLA ( 9 HENK. )

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 16.03.2009
Betyg: -1

Läge

Yrjönkatu 24, 28100 Pori - Route
(02) 5509 612
http://www.huviretki.fi/ravintolat/pori/fi_FI/pori/