Keittiö auki

Jätskibaari Vohveli

itsetehdyt jäätelöt
Arvosana 4.2 / 5

Teemme jäätelömme käsin, ilman lisä- ja väriaineita. Hyvät ja puhtaat raaka-aineet ovat aitojen makujemme perusta. Raaka-aineina käytämme myös mahdollisuuksien mukaan luomu- ja lähituotteita.
Jätskibaari Vohveli tarjoilee käsintehdyt jäätelönsä niin ikään itsetehdyistä paikanpäällä paistetuista kippavohveleista tai tötteröistä.

Jäätelön lisäksi panostamme laadukkaaseen kahviin ja teehen. Meiltä saat niin cappuccinon, espresson kuin tavallisenkin kahvin. Kahvimerkkimme on reilun kaupan Puro (www.mikopuro.com). Pussiteetä ei Jätskibaari Vohvelista saa, Althaus irtotee tarjoillaan höyryävän kuumana reilussa kannussa (www.althaustea.com).


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (24)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tämän jälkeen ei ole tehnyt mieli palata kaupan ja jäätelökioskien tarjontaa. Jäätelöt parempia kuin Italian gelaterioissa. Kolme minipalloa on ihan riittävän kokoinen ja kohtuuhintainen annos, kahvi ja muut juomat tosin ovat turhan kalliita. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 22.10.2015
Arvosana: 0

Käyn aina Porin vierailulla. Palvelu on aina hyvää, eivätkä jäätelöt petä koskaan. Valikoima on laaja ja vaihtuva ja minipallosysteemi tosi toimiva. Myös maistiaisista plussaa! Paikka on kyllä vähän kolkko.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Jäätelöt eivät olleet erityisesti minun makuuni. Kaipaisin hieman täyteläisempää, kermaisempaa jäätelöä, mutta italialaisen jäätelön ystävät voivat tykätä. Makuja oli paljon, siitä plussaa. Paikka on kalsea, karmea. ei mitään rauhaa, kuin linja-autoasemalla ennen vanhaan, tullaan ja mennään ja tuupitaan mennessä. Tiskin takana oli herttaisia tyttöjä, hinnat kohtuulliset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2015
Arvosana: 0

En nauttinut tästä kokemuksesta. . Jätski ok. Palvelu surkeaa. Kiitos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2014
Arvosana: 0

Mahtava paikka, parhaat jädet! Yksin voi maistella erikoisia jäätelömakuja kolmella minipallolla (3€) tai kaverin kanssa seitsemällä (5€). Henkilökunta ystävällistä, jätskejä saa maistaa, jos ei ole varma valinnastaan. :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.06.2014
Arvosana: 0

Best gelato/iceream bar ever in Finland! Beter than jäätelötehdas(Hki). If you stop by Pori, you cannot miss this icecream-bar. They have very good coffee/tee as well. Handmade gelatos /icecreams vary from berries to chocolate and nuts. Before Easter, you can have mämmi-icecream as well which is a must. Pistachio, greentea are also my favourite. They open terrace this early summer. Service first class esp. when owner-couple Martin and Katja are on duty, young girls are doing good job, too.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 03.04.2014
Arvosana: 0

Paljon erilaisia makuja. ..jäätelövaihto-ehdot vaihtuvat tarpeeksi usein. Kylmällä ilmalla pöytiin tulee ikävästi vetoa, ei paljon kannusta syömään jäätelöä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.05.2013
Arvosana: 0

Pettymys, paikka ei todallakaan vastaa millään osa aluella sitä jota voisi odottaa arvosanoista.

Perus jätski baari, ei sen erikoisempi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2013
Arvosana: 0

Kunpa näillä olisi paremmat tilat. Tosin menisi varmaan kannattamattomaksi silloin. Istumapaikkoja voisi siis olla enemmän. Kerrassaan loistavaa jäätelöä ja vohvelia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.03.2013
Arvosana: -1

Loistavat jäätelöt, ihania erikoisuuksia ja vaihtuvuutta valikoimissa. Plussaa sorbeteista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Kauppakeskus IsoKarhu / Yrjönkatu 14, 28100 Pori - Reitti