Ei tietoa

Kirjaston kahvila

Arvosana 3.6 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävin pitkästä aikaa. .. Jotain on tapahtunut, ruoka on muuttunut. Keskivertoa, jopa mautonta. Kahvilapuolen tarjonta pysyy muuttumattomana ja niukkana. Aineksia olisi enempäänkin, kun sijainti on hyvä ja asiakkaita riittää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Todella ihana ja rauhallinen paikka. Meteliä ei ollenkaan, ja pöydässä saa istua vaikka koko päivän tekemässä töitä, tilaa on aina. Myös ainut paikka Porissa johon sai ottaa taskumallisen koiranpennun sylissä mukaan. Parasta on ilmainen santsikuppi kahvia ja mukava rauhallinen palvelu. Hyvällä tavalla vanhanaikainen paikka!
Lounassalaatti on todella hyvä, hiukan hintava. Kahvilapuolen ruokien suhteen vähän suppea tarjonta ainakin kasvisvaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 22.10.2015
Arvosana: 0

Olen käynyt jonkun verran kahvilla ja muutaman kerran lounaalla ja ruoka on ollut sekä hyvää että tunnistettavissa ollutta ruokaa, mikä jo itsessään on positiivinen asia Porissa :) Lisäksi salaattipöydän aineksista saa tehtyä kreikkalaisen fetasalaatin oliiviöljyä myöden. Ja se (vehnä)jauhoton mantelikakku on ihan must! Täällä on otettu huomioon myös erityistoiveitani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Gallen-Kallelankatu 12, 28100 Pori - Reitti
http://www.pori.fi/kirjasto/kirjastonkahvila.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita